svētdiena, 2013. gada 13. janvāris

Trīs jauni CD


Muzikāls sveiciens Jaunajā gadā! 

Man ir patiess prieks Jūs informēt, ka gads ir sācies ar patīkamiem jaunumiem - ir iznākuši 3 jauni muzikāli CD harmonijas radīšanai sevī un apkārt:


"Tava Pasaka" - brīvība, dziļa relaksācija, iekšējs miers.

"Virzības ritmi" - sevis pilnveidošana, mērķu sasniegšana, enerģiju aktivizācija.

"Austrija - sapnis" - skaidrs redzējums, viegluma sajūta, radošo un vizualizācijas spēju aktivizēšana.



Mūzika slēpj sevī milzīgu spēku - tā var veikt brīnumus, jo spēj dziedināt ne tikai cilvēka emociju pasauli, bet arī fiziskā ķermeņa šūnas. Dziedināšana ar mūziku ir pazīstama jau daudzus gadsimtus, un arī šobrīd pasaulē ir pierādīts - mūzika ir viena no efektīvākajām metodēm, lai ārstētu visdažādākās slimības un pilnveidotu cilvēka apziņu. 




Atsauksmes.

"Kodolīgi pateikt par šo muzikālo instrumentu var tikai vienu - tas paātrina notikumus! Šī mūzika veicina mācību apgūšanu! Tiem, kas apzinās savu zemes uzdevumu, tas ir kolosāls palīglīdzeklis. Tiem, kas īsti nesaprot, tas ir palīgs, kā izlauzties no apburtā loka. Bet daudzi to nevēlas, un šī mūzika viņos izraisīs pretestību. Ko sajūtu es - tā ir pavisam jauna līmeņa enerģiju kvalitāte. Tās ir vibrācijas, kurās drīz dzīvosim tie, kas celsies - mums tas prieka un laimes stāvoklis būs normāls. Paldies tam cilvēkam un citiem, kas noved šo informāciju līdz mums." Inese





"Es beidzot ļoti labi atkal guļu. Katru nakti nogulējusi vismaz 7 stundas bez problēmām. Ir atradusies atkal mana laimes sajūta! Mana iecietība ir sasniegusi jaunu līmeni. Pat rīta sastrēgums un jocīgi braucēji man nekaitina. Un stresa nav. Ir tik labi atkal gulēt un justies labi. Liels paldies Jums!" Kristīne


Ilze Svētiņa, auras fotogrāfe: "Ar biosensoru fiksēju auras, čakru darbību pirms un pēc mūzikas klausīšanās un novēroju būtiskas izmaiņas cilvēka enerģētikā. Klausoties mūziku Visuma vibrācijās, cilvēkā pieaug relaksācijas līmenis un enerģētiskie centri strādā aktīvāk - tie spēj efektīvāk saņemt un atdot enerģiju. Auras pamatkrāsa kļūst dzirdāka, kas nozīmē, ka mūzikas vibrācijas mazina laukā uzkrāto enerģētisko piesārņojumu. Cilvēki  klausoties sajūt un pārliecinās, ka var dzīvot savādāk – gaišāk, brīvāk un ar Mīlestību!"


Taču mūziku nevar izstāstīt ar vārdiem. Tā atklājas skanot… 

Esat laipni aicināti iepazīties ar mūziku Visuma vibrācijās un to iegādāties Rīgā, Valmieras ielā 3.1. – 11.

Zvaniet vai rakstiet, lai sarunātu 45 minūšu iepazīšanās tikšanos. 
Lūdzu, pārsūtiet šo informāciju Jūsu draugiem un paziņām, kam tā varētu interesēt un būt noderīga.

Ar sirsnīgu sveicienu un uz tikšanos, 
Iveta Kokoreviča

Mūzikas un video meditācija
Tālr. : + 371 26423699
E-pasts: magnolija@magistery.eu
www.magistery.eu
www.relaxmusic.eu