otrdiena, 2014. gada 1. jūlijs

Laiks no 30.jūnija līdz 12.jūlijam - Kib laika vilnis


No 30.jūnija līdz 12.jūlijam - Kib laika vilnis, kad izgaismojas patiesība un mēs spējam atbrīvoties no tā smaguma un nastas, kas jau ilgu laiku nesta līdzi!

Ir sācies Kib vilnis un tēma ir nomainījusies, ja iepriekšējais vilnis cēla uz āru visu to, kas mums traucē virzīties uz mērķi un sasniegt to – parādīja to, kurās tēmās esam iesprūduši.

Tad šajā vilnī tās tēmas tiks izceltas ārā pavisam - lai mēs piedotu sev. Piedošana ir enerģijas padošana uz konkrētu tēmu, lai šī gaismas enerģija izšķīdinātu to emocionālo smagumu, kas šajā tēmā ir uzkrājies.

Katram mums ir sava pieredze, sava nasta, kuru nesam līdzi cauri laikiem. Šī nasta ir nogurdinoša visiem un visi mēs no tās gribam atbrīvoties. Citi vienkārši cenšas atdot citiem savu nastu, taču citi ir gatavi ieskatīties sevī un ieraudzīt to nepatīkamo, lai no tās atbrīvotos uz visiem laikiem.

Lai ieskatītos sevī – mums ir jābūt gana bezbailīgiem, lai spētu ieraudzīt sevī to tumsu, kurai esam gājuši cauri.

Un tikai atzīstot sevī Tumsu - mēs spējam izvēlēties iet uz gaismu.

Ja neatzīstam sevī tumsu, caur kuru visi kā viens esam gājuši cauri, tad domājam, ka jau esam tīra gaisma un ka viss, kas ir mūsos, ir gaisma, taču tā nebūt nav. Daudz ko esam darījuši aiz atriebības, aiz vēlmes ieriebt, nospiest citus zemāk, lai uz tā rēķina paceltos augstāk, kontrole pār citiem un vēl daudz kas cits ir mūsu pašu pieredze.

Šajā vilnī mums būs lieliska iespēja ieraudzīt savus melnumus un tikt ar tiem galā. Jebkurā tēmā mums jānonāk līdz izpratnei par to, kāpēc un kas ir noticis. Ja izprotam - spējam pieņemt un caur to atlaist, un tad ejam tālāk un ķeramies jaunai tēmai klāt! Taču ja neatrisinām šo tēmu, tad šī tēma nekur nepazūd un apciemo mūs atkal un atkal.

Lai atbrīvotos no tēmas, ir jāierauga tās cēlonis un lai to ieraudzītu, nākas iet atpakaļ citās dzīves līdz tēmas pirmsākumam, lai to izmainītu, lai ar šo apziņu tur izmainītu notikumus tā, kā to darītu šodien.

Jebkura izvēle jādara caur mīlestību, lai šī tēma mums pretī arī dotu tikai mīlestību. Ja spējam šajā pagātnes situācijā ielikt mīlestību, ja pieņemam tajos pagātnes notikumos lēmumus caur mīlestību pret sevi un ar šodienas apziņu - tad šī tēma izmainīsies.

Šis ir Dienvidu vilnis, kurā jāļaujas un jāvēro zīmes! Šajā vilnī viss nāks gaismā - nāks gaismā visas bailes un meli, lai no tiem atbrīvotos un nāks gaismā vēl visādi nesmukumi.

Šajā vilnī apkārtējā pasaule būs tā, kas dos impulsus un komunikācijā ar apkārtējo pasauli mums jāpauž sava griba.

Darbībā ir Ziemeļu tēma un līdz ar to jāļaujas tiem darbiem vai darbībām, uz kurām vide virza. Principā – jādara, lai ieraudzītu patiesību, lai spētu palaist vaļā un lai spētu izkustināt to, kas nepieciešams.

Viļņa stabilitāti dos sajūtas, emocijas un intuīcija. Jo vairāk emociju un sajūtu, jo stabilāka sajūta un pamats zem kājām.

Protams, šajā vilnī mums ir jātransformē un jāiedziļinās savās dzīlēs, lai sajustu to, kas nedod mieru sirdij.

Un jānovērtē sevi - šajā vilnī pašnovērtējums būs tas, kas dos augstāko stabilitāti vai pašpietiekamību. Ja apzināsimies sevi, savu vērtību - tad mums nāks atbilstošas situācijas. Ja novērtēsim sevi par augstu - nāks situācijas, kuras nevaram pavilkt, ja novērtēsim par zemu, tad situācijas nāks bez maz vai pazemojošas.

Tāpēc novērtēsim sevi. Domāsim to, ko patiesi vēlamies, mīlēsim sevi un citus! Priecāsimies par to, kas notiek, jo viss, kas notiek, ir ceļš uz laimi un ar katru soli mēs tai tuvojamies, kaut arī vēl pašu laimi nejūtam.

Baudīsim dzīvi tādu kāda tā ir, novērtēsim un pateiksimies par to. Pateiksimies par notikumiem, kuri bijuši patīkami un sagādājuši patīkamas emocijas, pateiksimies par notikumiem, kuri bijuši nepatīkami un palīdzējuši mums apzināties sevi vēl vairāk, un ieraudzīt to, ka esam daudz izturīgāki un spēcīgāki, kā paši domājam.

Būsim pateicīgi un priecīgi, lai caur to vairotos viss patīkamais katra mūsu dzīvē.

 

 
Visuma laika un telpas radošā alķīmija