piektdiena, 2014. gada 18. jūlijs

Jūsu Esības un Darbības Pienākumi - Erceņģelis Uriels caur Jennifer Hoffman

14.07.2014 … Erceņģelis Uriels caur Jennifer Hoffmanhttp://enlighteninglife.com/uriel-messag
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …



Kāpēc tas ir tā, ka prieks, ko izjūti savā dzīvē, mazinās, kad satiec kādu, kam ir skumji? Kā gan tu vari būt laimīgs kādu brīdi, bet pēc tam justies vainīgs par to, ka esi laimīgs, kad esi uzzinājis par citu cilvēku ciešanām? Vai tas ir nepareizi, ka tu baudi pārpilnību un labklājību, kamēr citi piedzīvo ierobežojumus? Vai tu kaunies par saviem panākumiem, kad zini, ka citiem nākas cīnīties? Kādi ir tavi pienākumi pret citiem, un kā tu vari būt atbalstošs un Gaismu starojošs, ja nevari atzīt par pareizu viņu patreizējo stāvokli? Šis ir izpratnes jautājums par savas rīcības, un savas esības pienākumiem.

Pārpratumi rodas, kad jūs uzskatāt, ka jūsu esība centrējas ap to, ko jūs DARĀT, un ka jums ir pienākums izstarot Gaismu CITIEM, lai šādā veidā palīdzētu viņiem atspoguļot JŪSĒJO. Tādejādi rodas pārliecība, ka jūsu pienākums ir palīdzēt citiem, lai viņi varētu baudīt tādu pašu dzīvi, kādu jūs esat radījis PATS priekš SEVIS. Kad jūs kļūstat par apgaismības avotu citiem – jūs nevarat vienlaikus būt arī par viņu personīgo Gaismas avotu. Jūs nevarat solīt panākumus un pārpilnību, bet tikai to, ka IKVIENAM ir iespējams izbaudīt neierobežotu pārpilnību un svētību visās lietās, kad tas ir viņa PAŠA izvēlēts ceļš.

Tavs pienākums – darīt to, ko tu dari savā dzīvē, un ar savu dzīvi – attiecas vienīgi uz tavu personīgo dzīves ceļu. Itin viss, ko tu dari savā dzīvē, KALPO TEV PAŠAM, tavām Mācībām, tavai Dziedināšanai, tavai personīgajai izaugsmei un transformācijām. Jūsu ceļojums ir jūsu PAŠU radīts, tas ir jūsu personīgais dziedinošais ceļojums, un itin viss tanī rodas no tā, ko tu dari sevis dēļ. Tas ko tu dari citu dēļ, vai citu vārdā, nevar tev kalpot, ja vien tas neietilpst tavās Mācībās. Visspēcīgākā Mācība, kuru vari apgūt, ir tā, ka tu neesi atbildīgs par citu prieku vai sāpēm, par viņu Mācībām un izdziedināšanos, un viņi tāpat nav atbildīgi par tavējo. Tie ir tādi pienākumi, kas izraisa dzīvē karmisku attiecību veidošanos, un tu vari no tām atbrīvoties, kad atzīsti, ka ikviens ir suverēns savā ceļā, tāpat, kā tu esi suverēns savējā.

Kopīgais cilvēces pieredzes gūšanas un pašizaugsmes ceļojums komplektējas no katra individuālā ceļa, novedot pie Gaismas katru savā veidā. Neviens no ceļiem nav svarīgāks par citu, un katram cilvēkam ir SAVS ceļš, kuru viņš rada, un kuram seko. Jūsu pienākums – BŪT priekš Cilvēces – ir tanī, lai jūs atrastos SAVĀ Patiesībā, lai jūs paplašinātos līdz SAVAS Enerģijas augstākajai izpausmei, un piedzīvotu SAVAS Gaismas pilnu potenciālu. Jūsu izdziedināšanās un Mācību iziešana var kļūst par potenciālu citiem, ja viņi tanī sajutīs rezonansi priekš sevis.

Nav šeit līderu, tikai pieturas punkti un rezonanse. Nevar būt šeit sekotāju, kad katrs atzīst, ka PATS sevi vada uz Gaismas vibrācijām un frekvencēm, kuras piedzīvo. Šeit ir gan Skolotāji, gan Skolnieki, taču katrs personīgi ir – tikpat labi gan Skolotājs, gan Skolnieks, tik pat labi gan tas, kurš māca, gan tas, kurš mācās, kurš vienlīdz gan apgūst pieredzi, gan dalās ar to ar katru, kam tas rezonē, kam tas nepieciešams, un kam varētu būt līdzīga pieredze.

Ir milzīga atšķirība starp žēlumu un līdzcietību, un jūsu pienākumos ietilpst līdzcietība, kura prasa objektivitāti un pieņemšanu, bet nesatur žēluma enerģiju, kas rodas tad, kad jūties atbildīgs par citu izvēlēto ceļu, kad uzskati, ka tavs pienākums ir nodrošināt otra cilvēka laimi, vai arī – kad jūties atbildīgs par rezultātu sasniegšanu, jo uzskati, ka cits nevar to sasniegt pats priekš sevis.

Jūsu Gaisma mirdz spožāk, kad esat savās augstākajās enerģijās, kad izjūtat lielu prieku, un dzīvojat piepildītu dzīvi – tādu, kuru paši radāt priekš sevis. Tas ir tad, kad jūtaties spēkpilni, un tad arī jūs ESAT visspēcīgākais Gaismas Avots priekš pasaules. Jūsu pienākums ir – būt par SAVA ceļojuma Avotu, taču neuzmesties par avotu tiem, kurus uzskatāt par nevarīgiem vai bezspēcīgiem. Ikviens nes sevī Dievišķā Avota dzirksti, un visi ir līdzvērtīgi savā spēkā. Esiet Gaisma pasaulei, esiet visspožākā Gaisma, kāda vien varat būt – un caur savas būtības spēku jūs apgaismosiet ceļu arī citiem tā, lai viņi varētu izvēlēties savējo, un reizē ar to, arī paši varēsiet izbaudīt prieku un piepildījumu, kas rodas savā apgaismības, paplašināšanās un pašizaugsmes ceļā.
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5420507