otrdiena, 2014. gada 22. jūlijs

Liela ASV slimnīca Johns Hopkins beidzot stāsta patiesību par vēzi


Jaunākā informācija par vēzi
Pēc daudzu gadu apgalvojumiem, ka ķīmijterapija ir vienīgais veids, kā mēģināt likvidēt vēzi, Johns Hopkins slimnīca beidzot sāk stāstīt mums par alternatīvām...

1. Ikvienam cilvēkam organismā ir vēža šūnas. Šīs vēža šūnas parādās standarta analīzēs tikai tad, kad ir savairojušās līdz vairākiem miljardiem. Kad ārsts vēža slimniekam saka, ka pēc ārstēšanas viņa organismā vairs nav vēža šūnu, tas vienkārši nozīmē, ka ar analīzēm nav iespējams noteikt vēža šūnas, jo tās nav sasniegušas attiecīgo daudzumu

2. Dzīves laikā vēža šūnas cilvēkam parādās 6 – 10 reizes.

3. Ja cilvēka imūnsistēma ir spēcīga, vēža šūnas tiek iznīcinātas un tām neļauj vairoties un veidot audzējus.

4. Ja cilvēkam ir vēzis, tas norāda uz daudzām nepilnībām pacienta uzturā. Tās var būt saistītas ar ģenētiskiem, vides, pārtikas un dzīvesveida faktoriem.

5. Lai novērstu šīs daudzās uztura nepilnības, imūnsistēmu jāstiprina ar diētas maiņu un uztura bagātinātāju lietošanu. 

6. Ķīmijterapija indē strauji augošās vēža šūnas un iznīcina arī strauji augošās veselās šūnas kaulu smadzenēs, gremošanas traktā u.c., un var radīt bojājumus orgānos, piemēram, aknās, nierēs, sirdī, plaušās utt.

7. Apstarošana iznīcina vēža šūnas, bet arī sadedzina, savaino un bojā veselas šūnas, audus un orgānus.

8. Sākotnēja ārstēšana ar ķīmijterapiju un apstarošana bieži vien samazina audzēja izmēru. Taču ilgstošas ķīmijterapijas un apstarošanas rezultātā netiek iznīcināts vairāk vēža. 

9. Pārāk lielais toksīnu slogs no ķīmijterapijas un apstarošanas bojā vai pat iznīcina imūnsistēmu, līdz ar to cilvēks ir pakļauts infekcijām un komplikācijām.

10. Ķīmijterapija un apstarošana var izraisīt vēža šūnu mutāciju, un tās var kļūt rezistentas un grūti iznīcināmas. Ķirurģiska operācija arī var izraisīt vēža šūnu izplatīšanos uz citām vietām organismā.

11. Efektīvs veids, kā cīnīties ar vēzi, ir NOBADINĀT vēža šūnas, nebarojot tās ar pārtiku, kura tām nepieciešama, lai vairotos.
No kā barojas vēža šūnas:

a. Vēzi baro cukurs. Izslēdzot cukuru no uztura, vēža šūnām tiek nogriezta viena no svarīgākajām barības vielām. Ievēro: daudzi cukura aizvietotāji ir izgatavoti no aspartāma un ir kaitīgi. Labāks dabīgais cukura aizstājējs ir manuka medus vai melases sīrups, bet ļoti nelielos daudzumos. Galda sālij tiek pievienotas ķīmiskas vielas, lai padarītu to baltu. Labāka alternatīva ir jūras sāls.

b. Piens veido gļotas organismā, it īpaši gremošanas traktā. Vēzis barojas no gļotām. Izslēdzot pienu no uztura un aizvietojot to ar nesaldinātu sojas pienu, vēža šūnas būs badā.

c. Vēža šūnas zeļ un plaukst skābā vidē. Gaļa organismā veido skābu vidi, tādēļ labāk ēst zivis un mazliet vistas gaļas, nevis liellopu un cūkgaļu. Gaļa satur mājlopiem barotās antibiotikas, augšanas hormonus un parazītus, kas ir kaitīgi, it īpaši cilvēkiem ar vēzi.

d. Uzturs, kurš 80% sastāv no svaigiem dārzeņiem un sulām, pilngraudiem, sēklām, riekstiem un augļiem, palīdz organismam veidot sārmainu vidi. Pārējie 20% var sastāvēt no termiski apstrādāta ēdiena, ieskaitot pupiņas. Svaigas dārzeņu sulas nodrošina organismu ar dzīviem enzīmiem, kas viegli absorbējas un 15 minūtēs nonāk organisma šūnās, pabarojot tās un veicinot veselo šūnu augšanu.
Lai nodrošinātu organismu ar dzīviem enzīmiem veselīgu šūnu veidošanai, dzer svaigas dārzeņu sulas (gandrīz visu dārzeņu, ieskaitot diedzētas pupiņas) un ēd svaigus dārzeņus 2 vai 3 reizes dienā. Enzīmi iet bojā 40°C temperatūrā.

e. Nelieto kafiju, tēju un šokolādi, šajos produktos ir augsts kofeīna līmenis. Zaļā tēja ir labāka alternatīva, un tai piemīt pretvēža iedarbība. Lai izvairītos no zināmiem toksīniem un smagajiem metāliem krāna ūdenī, vislabāk dzer attīrītu vai filtrētu ūdeni. Destilēts ūdenis ir skābs, nelieto to.

12. Gaļas olbaltumvielas ir grūti sagremojamas, un tam nepieciešami ļoti daudz gremošanas fermentu. Nesagremotā gaļazarnās pūst un noved pie vēl lielākas toksīnu uzkrāšanās. 

13. Vēža šūnu sieniņām ir izturīgs olbaltumvielu pārvalks. Ēdot mazāk gaļu vai to neēdot vispār, gremošanas traktā ir vairāk brīvu enzīmu, kas var uzbrukt vēža šūnu olbaltumvielu pārvalkam, un tas ļauj organisma imunitātei iznīcināt vēža šūnas.

14. Daži uztura bagātinātāji palīdz stiprināt imūnsistēmu (IP6, Flor-ssence, Essiac, antioksidanti, vitamīni, minerālvielas, neaizvietojamās taukskābes u.c.), lai organisma imunsistēma pati varētu iznīcināt vēža šūnas. Citi uztura bagātinātāji, piemēram, E vitamīns, izraisa apoptozi jeb ieprogrammētu šūnu nāvi – normālu organisma metodi, kā atbrīvoties no bojātām, nevajadzīgām vai liekām šūnām.

15. Vēzis ir prāta, ķermeņa un gara slimība. Aktīvs un pozitīvs garastāvoklis palīdzēs izdzīvot cilvēkam, kurš cīnās ar vēzi.
Dusmas, aizvainojums un rūgtums organismā veido nervozu un skābu vidi. Iemācies kļūt par mīlošu un piedodošu cilvēku. Iemācies atslābināties un baudīt dzīvi.

16. Vēža šūnas nevar izdzīvot vidē, kur ir daudz skābekļa. Fiziskas aktivitātes katru dienu un dziļa elpošana palīdz nogādāt šūnās vairāk skābekļa. Skābekļa terapija ir vēl viens veids, ko izmanto vēža šūnu iznīcināšanai.

Avots:https://wausaunews.wordpress.com/2014/01…

http://www.draugiem.lv/blogs/#/user/1409873/blog/?p=12171164