trešdiena, 2014. gada 9. jūlijs

13ais, 14ais un 15ais jūlijs - kopējā dienu enerģētika


•ASTROSKOLA

Lai arī iepriekšējā rakstiņā solīju medus upes vaniļas mērces krastos, vispirms līdz tam kaut kā jānonāk un - lielā šķirotava būs atvērta.

Tas tā tēlaini izsakoties, tā, kā to redzu es. Proti, pirms pāriet jaunā zīmē, veselas 3 dienas Jupiters iziet no iepriekšējās, atrodoties zīmes pēdējos grādos. Vēzī.

Vienkārši iedomājies, ka ir bijušas kādas viesības, kurās Tu esi ij paēdis, ij padzēris (drusku pārmēru), ej laukā pa durvīm, taksometri nezkapēc nekursē, Tev māja ir tālu un kājas nemaz neklausa....ir nakts un piedevām laukā no gaisa nāk nejauka atkala. Tā Tu tur viens pats virpuļo pa ledainajām ielām ar pieēstu un piedzertu punci, nevarot saprast, kāpēc šoreiz Tava māja no drauga mājas ir tikkkk tālu....!?!

Tu rūpīgi mēģini noturēt sevi vertikāli un tas izdodas ar ļooti lielu piepūli, galva pamazām skaidrojas un Tu domā, ka visneveiksmīgāk būtu sestdienas naktī pakrist uz mājas ledainajām ieejas kāpnēm....Tavs ātrums palēlinās vēl par vienu gigabaitu:) Galabeigās Tu tomēr esi mājās. Ļoti ļoti piekusis. Tu iekrīti gultā nenoģērbies un pamosties svētdienas pusdienlaikā no uzstājīga durvju zvana! Draugi ir padomājuši par Tevi un atnesuši sātīgas pusdienas:)
Veiksmi Tev šajās nozīmīgajās dienās un...nepakrist, jo neviens cits, izņemot Tevi pašu Tevi nepaklupinās.
L.