sestdiena, 2014. gada 26. jūlijs

Laiks no 26.jūlija līdz 07.augustam - Vēja vilnis

Ir sācies jauns trīspadsmit dienu vilnis, kurš kustinās, virzīs un atbrīvos no liekā.

Šis ir Ik vilnis - vējš, garīgais spēks un brīvība būs tie, kas mūs virzīs uz priekšu.

Šis ir Ziemeļu vilnis un Ziemeļu enerģiju vada Dievs. Ja iepriekšējā vilnī mums cēla ārā karmisko un zemapziņas informāciju, lai mēs to iztransformētu un caur to ieraudzītu savā dzīvē jaunu sākumu. Ko jaunu, kas mūs motivēs dzīvot ar pilnu krūti. Tad šajā vilnī vējš šo informāciju izvējos un aizslaucīs vecās programmas - ja vien mēs paši ļausimies.

Šī viļņa tēma ir brīvība, caur kuru apgūstam garīgo spēku, kurš aizslaucīs lieko un izkustinās vajadzīgo, ja vien būsim harmonijā ar sevi un paļausimies uz Augstākiem spēkiem.

 Esot harmonijā ar sevi, mēs vieglāk saprotam, kas ir mūsu un kas nav mūsu, jo liela daļa domas un idejas nav nemaz mūsu, tās vienkārši kaut kādā veidā nonāk pie mums un ja cenšamies realizēt svešas domas un idejas, tad tām rezultāta nebūs. Tāpēc ir svarīgi būt harmonijā ar sevi un darīt tikai to, kas ir mūsu, nevis svešas domas, svešus darbus. Ja būsim harmonijā ar sevi, tad ieraudzīsim, ko vēl varam pilnveidot sevī un pacelt pilnīgi jaunā līmeni.

 Protams, ja iepriekšējā vilnī neizteicām gribu vai neizsakām gribu Austrumu dienās, tad Ziemeļu dienas un Ziemeļu vilnis šķiet fantastisks, jo nekas ar mums īsti nenotiek un var baudīt dzīvi. Kaut ir iespēja pacelties jaunā līmenī un jau tur baudīt dzīvi.

 Lai Ziemeļu dienās būtu kustība un Ziemeļu vilnī būtu daudz notikumi, un tas būtu piesātināts, ir jāgrib ko piedzīvot un tad Ziemelis slauka prom visu, kas mums traucē to sasniegt. Bet ja gribu neizsakām, tad Ziemelī nekas tāds nenotiek un varam teikt, ka Ziemeļu dienas ir fantastiskas, jo tās mūsos neko nemaina.

 Ja izteicām gribu iepriekšējā vilnī vai vakar, tad šajā vilnī garīgais spēks mūs virzīs uz turieni, kur esam gribējuši nokļūt. Taču ja neko neesam gribējuši, sēdēsim uz vietas savā garīgajā attīstībā un mums šķitīs, ka mūsu dzīvē jau viss ir atrisināts.

 Jebkurā gadījumā - mums šajā vilnī jāļaujas kustībai, jāļaujas vides impulsiem. Ja esam sapratuši uz kuru ostu doties ar savu buru kuģi, tad šodien atliek pacelt enkuru un buras, lai neesam nekam piesaistīti un vējš mūs aizvedīs uz to ostu, kur vajag.

Šī viļņa garīgā izaugsme vai radošā izpausmei ir Ziemeļu enerģijas rīcībā un tas nozīmē, ka Visums caur impulsiem mūs kustinās.

 Katrā radošajā darbībā Kimi spēks slaucīs prom lieko - ja radošajā izpausmē kaut kas neiet vai plīst un bojājas, tad tas jālaiž prom, lai nāktu kas jauns vietā. Radošā izpausme cels mūs jauna līmenī un rūdīs. Būsim modri un vērosim šo procesu un sevi, lai pamanītu to, uz ko Visums norāda, lai pamanītu to, ko Visums cenšas izspiest no mūsu dzīves.

 Ja ļausimies kustībai un brīvībai, tad nonāksim pie tā, no kā jāatbrīvojas un kurās tēmās jāpaceļas jaunā līmenī. Ja atbrīvosimies no tā, kas lieks - mūsu dzīvē ienāks tas, ko mīlam un tas, kas mums labāk patīk.

Šī viļņa Dievišķums ir sakārtot savu dzīvi tā, kā mīlam un tas nozīmē neļaut sev darīt pāri, mācēt pateikt “nē” tur, kur gribās to izdarīt un darīt tikai to, kas tuvs sirdij. Visums mums rādīs to, ko sakārtot un virzīs uz to, lai sakārtotos. Ja nonāksim pie tā, ko mīlam, tad ieraudzīsim savā dzīvē ko vēl varam pilnveidot un kā uzpulēt to, ko mīlam. Tas, kas patīk - ir jāuzpulē un jāuzspodrina. Un šī uzspodrināšana būs tā, kas pacels mūs jaunā līmenī un ievirzīs nākamajā vilnī.

Šī viļņa mijiedarbībā, attiecībās un komunikācijā ir Rietumu enerģija un tas nozīmē, ka lai veiksmīgi komunicētu, mijiedarbotos un saprastu, kas notiek attiecībās - ir jāklausās savās sajūtās un intuīcijā. Šajā vilnī apkārtējā pasaulē ir Akbal enerģija - apkārtējā pasaulē visiem notikumiem redzēsim sākotnēji tikai aisberga redzamo daļu un pārējais būs jāsajūt. Visam, kas notiks apkārtējā pasaulē ir un būs daudz dziļāka nozīme, kuru varēs izprast tikai iedziļinoties savās sajūtas un intuīcijā. Nekas nenotiek tāpat vien:).

 Tuvākā pasaulē, kas būtu mūsu mājas, darbavieta, attiecības un mijiedarbība ar tuvajiem - ir Manik enerģija. Kas nozīmē to, ka šajā vilnī cilvēki viens otru medīs, manipulēs un centīsies iegūt savu savtīgo labumu no katra, ar ko komunicēs. Tāpēc svarīgs ir augsts pašnovērtējums, lai nekristu kādā iluzorā kārdinājumā un mūs kāds mednieks neievilinātu savās lamatās. Neticēsim prātam, ticēsim sajūtām un tad mūs nenomedīs. Taču šī manipulēšana, vampirēšana un kārdināšana parasti sākumā notiek enerģētiski. Mūsu galvā tiek ielikta doma, ka konkrētā lieta mums ir izdevīga un tad cilvēks nāk un stāsta, ka šī lieta mums ir vajadzīga. Ka viņam pašam tā - bet Tev gan taču vajag šo:).
 
 Manipulatori parasti galvā ieliek domu un tad ar to operē. Šī doma ir kā ēsma uz āķa, kuru mums cenšas iegrūst pa visām varītēm un kad esam to norijuši, tad jau no makšķeres vairs nost netikt. Tāpēc novērtēsim sevi, ticēsim savām sajūtām un trīsreiz padomāsim - vai man tas tiešām ir vajadzīgs, ko man tas dos un kāds ir tieši mans ieguvums no piedāvātā kārdinājuma. Parasti Manik piedāvātais ir pārāk labs, lai būtu patiesība.

 Ieklausīsimies intuīcijā, lai atšķirtu patiesu ieguvumu no kārdinājuma.

 Lai šajā vilnī sasniegtu rezultātu - ir jābūt vieglai dzīves uztverei un visam jāpieiet radoši. Tā, kā to dara bērni - iekšējais bērns mūs vedīs pie rezultāta un, iespējams, pat jauna interesanta sākuma.

Šajā vilnī nedrīkstam neko uztvert pārāk nopietni, visam jābūt viegli, jo no daudz kā būs jāatsakās un parasti tas nav viegli. Tikai viegla dzīves uztvere dod iespēju dzirdēt intuīciju, jo tad prāts netrako un nebļaustās kā nenormāls. Tātad - viegla dzīves uztvere un rezultāts būs rokā .

Šī viļņa darbībā ir Dienvidu enerģija, kas nozīmē, ka darbībā būs mūsu domu rezultāts. To, ko esam domājuši un radījuši, tas notiks šī viļņa darbībā.
 
 Vienkāršā darbībā mums jādara lietas, kurām nāk ātrs rezultāts un ir liels gandarījums. Teiksim tā - jāatpūšas un jābauda dzīve, jāpriecājās un jāceļas vibrācijās. Viss, kas iepriecina, atjauno un reģenerē caur darbību - vedīs pie kāda rezultāta.

 Maģiskajā darbībā ir Lamat enerģija, kas ir harmonija ar sevi un pievilkšanās spēks. Lai maģiski izpaustos un radītu brīnumus, mums jābūt harmonijā ar sevi, nevis pasauli un tās stereotipiem, Ja gribās iedzert - tad jāiedzer, gribās vēl ko tādu, ko cilvēki nespēj pieņemt, tad tas ir jādara, jo tikai harmonijā ar sevi mēs spēsim pievilkt to, ko vēlamies un ielikt jaunu bruģakmeni savā ceļā uz laimi.

Šī viļņa Augstākā izpausme ir Eb enerģija, kas nozīmē to, ka pievēršot visam uzmanību, darot ko kopā ar domubiedriem un ceļabiedriem, mēs spēsim paveikt lielas lietas un atrisināt to, kas nerisinās. Šajā vilnī Augstāki spēki mūs vienos un apkopos mūsu spēkus kopīgam mērķim un rezultātam. Uztversim visu vienlīdzīgi - vai tā ir caura zeķe vai nokritusi lidmašīna. Katram notikumam ir vienlīdz liela nozīme mūsu dzīvē un tikai to apzinoties, spēsim atrisināt un paveikt to, kas šajā vilnī jāpaveic.

 Viļņa stabilitāti veido Austrumu enerģija un tā ir mūsu griba. Ja gribēsim ko iedzīvināt un izpētīsim to līdz sīkumiem, tad jutīsimies stabili, neatkarīgi no tā, kas notiek makā vai mājās. Ja zinām, ko gribam izpētīt, ja zinām, ko gribam iedzīvināt, tad stabilitāte būs neatkarīgi no skaitļiem kontā.

Lai Justos garīgi stabili - ir jāmaina zemapziņas programmas un jāgrib izzināt procesu, kurā iedziļināmies. Ūdens un informācija veidos mūsu garīgo stabilitāti un dos sirdsmieru.

 Augstāko stabilitāti vai pašpietiekamību dos tas, ka gribam komunicēt ar Debesīm, ka zinām mērķi un ejam uz to. Ir jāgrib sasniegt mērķi - ir jāuzdrīkstas un jātiecas pretī izaugsmei un ja to darīsim no sirds un ar pilnu atdevi, tad jutīsimies pašpietiekami un stabili. Mērķis būs tas, kas neļaus Zemei pazust zem kājām. Pat ja pazudīs mērķtiecība - neļaus nokrist bezdibenī.

Šajā vilnī jāļaujas un jāpievērš uzmanība tam, kas ap mums notiek un jābūt modriem, lai izprastu notikumu būtību.

 

Visuma laika un telpas radošā alķīmija