otrdiena, 2014. gada 15. jūlijs

14.jūnijs – OK enerģija


Otrā diena laika vilnī… pieceļoties sajūtas labas, tikai pēc brīža parādās viegls diskomforts, kurš iekšpusē kaut ko dara. It kā jau baigi netraucē, bet just var. Un tā ir Ok enerģija.

 Ok enerģija māca mīlēt sevi un tā pārkārto mūsu apziņu un mūs pašus tā, lai mīlētu sevi.

 Lai arī esmu dzimis Ok enerģijā, man nekad nav tapis skaidrs, kas notiek Ok dienās, jo sajūtas nav no tām patīkamākajām un reti kad tās ir baudāmas. Taču saprotot to, ko pati enerģija dara, var tikai nojaust, kas notiek mūsos.

 Ok ir tā enerģija, kurā auglis apzinās, kas viņš ir - kad rudzu vārpa ieņēmusi savu formu un grauds pieņēmis savu unikālo formu. Katram auglim, graudam vai sēklai ir sava unikālā formā un arī katram cilvēkam ir sava forma. Pat sarunai, domai un emocijai ir forma. Un Ok ir tas, kas šīs formas atpazīst, kārto, strukturizē un šķiro.

 Ok visu ar laiku sakārto tā, lai pilnīgi viss viņa dzīvē būtu tā, kā viņš mīl.

 Ok ir suns un suns arī mīl savu komunikācijas formu un mantiņas - kāda forma viņam patīk labāk kā cita un vēl daudz kas cits. Ok enerģija gan vairāk ir – patīk/nepatīk.

 Ok māca nepieļaut sev pari darījumu, tāpēc viņš skaidri zina, kas viņam patīk un kas nepatīk, ar ko sev dara pāri un caur ko mīl.

 Ja Ahaw enerģija pieņem visu un tā ir beznosacījumu mīlestiba, tad Ok ir tas, kas sakārto savu pasauli tā, lai tās lietas, kuras viņš spēj pieņemt, taču negrib savā dzīvē, nebūtu un tās lietas, kuras viņš spēj pieņemt un grib, lai būtu, ir viņa dzīve. Tas nav kā duālisms, kad ir labs un slikts, bet gan apziņa, ka viss vienkārši ir, taču ir lietas, kuras es izvēlos savā dzīvē un ir lietas, kuras es neizvēlos.

 Tā kā šajā vilnī Ok ir apkārtējā pasaulē - tad apkārtējā pasaule šajā vilnī caur impulsiem un mijiedarbību parādīs to, kas mums patīk un kas nē, kā mīlam un kā nemīlam komunicēt.

 Visu šo vilni apkārtējā pasaule mūs kā tādu kubiku rubiku griezīs un bīdīs, kamēr saliks visu iespējamo pa plauktiņiem. Tāpēc nebrīnīsimies, ka kaut kur ir ļoti laipna attieksme un kaut kur var būt ļoti nelaipna. Līdzīgi ka suns kādam ir laipns un uz kādu rej - tāpat būs šajā vilnī.

Un ja Ok enerģiju mazliet izprovocē, tad tā pasaka visu, ko domā un tāpēc, ja gribās ieraudzīt savā ziņā patiesību par sevi, tad var kādu izprovocēt un visu, ko viņš teiks tiešā tekstā, var uztvert kā to, kas jāizdara, lai kaut kas sakārtotos.

 Ok nav objektīvs, taču viņš apzinās Visuma likumu būtību un visu citu procesu būtību, un var pateikt to, kas pietrūkst vai ir par daudz, lai līdz kaut kam nonāktu.

 Ja vakar un šodien, un visu vilni uzdosim jautājumus, uz kuriem gribam zināt atbildes, tad šodien un visu vilni Ok enerģija caur impulsiem virzīs mūs pie atbildēm un, varētu teikt ka tas, ko mums saka cilvēki, ir atbildes uz mūsu jautājumiem. Tāpēc būsim modri un ieklausīsimies gan tajā, ko saka mums, gan tajā, ko sakām mēs, jo viss būs par un ap uzdotajiem jautājumiem. Jo apkārtējā pasaule atspoguļo to informāciju, kura mūsos ir aktīva. Piemēram - ja braucam ciemos pie vampīriem, tad sarunas sākās par vampīriem. Vai ja braucam tur, kur daudz nāves enerģijas, tad sākās sarunas par to tēmu. Pilnīgi viss iznāk uz āru caur nejaušām sarunām un notikumiem, kuri patiesībā atspoguļot tikai to, kas ir mūsos.

 Būsim modri un vērosim kas notiek, lai pamanītu to, kas attiecās uz mums un kurā brīdī atnāk atbilde uz uzdoto jautājumu.

 Mīlēsim sevi un vērosim.

 

Visuma laika un telpas radošā alķīmija