sestdiena, 2014. gada 19. jūlijs

17.jūlija diena - Ben enerģija


 Piektā diena laika vilnī – mūsu individuālās un radošās izpausmes diena, kad it visam ir jāpieiet radoši. Šī diena sevī nes radošo iedvesmu, kas šajā laika vilnī izpaužas caur Ben enerģiju.

 Ben ir tā enerģija, kas tiecas augt un izaugt – tā tiecas sasniegt savu mērķi un tā ir spēcīga griba virzīties uz mērķi. Šajā laika vilnī radošā izpausme ir mērķtiecība, griba augt un tiekties pretī Debesīm. It visas radošās lietas šajā laika periodā augs, ja vien ieliksim tajās savu gribu un neskatīsimies pa malām, bet gad dosimies uz to pusi, kur esam gribējuši!


 Ben spēks ir tas spēks, kas dara it visu tieši un konkrēti un šajā vilnī savā pašizpausmē vai radošajā jomā mums ir jābūt tiešiem, mērķtiecīgiem un jāpauž sava griba – kā mēs patiesi gribam. 

 Ja nepaudīsim savu gribu, tad kāds cits mūsu vietā to noteikti izdarīs. Tāpēc vadīsimies šajā dienā pēc savas gribas, darīsim visu tieši un neskatīsimies pa malām – griba un tiešums ir šīs dienas spēks.


Šī diena ir tieša un tieši ir jādara viss, ko šodien vēlamies darīt. Ja ir mērķis, tad tiešā ceļā varam doties uz to. Ja mērķa nav, varam tiešā tekstā prasīt savam Augstākajam “Es”, lai parāda mums mērķi.

 Ben enerģija ir spēcīgs virzības spēks. BEN ir tas, kurš augiem un zālei dod spēku tiekties pretī Saulei, neatkarīgi no tā, ka kāds liek šķēršļus. Ben enerģija ir viena no spēcīgākajām Austrumu enerģijām un ir spēcīgs dzinējspēks uz priekšu. Mēs šo enerģiju varam izmantot un varam neizmantot, taču tā šodien ir aktīva. Ja to neizmantojam un šodien slinkojam, tad cerēt uz rezultātu nav nekādas jēgas, savukārt, ja izmantojam un zinām ko gribam, tad šī enerģija burtiski nesīs pretim mērķim.

Šodien varam apkopot savu gribas spēku un visu ielikt sava mērķa sasniegšanā. Ja iesim uz mērķi, Visums mums šodien palīdzēs. Ja šodien iesim ar savu “ego” un dosimies pretējā virzienā, nevis uz mērķi, tad ļoti ātri ieraudzīsim to, ka ceļš, pa kuru ejam, nav īstais.

 Lai šī diena būtu produktīva, visa enerģija un spēki jāfokusē uz to, ko vēlamies.


 Piektā diena ir tā, kurā iedzīvinām savu sapni vai vīziju un tā kā šodien ir Austrumu diena, tad darbojoties un tiecoties uz to, ko vēlamies, arī iedzīvināsim šo vīziju un tā sāks savu dzīvi.

 Galvenais, iedzīvinot to, ko vēlamies, redzēt sevi šajā procesā, nevis skatīties kā filmu no malas, kur viss notiek! Ir jāredz sevi darbībā, jāierauga uz ko šī darbība ved!


 Katrai no divdesmit enerģijām ir spēcīgs potenciāls un ja dienas enerģiju izmantojam savām vajadzībām, produktivitāte un rezultāts būs lielāks. Tamdēļ izmantosim katru enerģiju ceļā uz savu paradīzi un šodienas enerģija paātrina virzību uz esošo mērķi. Izpaudīsimies radoši un radīsim savu dzīvi caur katru dienas enerģiju un mūsu pūliņi nesīs daudz lielākus augļus.

 Lai vai kas šodien ir jādara – viss izdosies, ja darīsim to mērķtiecīgi! Šaubām un slinkumam nav vietas – ir jāiet taisnā ceļā uz mērķi!

 Būsim mērķtiecīgi un radoši dosimies uz mērķi!



Visuma laika un telpas radošā alķīmija