otrdiena, 2014. gada 29. jūlijs

29.jūlija diena - Chikchan enerģija



 Stabilitātes diena šajā vilnī  - un šo stabilitāti mums dod Chikchan enerģija.
 Lai justos stabili un veiksmīgi noslēgtu šo dienu, un arī visā vilnī nepazaudētu stabilitāti, mums jābūt kā čūskām, kuras pamana sīkumus un detaļas. Katrs sīkums un detaļa, kuru redzam un kura notiek mūsu dzīvē, ir nozīmīga, jo viss lielais veidojās no detaļām. 

 Ja esam modri, vērojam visu, kas ap mums notiek, tad pamanīsim sīkumus kuri izskaidros lietu būtību. Katrs sīkums un detaļa parāda to, kas ar mums notiek.
 Tā kā šajā vilnī Manik ir tuvākajā pasaulē, tad visticamāk, kāds mūs medīs, centīsies manipulēt un izmantot savā labā. Lai mūs neizmantotu un nemanipulētu ar mums, ir jābūt sīkumainiem un jāpievērš uzmanību detaļām. Katrs pateiktais vārds liecina par cilvēka nodomiem un aizmugurējām domām. Šajā brīdī uz Zemes ir maz tādu cilvēku, kuri paši grib realizēt savu dzīvi, pārsvarā ir tādi, kuri grib, lai citi viņu vietā to realizē. Vienīgais veids kā neļaut ar sevi manipulēt un neļaut zagt informāciju un enerģiju, ir nestāstīt nevienam savas idejas un plānus. Ja pat ir vēlme pastāstīt, tad jāsaprot, no kurienes šī vēlme uzradusies - vai ir vainas, vai parāda sajūta, vai arī gribās palīdzēt.


 Katrai šai sajūtai ir kāds iemesls un ja ir sajūtas, tad jādomā, kas ir iemesls.
 Mēs varam dalīties ar informāciju un pieredzi, taču daloties ar saviem plāniem, mēs enerģiju un iespējas atdodam citiem un citi to arī realizē, un mūsu dzīvē pamazām iestājas tukšums, kuru pēc tam piepildīt ir grūti. Ja brīnāmies kāpēc neviena ideja nerealizējās no tām, kuru izstāstām kādam, tad viens iemesls ir tas, ka šo enerģiju kāds pārņem savā varā un otrs ir tas, ka Tumsa dzīvo ārpus laika un viņa redz, kas notiks, ja šo ideju realizēs. Un protams, ka daudzas idejas viņi neatbalsta.


 Tāpēc būsim modri, domāsim, ko runājam un darām, nestāstīsim nevienam savas idejas un plānus, kamēr tie nav realizēti, lai nebūtu jābrīnās par nepatīkamo rezultātu. Pievērsīsim uzmanību visiem sīkumiem un detaļām, jo no tām veidojās kopēja bilde. Savelkot sīkumus kopā – ieraudzīsim kopainu un taps skaidrs, kas notiek.

 Chikchan ir uzmanības fokuss un lai šajā vilnī, lai justos stabili, mums jāfokusējas un sīkumos jāizpēta tas, ko vēlamies darīt un realizēt. Caur to, ka izpētām, piepildām šo tēmu ar enerģiju, tā spēj atdzīvoties un realizēties.
 Skatīsimies uz sevi un savu dzīvi, lai iedzīvinātu to, ko no sirds vēlamies! Izpētīsim sīkumos to, ko gribam iedzīvināt un viss notiks.




Visuma laika un telpas radošā alķīmija