otrdiena, 2014. gada 8. jūlijs

Astroloģiskā prognoze jūlijam kopumā un katrai zodiaka zīmei atsevišķi


Sēžu un domāju, ir man jūlija sajūta vai nav? Kaut kā nespēju sevī vēl sajust vasaras viducīti...Visu laiku kaut kā gaidās...laikam jau siltuma un saules! Pat dārza ķirbji, sariesuši savus lielos pumpurus, kaut ko gaida, it kā baidīdamies nosaldēt savus bērnus!

Jā, tieši tāda sajūta ir arī man- kā piebriedušam pumpuram, kas vēlas sajust saulītes un siltuma – jūlija pieskārienus! Dārzu pamatīgi izpurinājis vējš, lietus un vēsums. Tomēr ziedi spītīgi turpina savu majestātisko ziedēšanu! Kad tad tad, ja ne jūlijā? Cerēsim, ka vasara tomēr sāksies..Šodien beidzot taureņi, bites un dunduri pamanāmi. Siltumiņš nāk!

Var jau būt , ka pie vēlīnās vasaras vainīgs arī planetārais stāvoklis?! Kas zina?! Lai nu laikapstākļi paliek Dieviņa ziņā!

Mans uzdevums jums nedaudz izklāstīt šī menēša astroloģisko situāciju.
Lai arī kopējais planētu izvietojums vēl joprojām veido tā saucamo „krustu”, kas ir saspringts planētu stāvoklis, svarīgas planētas tieši šomēnes atsāks savu dabisko kustību debesu jumā, līdz ar to varākas, sasāpējušas problēmas sāks atrisināties. „Sastrēgumstunda” pusgada, bet dažam pat ilgākā laika perioda garumā, būs beigusies. Pirmais, „trakais” Zirga gada posms būs pievarēts. Katrs pats varam novērtēt, kas un kā ir bijis un vai pašreiz dzīves mezgli sāk raisīties?!


Saule līdz pat 22. jūlijam atradīsies Vēža zīmes valdījumā. Būsim jūtīgi un emocionāli, romantiski noskaņoti. Veltīsim sevi bērniem, ģimenei, mājas lietām. Baudīsim atvaļinājuma jaukumus! Atcerēsimies, ka Vēža valdījums ir vispiemērotākais laiks zāļu tējiņu krājumumu veidošanai- ņemiet no dabas to, ko jums tā sniedz! Latviešiem , diemžēl, apelsīni kokos neaug, toties esam bagāti ar savas dabas daudzveidību-pastiep tikai roku un viss, kas organismam nepieciešams atradīsies! Vēža laiks ir dabs spēka laiks!

Merkūrs jau izgājis no cilpas Dvīņu zīmē. Labā nozīmē visvairāk to sajutīs paši Dvīņi, Zivis, Junavas un Strēlnieki. Iespējams, ka tieši jūsu, iepriekšējā mēnesī iestrēgušie jautājumi sāks risināties. Pietiks „cilāt” veco, jādodas uz priekšu! Un tam tuvākie mēneši ir īpaši piemēroti. Pēc 14. datuma Merkūrs iesoļo Lauvas zīmē. Tas ir labs laiks vadošiem, organizatoriskiem, radošiem pasākumiem. Kontrolējiet balss toni- tas var kļūt pavēlnieciskāks!

Venēra Dvīņos līdz 18., bet 19. jau Vēža valdījumā. Labs laiks savu talantu izpausmēm, garadarbu tapšanai un publiskošanai. Marss nu jau daudz steidzīgāk tuvojas Skorpiona zīmei, bet vēl līdz 27. jūlijam būs Svaros, kur aizkavējies nu jau dikti ilgi. Lielāko daļu jūlija tomēr tā ietekme būs jūtama no Svaru valdījuma zonas, kur , lai gan daudz maigāk, bet tomēr aktivizē planetāro krustu. Darba jautājumi sāks skaidroties, situācija uzlabosies, automašīnas neniķosies. Variet iegādāties arī jaunus spēkratus.

Jupīters lieliem soļiem dodas Lauvas virzienā. Pirmā mēneša pusē tas vēl atvadās no Vēža zīmes,lai uz padsmit gadiem pamestu šo zonu. Lauvas zīmē tas ieiet 17. jūlijā , kur dominēs tuvāko divu gadu laikā. Jupītera ietekmē pastiprināsies vēlme „spīdēt”, būt ievērotam, pamanāmam. Pie apvāršņa var parādīties vairāk slevenību, ievērojamu personu, dzimt jauni –nozīmīgi atklājumi. Pašām Lauvām kā arī draudzīgajām zīmēm: Strēlniekiem, Auniem, Dvīņiem, Svariem, Ūdensvīriem , iespējami veiksmes un finansu uzlabošanās gadi, veiksmīgi darījumi īpašuma lietās! Protams, ka šādas tēmas jāskata personīgajos horoskopos, jo katram jau astro-karte vēstīs daudz precīzāku informāciju visos svarīgākajos jautājumos.

Saturns arī beidzot 20. jūlijā kļūs direkts, tas nozīmē, ka atpakaļceļa pie Skorpiona vairs nebūs. Tagad tikai uz priekšu. Līdz vēlajam rudenim vēl tas uzkavēsies Skorpionā, tomēr nopietni jautājumi, problēmas , kas pēdējo gadu laikā bija sastingušā stāvoklī, pamazām risināsies. It īpaši to sajutīs Skorpioni, Lauvas, Ūdensvīri un Vērši.

Urāns joprojām Auna zīmes viducī. Neptūns atkal retrogrāds Zivīs un Plutons 11., 12. grādā Mežāzī vairāk var ietekmēt janvāra, aprīļa, jūlija un oktobra pirmajos 5 datumos dzimušos, cenšoties mudināt uz globālām pārmaiņām dzīvē kopumā.

Jūlija nogalē Saule vaidos savienojumu ar Jupīteru- interesanti! Varbūt pasauli ieraudzīs kāda īpaši apdāvināta personība!?

Aptumsumi jūlijā nav gaidāmi.
Mēness fāžu maiņa notiek šādos jūlija mēneša datumos:
5. augošs,
12.pilnmēness,
19. dilstošs,
27. jauns.
Lai arī kopējais planētu izvietojums vēl joprojām veido tā saucamo „krustu”, kas ir saspringts planētu stāvoklis, svarīgas planētas tieši šomēnes atsāks savu dabisko kustību debesu jumā, līdz ar to varākas, sasāpējušas problēmas sāks atrisināties. „Sastrēgumstunda” pusgada, bet dažam pat ilgākā laika perioda garumā, būs beigusies. Pirmais, „trakais” Zirga gada posms būs pievarēts. Katrs pats varam novērtēt, kas un kā ir bijis un vai pašreiz dzīves mezgli sāk raisīties?!
Bet nu par to, ko sola planētu stāvoklis jūlijā katrai zodiaka zīmei.



Auns.
Lai arī atslābināties laika nav- dzīves šūpoles ir iešūpojušās tā, ka atpakaļceļa vairs nav. Tgad tikai uz priekšu, jo tūliņ, tūliņ būs saskatāmi un sajūtami jūsu nerimstošās darbošanās augļi. Finansiālais stāvoklis drīzumā stabilizēsies tā, ka iespringt par šo tēmu vairs nevajadzēs. Sāksies daudz labvēlīgāks dzīves periods nekā līdz šim. Attiecību jomā, mīlestībā visam vajadzētu būt vislabākājā kārtībā. Kam uzlabosies esošās, kam jaunas jūtas var dzimt. Amors lidināsies pavisam tuvu! Sākot no mēneša pēdējās nedēļas, maz pamazām iestāsies arī finansiāli veiksmīgais laiks. Varēs rīkoties ar īpašumiem: pirkt, pārdot, labiekārtot. Kas nu kuram aktuāli. Slinkot nav jūsu dabā un planetārais stāvoklis jums to arī neļaus darīt. Kā saka, kas kustās, tas neslīkst!
Vērsis.
Ļaujieties pārmaiņām, neesiet tik konservatīvi. Kas neriskē, tas nevinnē! Idejas jums labas, realizācijas laiks arīdzan klāt! Tomēr visus ietaupījumus neieguldiet, atstājiet rezerves, jo turpmāko pāris gadu laikā finansu jomā būs jāpiepūlas vairāk, kā līdz šim. Tā ir satraucoša ziņa? Nu nav jau tik traki. Galvenais, ka darbiņš būs, tad jau būs arī naudiņš. Priecēs bērni. Atvēliet laiku viņiem- jūs taču vienmēr esiet darbos, viņi alkst jūsu uzmanības! Mīlestībā, attiecībās arī viss vislabākājā kārtībā! Nemeklējiet problēmas tur, kur to nav. Baudiet vasaru, atvaļinājuma laiku un nekreņķējiet par sīkumiem. Viss notiek tā kā tam jānotiek! Vairāk uzturieties pie dabas- tas jūs veldzēs, dos spēku jaunam darba cēlienam.
Dvīņi.
Atvaļinājums, radošs pacēlums, kaut neliels, bet finansiāls atbalsts vai dāvana, iemīlēšanās mēnesis- kaut kas no tā visa jums pienākās godam!
Eerģijas krājumi būs atjaunojušies, variet droši –enerģiski uzsākt savu personīgo jauno gadu. Rosieties, darbojaties uz nebēdu! Gan radošais, gan ikdienas darbs- viss ies no rokas! Kāds var saņemt labu darba piedāvājumu. Saspringt šajā sakarā nu galīgi nevajadzētu. Risinājums nāks , un ne tas sliktākais. Būsiet atvērti jauniem kontaktiem, sarunām, veidosies jaunas attiecības, uzlabosies esošās. Vienīgais, kas jūs var nomākt ir kāds aizķēries
šaubu un neziņas mākonis, grūtības koncentrēties, izklaidība. Radošajiem Dvīņiem tieši rakstu darbos var veikties. Iespējams kāds honorārs.
Vēzis.
Šī mēneša gaviļnieki, daudz laimes! Baudiet savu svētku mēnesi, atjaunojiet personīgā gada krājumus-pēc šūpļa dienas enerģija jūsos pamazām , bet pārliecinoši ielīs ! Pirms tam gan –lēnāk pār tiltu. Labāk dzīvot tā rāmāk. Finansu valdnieks, lai arī pamet jūsu zonu šomēness, nenorāda uz to, ka naudas un īpašuma lietās iestāsies sarežģīts laika periods. Viss notiks, jo esiet labi „ieskrējušies”! Tas ir tāds kā ripojoša akmens no kalna efekts- kas pēdējos gados aizsākts, tuvākajos gados nesīs labu rezultātu. Gribēsies sevi sakopt, pamainīt stilu, palutināt sevi- un kāpēc gan ne? Ziedi dāvanas, uzmanības apliecinājumi- viss būs, kā jau jubilāriem pienākas. Sākot ar mēneša otro pusi arī Amors var atlidot! Vai esiet gatavi ķert taureņus..?!
Marsa atrašanās kvadratūrā, negribēs jūs laist atvaļinājumā. Lai cik dīvaini tas izklausās- varētu ņemt atvaļinājumu ziemas mēnešos, bet pašlaik –droši darbojaties!
Lauva.
Karaļiem karaliskā prognoze! Drīz vien, kā jau nopratāt- ap mēneša vidu, veiksmes un izdošanaš planēta- Lielais Labvēlis, kā to dēvē astrologi, Jupīters, ienāks jūsu zīmē. Tas nozīmē, ka tuvākos divus gadus esiet gatavi saņemt dāsnas dāvanas, papildināt ienākumus, iegādāties un pārdot īpašumus, paplašināt un renovēt esošās dzīvesvietas. Jūsu tuvumā viss sāks vairoties. Nevaru to apsolīt pilnīgi visām Lauvām, bet tām, kuru dzimšanas brīdī planētas vairāk sakoncentrējušās pašas zīmē, tām gan. Jāuzmanās vienīgi no pārmērībām- pārāk lielas „apetītes”. Visu ar mēru! Arī mīlestībā, gan šis, gan tuvākie mēneši var nest patīkmus brīžus ikvienai Lauviņai. Baudiet sev labvēlīgo laiku-atvaļinājumu, brīvdienas! Palaiskojaties saulītē, paslinkojiet , palutiniet sevi! Ar darbu viss būs kārtībā, uzņemiet jaunus spēkus, par darbu nedomājiet!
Jaunava.
Finansiāli stabils laiks. Naudas, īpašuma lietas risināsies pašas no sevis bez īpaši liela saspringuma. Kaut kādas nesen iestrēgušas problēmas arī sāks risināties un pamazām vairs galvas sāpes nesagādās. Baudiet dabas jaukumus, veldzējieties jūlija ziedu bagātībā, paceļojiet tepat pa Latviju un kaimiņzemēm- muižiņas, pilis, skaistākie dārzi-tādi varētu būt jūsu iecienītākie galamērķi atvaļinājuma laikā. „Uzlādējiet baterijas” jaunam darba cēlienam, jo nākamais gads vai pat divi var nest lielāku piepūli un enerģijas atdevi nekā pēdējie gadi kopumā. Nu ko-savu laiku dubļus bridu, savu laiku rotājos! Attiecību jomā, mīlestībā jūlijs gan nebūs no tiem veiksmīgākajiem mēnešiem, ja nu mēneša otrā puse un augusts solās piespēlēt ko patīkamu šajā sakarā. Turpiniet iecerētās reformas, mainieties paši, pilnveidojiet sevi!
Svari.
Karmiskā mēnesmezgla ceļš jūsu zīmē liecina, ka tuvākais dzīves periods var izspēlēt jau reiz bijušas situācijas, kas vēl un vēlreiz būs jārisina. Neatkārtojiet vecās kļūdas, mainieties, esiet elestīgi un domājiet nākotnes sakarā. Jo vairāk turēsieties pie vecajiem uzskatiem un pārliecības, jo lēnāks būs jūsu dzīves transformēšanās process. Principā, tas varētu skart visas galvenās dzīves jomas kopumā, it īpaši partnerības jautājumus, jo esiet dzimuši ar uzdevumu –mācīties dzīvot „dialogā”. Arī darba sakarā ieteicams padomāt pie jaunām iespējām, pārmaiņām. Principā, arī tāpat nav slikti, tomēr kādus jaunus piedāvājumus ir vērts apsvērt. Finansu jautājumi, kas pēdējo gadu laikā neļāva atlābināties, jau ar jūlija otru pusi var kļūt daudz vieglāk risināmi. Enerģētika šajā sakarā uzlabosies. Galvenais „nesaspringstiet” ne šajā, ne citos jums būtiskos jautājumos. Enerģijai jāplūst brīvi, lai viss labais dzīvē vairojas!
Skorpions.

Jūlija kopējā aina solās būt harmoniska visos aspektos. Baudīsies vasaru, atvaļinājuma laiku. Labs laiks, lai kopīgi ar dzimtas jaunākajām apmeklētu kādu saviesīgu vai kultūras pasākumu. Bērni priecēs! Variet sastapties ar kādu grūti pārvaramu kārdinājumu attiecību jomā- nu tik vilinošs tas varētu būt! Tomēr , rodiet vidusceļu starp kaisli, sirdi un prātu, jo šajā sakarā cerētais var neattaisnoties. Finansiālajā ziņā līdz mēneša nogalei vēl labs periods, bet sākot ar jūlija beigu posmu, augustu finansiālie un īpašuma jautājumi tik viegli vairs var nerisināties. Iespējams , ka pašā jūlija nogalē sāksiet apsvērt nopietnu darba piedāvājumu. Atbilde būs jādod diezgan steidzami. Iespējams, ka ar augustu jau sāksiet dūšīgi strādāt.
Strēlnieks.
Vēl tuvāko pusgadu variet baudīt Lielā Skolotāja- Saturna labvēlību. Sākot ar nākošā gada sākumu tieši jūsu zīmes pārstāvjiem būs jāsāk risināt nopietnas situācijas visdažādākās dzīves jomās, kādā nu kuram pēc karmas likumiem būs paredzēts. Izvērtējiet esošo dzīves periodu un nopietni padomājiet par to, kāda ir jūsu attieksme, sirdsapziņa, labie darbi. Vēl ir laiks uzkrāt plusiņus, mainīt attieksmi, domāšanu.
Jūlijs ir atvaļinājumu laiks, tāpēc izmantojiet to sava hobija-ceļošanas prieka vairošanai. Arī siltumiņš ir jūsu stihija, baudiet to! Attiecību jomā- viss notiek! Esiet mīlēti un gaidīti! No jums staro optimisms un dzīvesprieks! Dalieties šajā, savā vslielākajā bagātībā! Iedvesmojiet apkārtējos! Jūsu harizma apbur! Finansiāli tuvākie gadi solās būt veiksmīgi sākot ar šī mēneša nogali. Variet riskēt, adrenalīns jums ir ļooti nepieciešams!
Mežāzis.

Visi atpūšas, bet jūs pa darbiem??? Nju, ko lai saka-atvaļinājumam labāks laiks , patiešām, būs augustā. Kāds darba etaps būs noiets, bet pirms jaunā varēsiet atvilkt elpu! Varbūt derētu kāds kūrorta apmeklējums- kā sacīt, varētu izsildīt kauliņus, kas ir jūsu jūtīgā zona organismā?! Var jau būt, ka mūs vasara palutinās un varēsiet baudīt jūru un sauli tepat- mūsu mīļajā jūrmalā?! Lai Dieviņš dod! Pārmaiņu periods joprojām aktuāls tiem, kas nākuši pasaulē ap janvāra sākumu. Jums arī veselība visvairāk jāsaudzē. Jūlijs būs vēl tāds riņķa dancis, bet tas nekas- darbs un atpūta jums taču iet roku rokā. Sākot no mēneša otrās puses attiecību frontē kādu brīdi var iestāties tās „nostieptās gumijas” efekts, bet ne uz ilgu laiku. Varbūt vienkārši vēlaties atpūsties, enerģijas krājumi izsīkuši? !
Ūdensvīrs.
Vasaras sākums un jūlija pirmā puse attiecību frontē, mīlestībā var ienest patīkamus mirkļus. Arī turpmākie vasaras mēneši šajā sakarā vairāk būs iedvesmojoši, nekā problēmu nesoši. Viss būtu labi, ja ne tās finansiālā rakstura problēmiņas, kas atkal jau glūn aiz stūra. Nu neļauj jums tā īsti atslābināties šī joma. Tuvāko gadu laikā vajadzēs risināt uzdevumus, kas saistīti ar īpašumiem, finansēm. Naudiņa no gaisa nekritīs. Visu vajadzētu plānot. Toties Saturna ietekme pamazām mazināsies, līdz nopietnas problēmas pavisam drīz sāks raisīties. Darba lietās arī, paldies Dievam, viss vislabākajā kārtībā. Var pieaugt atbildība, pienākumu daudzums.
Bet ko nu par pienkumiem-neaizmirstiet arī par atpūtu, relaksāciju, draugu apmeklējumu. Viņi jau sen alkst jūsu kompānijas!
Zivis.

Vēža zīmē Saulīte ripo pa jums labvēlīgo un radniecīgo ūdens stihiju! Baudiet sauli, ūdeni, dabas tuvumu un būsiet enerģētiski uzlādēti! Neslinkojiet, vāciet ārstniecības augus – ziemā tie lieti noderēs. Uzkrājiet enerģiju, jo sākot ar nākamo gadu , divu gadu garumā enerģija var mazināties, būs jārisina kādi globāli dzīves uzdevumi. Bērni priecāsies par jūsu tuvumu, labprāt pavadot laiku kopīgos izbraucienos un pasākumos. Gribēsies arī pavaļoties, palaiskoties. Saulainais laiks tā vien aicinās prom no domām un rūpēm darba lietu sakarā. Pagaidām visas planētas jums ir labvēlīgas, izmantojiet to un baudiet dzīvi- sniedziet atbalstu arī tiem, kas jums to lūdz! Sajūta, ka esiet kādam nepieciešami jūs iedvesmo!
Attiecību jomā jaukāki brīži solās būs jūlija otrajā pusē. Tad arī pašas vēlēsieties būt vēl skaistākas un šarmantākas- nu ko-pārspējiet pašas sevi!




Prognozi sagatavojusi "Astrocentrs" profesionāla astroloģe Ilze Reiha. Lai pieteiktos personīgām konsultācijām pie Ilzes Reihas, zvaniet 22027839
vai rakstiet
astrocentrs@inbox.lv,
Skype:ilzereiha
Konsultācijas iespējams saņemt arī caur Skype.
Ieskaties: Astrocentra lapā
http://epadomi.lv/ezoterika/05072014-ast