otrdiena, 2014. gada 8. jūlijs

Prognoze no 20.Jūnija līdz 21.Jūlijam

Enerģētiskā prognoze no 20.Jūnija līdz 21.Jūlijam

Jau kādu laiku esot šajā procesā kurā mēs visi atrodamies, tā īsti izbaudīt esošo situāciju var ikviens, kas ir dzīvs, dzīvo savu dzīvi uz zemes un saprot, ka viņa vieta ir viņa paša dzīve, realitāte, kuru labprāt arī veido, izdzīvo un izjūt. Šajā mēnesī  beidzot varēsi sajust savu Es lauku un saprast, vai tas  uz ko skaties tev patiešām patīk, vai tu to vispār esi iepazinusi un zini!

Mēnesis, vismaz jau enerģētiskais mēnesis tuvojās pusei, no 20. Jūnija, līdz 21. Jūlijam prognoze, šis laiks ir vairāk vērsts uz to, lai katrs no mums sajustu to, kas mēs esam kā personības, šajā laikā itin visi grib sevi sajust un uz to arī veiksmīgi koncentrējās. Laiks ir patīkams  lai būtu ar sevi, dzīvotu savu dzīvi un izpaustos. Divi lielākie viļņi ir tie notikumi ir saistīti ar komunikāciju un saskarsmi, svarīgās lietas, to vēršanu uz āru, tā tad, tā ir sadarbība ar ārpasauli, sevis prezentēšana, parādīšana, iznešana un sadarbība – cilvēki, starp kuriem tu sevi parādi, šis  ir ārējais attiecību loks, ko katrs no mums šī mēneša ietvaros izvēlēsies kārtot un sakārtot.

Kā arī iekšējais loks, sava Es apzināšanās, sevis pieņemšana, būšana komfortā ar saviem patiesajiem mērķiem, dzīves virzībām. Laiks, kad katrs no mums sajut robežas, gan labas robežās, kuras pasargā un sargā, gan negatīvas robežās, kuras  drīzāk nojauc nekā sargā.
Liela fokusēšanas uz sevi, radīs savādu bumbiņas efektu, liksies ka iekšējais lauks ir ļoti tuvu, cilvēki savukārt, kas saskarsies ar šo lauku – izteikti rādīs savas patiesās sejas, mēnesis, kurā nav iespējams noslēpt melus, gan no sevis, gan no citiem.

Mēnesis enerģētiskajā līmenī ir izteikti pozitīvs, emociju kāpums ir labs, spēcīgs un ja to lietosi tā, kā pati vēlies, tas arī nesīs labus, skaistus un baudāmus augļus.

Tur „augšā” šis mēnesis ir dots  lai mēs gūtu pozitīvas emocijas no mazliet neveiklām, bet patiesām situācijām, kur mūsu vēlmes tiek piepildītas, parādītas tieši tādas, kādas tās ir – ļoti burtisks mēnesis,  katra doma, sajuta- tiek burtiski parādīta, atspoguļota  un rada prieku, ja  vien tāds ir iekšējais uzstādījums.

Laiks piemērots lai baudītu dzīvi un vērotu, kas tad notiek savā iekšējā laukā, jo ārējo lauku cilvēki spoguļos  ērti un viegli, interesants laiks lai  komunicētu , jo no šis saskarsmes ieguvēji būs visi, daudzslāņaina enerģija, komunikācija un kontakti, kas gūti šajā laikā saglabāsies uz ilgāku laiku.
Karmiski pozitīvi piesātināts mēnesis – labā karma izpaudīsies viegli un plūstoši, rezerves kuras jau ir  varēs beidzot tikt izmantotas, lai radītu ko jaunu savā dzīvē.

Auglības mēnesis, kur izpaudīsies tava auglība vai neauglība - uz sevi, situācijām, notikumiem vai reakcijām!

Nebaidies no pārpratumiem, savādām situācijām, izaicinājumiem – tad tev šis mēnesis būs jautrības, humora un viegluma piepildīts, varēsi droši pārvērtēt savu attieksmi pret humoru, saprotot kādēļ tu viņu lieto tieši tā, vai tam nav kāds slēpts mērķis, vai baile..

Lai foršs jums šis mēnesis, raibu raibais 
Ar sveicieniem
Ilze Līkuma