otrdiena, 2014. gada 15. jūlijs

Laiks no 13.jūlija līdz 25.jūlijam


Muluk vilnis sākas – 2014.gada 13.jūlijā un turpinās līdz 25.jūlijam!

 Mēness ir mūsu zemapziņas informācijas vadītājs un tas ietekmē tieši mūsu zemapziņu. Mēness ir Zemes māte vai planēta, no kuras, kā no vecās šūnas, radās jauna šūna - jauna planēta Zeme. Šai Zemei ir 5 miljardi gadu un tad mira vecā Zeme, kas tagad ir mūsu mēness.

 Pavisam drīz notiks līdzīgs process, kā pirms pieciem miljardiem gadu un, visticamāk, mēs to visu piedzīvosim jau šajā dzīvē.

Tas vairāk par Mēnesi un zemapziņu - tāpēc izteikta sekošana mēnesim un saslēgšanās ar mēnesi pastiprina saikni ar zemapziņu, ar pagātni.

 Saule savukārt ir virsapziņa un atspoguļo apziņas un virsapziņas attīstību. Un Muluk vilnis šajā Saules ciklā ir veltīts zemapziņas transformācijai.

 Muluk vilnis uzsāk pārmaiņu virpuli un pārmaiņas sākās ar zemapziņas programmu nomaiņu un transformāciju. Protams, Muluk spēks nav tikai mēness, zemapziņa, karmiskā informācija, bet arī vienkārši informācija un saikne ar informatīvo lauku.

 Ja mūsu ķermenī informatīvais lauks ir asinis, jo tās ir vienīgās, kas nonāk visur - visos orgānos un audos. Visumā ūdens ir informatīvais lauks, jo tas plūst cauri Visumam. Ir zinātnieki, kas ir pierādījuši, ka nokrišņu daudzums, kurš sastāda uz Zemes iztvaikojušā ūdens daudzumu - ir ne vairāk kā 10 % no visiem nokrišņiem. Tātad pārējie deviņdesmit procenti no kaut kurienes uzrodas un kaut kur pazūd. Taču tas jau ir cits, garš un dziļš stāsts, par kuru var uzrakstīt, ja kādam tas interesē. taču to gan citreiz.

 

 Un tagad par Muluk vilni

 Muluk ir šī viļņa tēma, kura ved pie jauna sākuma. Ja gribēsim izzināt sevi, savu zemapziņu un virsapziņu, spēsim to uztvert viegli un vadoties caur sajūtām un intuīciju iztransformēt to, tad nonāksim pie jauna sākuma. Katram būs citas metodes kā attīrīt savu informāciju un padarīt to kā kristāldzidru ūdeni. Katram to pateiks Eņģeļi un Dievs, katram savādāk, taču ja izteiksim gribu, tad viss notiks un ja ļausimies sajūtām, tad viss sanāks un sāksies kaut kas pilnīgi jauns.

 Mums šajā vilnī ir jāgrib izzināt sevi, jātiecas uz izaugsmi un jāiet taisna ceļā uz mērķi, lai iegūtā pieredze un emocijas transformētos jaunā sākumā.

Apkārtējā pasaule un mijiedarbība būs tā, kas sakārtos mūsu apziņu, saliks pa plauktiņiem, visu noslīpēs un nopulēs, lai beigās ar šo aso apziņu un informāciju nogrieztu sevī to, kas kļuvis lieks un novecojis.

 Lai iegūtu rezultātu - mums jāskatās patiesībai acīs un jābūt bezbailīgiem, lai spētu ieraudzīt to, kas lieks un kļuvis par nastu.

 Lai ko šajā vilnī darām - ieklausāmies sajūtās, sajūtas teiks priekšā! Tā kā darbībā ir Chuwen spēks, tad uztversim visu viegli un pieiesim visam radoši. Mums jābūt atbrīvotiem, lai dzirdētu savu intuīciju, lai atbrīvotos - jāsazemējas, tam palīdz sāls vannas un duša arī kā reiz Muluk enerģija.

 Ja spēsim viegli uztvert visu, kas notiek, lai cik tas traki arī nebūtu, tad intuitīvi sajutīsim tam visam perspektīvu un sajutīsim, kurp doties un uz ko jāskatās, lai nonāktu pie tā, kas jāmaina sevī un kāda informācija jāpadod uz transformāciju.

 Viļņa Augstākā izpausme ir Kawak spēks - tā ir emocionāla transformācija. Transformācija, caur kuru vajadzētu apgriezt situācijas otrādi un ar emociju eksplozīvo spēku izšaut jaunu domu kā raķeti debesīs. Tā kā drēbju mazgāšana, mājas mazgāšana, trauku mazgāšana, mašīnas mazgāšana, mazgāšanās, peldēšana un visāda citāda saskarsme ar ūdeni un tajā ieliktais domu spēks palīdzēs atbrīvoties no vecās informācijas un uzņemt jauno.

Šī viļņa stabilitāti dos tas, ka pievēršam it visam uzmanību, redzam visas nianses, ejam savu ceļu un uztveram visu vienlīdzīgi.

 Lai justu sirdī mieru ir jāpiedod, jāatlaiž. Kur nevar piedot, tur ir jāierauga patiesība un tad jāpiedod un viss jāatlaiž, lai nebūtu jāčīkst, ka nasta par lielu, krusts par smagu, liktenis grūts, utt.. Ir jāpiedod un jāatlaiž, tad ar katru brīdi nasta pazudīs un paliks vieglāk. Mēs paši turamies pie smagās nastas un čīkstam, ka tā ir smaga, kaut arī neviens nav teicis, kā tā ir jānes.

 Atlaidīsim smagumus un kļūsim vieglāki, lai piepildītos ar beznosacījumu mīlestību un apgaismību kādā no tēmām. Paļausimies uz Dieviņu, paļausimies uz to, ka ja mēs savu darbu izdarām, arī Dieviņš izdarīs.

 Paļausimies un ticēsim, ka viss notiek tā, kā jānotiek un lai cik tas arī nebūtu grūti kad iet sliktāk, ticēsim, ka viss notiek pēc labākā scenārija, jo tā arī ir un pat ja šķiet, ka nav, tad patiesībā tā ir un ja grūti tam noticēt, tad jāapzinās, ka pat ja tā nav, tad domāt tā ir pats izdevīgākais, ko šajā situācijā var darīt.

 Un viļņa beigas noslēgsies ar to, ka modīsies griba uzsākt ko jaunu, ja vien būsim atbrīvojušies no bagāžas.

 Daba tukšu vietu neatstāj un tāpat arī Visumā - ja no kaut kā atbrīvojamies, tad kaut kas nāk vietā un ja progresējam, tad arī tas, kas nāk vietā, ir daudzkārt rezonējošāks par to, kas jāatlaiž.
 
 
 
 
Visuma laika un telpas radošā alķīmija