otrdiena, 2014. gada 15. jūlijs

13.jūlijs – Muluk enerģija


 Dienas sākums tāds tīri neko, bet kaut kur fonā jūtams kaut kāds smagums. Muluk zemapziņas informācija ir stipri jūtamāka kā citas dienas un bieži vien mums tur ir kas ļoti smags, ko neesam izgaismojuši aiz bailēm tam skarties klāt. Taču šis vilnis cels to visu ārā un ik uz soļa rādīs mūsu zemapziņas programmas.. ja šodien un šajā vilnī kaut kas neiet, tad jāieskatās sevī. Jāsaprot, kura programma vai komanda strādā pret patieso gribu.

 Daudz no Muluk tēmām ir - nolemtības sajūta, samierināšanās ar kaut ko, kaut kā pieņemšana, taču nevēlēšanās mainīt.

 Mēs visi esam smagi cietuši savās pagātnes pieredzēs - gan no sistēmas, gan visa kā cita un daudz lietas mums ir iegājušās kā nemainīgas, taču tā nav patiesība. Vienu dienu sistēmas vairs nebūs, baiļu vairs nebūs un zemapziņa būs tīra. Tāpēc izmantosim maksimāli šo vilni, lai ieraudzītu savas blaktis un izmainītu tās. Šāda iespēja nav visai bieži.

 Muluk ir arī informatīvais lauks, kuram šodien un šajā vilnī varam pieslēgties un prasīt visu, kas mums interesē par sevi, savu zemapziņu un to, kas jāmaina.

 Informācija šajā vilnī plūst brīvi un ja izteikti prasīsim, tad atbilde nāks agri vai vēlu. Tāpēc galvenais prasīt Visumam, Eņģeļiem un Garam pilnīgi visus jautājumus. Ja spējam, tad apziņā visas savas problēmas un domas domājam kopā ar Eņģeļiem un Garu. Lai arī viņu klātbūtne palīdz, vienkārši jādomā un jāapzinās, ka Eņģeli un Gars dzird un šajā informācijā, kura cirkulē gan caur Eņģeļiem, Garu un pašu cilvēku - ieplūst gaisma un atbildes uz jautājumiem.

 Atcerēsimies, ka nekad neesam vieni un vienmēr mums ir kāds blakus, kas gatavs palīdzēt pat tad, ja esam vieni meža vidū.

 
Paudīsim savu gribu uzzināt un šis vilnis iegriezīsies mums par labu, un viļņa enerģija nesīs tikai uz priekšu.
 
 
 
 
Visuma laika un telpas radošā alķīmija