pirmdiena, 2014. gada 28. jūlijs

no 28.jūlija līdz 3.augustam


Mēness bez kursa(čika laiks) –
28.jūlijā no plkst.3:37 – 24:00;
29.jūlijā līdz plkst. 6:37;
31.jūlijā no plkst.17:47 – 19:09;
2.augustā no plkst.5:58 – 24:00;
3.augustā līdz plkst.5:57.


Svarīgākie planētu aspekti šajā nedēļā:
28.jūlijā līdz 31.jūlijam precīza Venēras un Plutona pretstāve. Tiek sarautas senās nevajadzīgās pieķeršanās saiknes. Attiecībās tiek izanalizēti pagātnes notikumi, un ja, pāris spēj viens otram piedot, tad pagātnes pāridarījumi aiziet nebūtībā. Plutons krasi aktualizē darījumu sfēru. Ir jāpieņem kaut kādi lēmumi naudas darījumu jomā vai pirkt vai pārdot. Kāds centīsies ekstrēmā veidā paust savas sakāpinātās emocijas un tas var novest pie šķiršanās sāpēm. Tāpat šajā dienā Merkurs saspringts ar Mēness mezgliem orbītā – daudzu prātos pavīdēs domas par to,  kas līdz šim ir paveikts, no kā vajadzētu atsacīties un uz ko vajadzētu paraudzīties ar citādu skatu.


1.augustā līdz 2.augustam precīzs Venēras un Urāna disharmonisks aspekts atnesīs krīzes situācijas mīlestības un harmonijas jomā. Tāpat tas radīs nepraktisku un bezatbildīgu attieksmi pret daudzām lietām un nekādi negribēsies uzņemties kaut kādus finansiālas saistības. Tāpat šajā dienā Venērai ir ļoti labs aspekts ar Saturnu – kas darījumu vidē ienes labas perspektīvas ar reiz jau pārbaudītiem cilvēkiem. Tātad šajās dienās vēlams sadarboties ar jau reiz pārbaudītiem un sev uzticamiem cilvēkiem.

Vēl šajā dienā ir kāds pat ļoti svarīgs moments debesīs – Merkurs ieiet Lauvas zīmē – kur tas uzturēsies līdz 15.augustam – vairāk sarunu un intereses radīs tēmas par riskiem, hobijiem izklaides pasākumiem un protams bērniem. Gribēsies atstāt uz apkārtējiem iespaidu tāpēc tiks daudz runāts un diskutēts. Iespējams, ka noticēsim kādiem solījumiem, un solīts tiks uz nebēdu, bet vai tas tiks pildīts? Slikti dzirdēsim ko saka citi, vairāk ieciklēsimies uz sevi. Toties lieliski padosies anekdošu u.c. smieklīgu atgadījumu pastāsti.

2.augustā  Saule atradīsies t.s. graujošajos grādos – tāpēc netiek rekomendēts uzsākt nekādas lietas un darījumus. Jābūt ļoti uzmanīgiem pat sadzīves apstākļos. Vajadzētu izsekot savam iekšējam noskaņojumam un prast sevi izanalizēt. Nav vēlams paust savu lepnību un iedomību. Ieteicams atbalstīt un palīdzēt tiem kam ir nepieciešams atbalsts, kas ir nokļuvis sarežģītā situācijā.

Vēl šajā dienā ir pāris aktīvu aspektu un proti:
Merkuram savienojums ar Marsu kas radīs ļoti auglīgu augsni retorikai, domu asumam un ideju dāsnumam. Tāpat Marsam disharmoniskais aspekts ar Jupiteru, kur var tikt pārspīlētas situācijas. Tiks iztērēts vairāk spēka un enerģijas nekā citkārt. Radīsies avārijām līdzīgas situācijas. Tāpēc esiet uzmanīgi apejoties ar tehniku u.c. mehāniskām ierīcēm. Skatieties kur liekat savas kājas un pārāk neplātieties ar savām rokām!!!! Ka tik kaut kas vērtīgs nenokrīt un nesaplīst. Saudzējiet sevi un veselību.


3.augustā Merkurs strīdēsies ar Marsu – uz Zemes radīsies divdomīgas situācijas, kurās ieteicams lieku reizi labāk paklusēt, citādi ilgstoši sabojāsiet attiecības ar sev tuviem cilvēkiem. Šis aspekts pastiprina avārijas situācijas, esiet uzmanīgi uz ielas un pie auto stūres.

Friziera apmeklējums un matu griezumi – 28. līdz 31.jūlijam.
Skaistumkopšanas tūre – 1.augusts
Organisma atslodzes diena – 3.augusts



Lai jums visiem izdodas


Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātne
http://www.draugiem.lv/uranija/#/uranija/news/?p=12192997