pirmdiena, 2014. gada 7. jūlijs

07.jūlija diena - Akbal enerģija


 Astotā diena laika vilnī – diena, kuras tēma ir garīgā stabilitāte..

Šajā vilnī KIB enerģija izgaismo visu patiesību mūsos - caur situācijām, notikumiem un sarunām Etznab enerģija atspoguļo mūs pašus, taču tie ir nedaudz greizie spoguļi un atspulgs nav 100% precīzs. Atspulgs atspoguļo caur vairākiem spoguļiem un attēls nav precīzs. Taču tas strādā, ja iedziļināmies un apzināmies, ka apkārtējie, notikumi un sarunas spoguļo mūs un caur to varam nogriezt lieko.

Šis vilnis visas trīspadsmit dienas cels gaismā patiesību, lai mēs spētu laicīgi atteikties no lietām un situācijām, kuras nevēlamies, taču bijām gatavi samierināties ar to, ko nevēlamies un sadzīvot.

 Taču šajos laikos pilnīgi viss ir iespējams.

 Tāpēc astotā viļņa diena ir Akbal enerģija, kura liecina par bezgalīgu iespējamību pārpilnību un visām citām pārpilnībām. Mums ir tikai iekšēji jāsajūt un jāizprot savas sajūtas. Tā kā šī viļņa augstākā izpausme ir Kimi enerģija un rezultātu nes Chikchan enerģija, tad šajā vilnī ir jāiedziļinās tajā, ko gribam līdz sīkumiem un niansēm, līdz motivācijai, līdz dziļākajai būtībai.

 Viss šis vilnis ir tas, caur kuru veicam pēdējās korekcijas savos nodomos un domās, jo jau pēc piecām dienām ieiesim pārmaiņu virpulī un tas, kas notiks tur, ir tieši saistīts ar to, ko sapratīsim te.

 Tāpēc svarīgi ir iedziļināties sīkumos un detaļās, lai izrevidētu visus savus nodomus un izmestu no turienes visu lieko. Taču lai to visu pamanītu, mums ir jāiedziļinās savās sajūtās un tā ir šodienas enerģija Akbal, un, protams, arī šodienas tēma.

Šodien ir jāsajūt dziļākā būtība visam, kas ar mums notiek šajā brīdī. Mums ir jāsajūt ar sirdi, ar intuīciju, kas ir kas, un jāskatās nevis uz virsējo slāni, bet gan jāsajūt aisberga neredzamo daļu, lai pamanītu to, kas šajā vilnī ir jāizmet un no kā ir jāatbrīvojas, lai atkal neradītu sev kādas nepatīkamas situācijas, kurās netiekam ar sevi galā.

Šodien visam, kas notiek, ir daudz dziļāka nozīme, daudz dziļāka būtība un jēga. Ir jāapzinās, ka daudzas tēmas mūsos risinās trīspadsmit dienas, daudzas divdesmit un pat 260, un visbiežāk visi trīspadsmit dienu notikumi ir savstarpēji saistīti un stāsta vienu un to pašu, taču bieži vien prāts to nepamana un noignorē. Taču ir jāsajūt tēmu, kura caurvij visas trīspadsmit dienas, lai spētu to atrisināt.

 Tāpēc ieklausīsimies savās sajūtās un intuīcijā, lai ieraudzītu šo pēdējo astoņu dienu notikumu apslēpto nozīmi un būtību  Ļausim sev sajust un ticēsim tam, ko jūtam..

 

 

Visuma laika un telpas radošā alķīmija