otrdiena, 2014. gada 8. jūlijs

08.jūlija diena – Kan enerģija


Šodien ir devītā diena šajā laika vilnī - tā ir diena, kuras enerģija dzirkstī un priecājās, kura izpauž mūsu Dievišķumu.

Šajā vilnī mūsu Dievišķums ir prieks un priecāšanās par dzīvi. Viegla dzīves uztvere un dzīves baudīšana palīdzēs mums sajusties kā Dieviem šajā vilnī.

Dzīvē nav nekā tāda, par ko iespringt. Kā teiktu Kan - deviņdesmit procenti problēmu pašas atrisinās un desmit procenti problēmu vienkārši nerisinās.

 Kan ir spēja paļauties uz sevi un to, ka viss, ko domāju un daru, piepildās. Ja apzinos, ka viss, ko nodomāju, piepildās, tad galvenais ir netraucēt tam visam notikt un labākais veids kā to darīt, ir palaist visu vaļā un baudīt mirkli, baudīt dzīvi un priecāties. Sagādāt sev prieku un citiem, lai enerģija uzdzirkstī un caur to iedzīvina ko jaunu.

Šīs Dienvidu dienas ir jābauda, lai mūsu energo lauks pats spētu sakārtoties, enerģija atjaunoties, lai domas spēj materializēties un atdzīvoties.

 Galvenie traucēkļi laimīgai dzīvei un domu materializācijai esam mēs paši - ar to ka daudz domājam, ģenerējam nepatīkamus attīstības scenārijus, neticam sev un Visumam, neticam laimei un savai sirdij. Lai no tā atbrīvotos, ir jāsāk baudīt dzīve, atlaižot domas un baudot. Iedomājieties, ka esam visu laiku restorānā, kur viesmīlis mūs apkalpo un katru reizi, kad mēs viņam netraucējam un neraustam aiz rokas vai priekšauta, viņš var mums pagatavot dzērienus, uzklāt galdu un atnest ēdienu. Taču ja viņu bakstām un traucējam, tad šis pasākums noteikti ievilksies.

 Visums ir kā restorāns – galvenais ir ieiet tajā restorānā, kurā vēlamies, jo ķīniešu restorānā diez vai būs mednieku desiņas un rasols. Restorānu mēs izvēlamies caur to, ka apzināmies savas vēlmes un gribu, nevis skrienam pakaļ citiem. Taču lai Visums spētu atnest to, ko vēlamies, mums jāpalaiž vaļā šīs domas un vēlme paēst, un tikai tad Visums atnesīs ko vēlamies. Tāpēc bieži tas, ko vēlamies, atnāk tikai tad, kad to vairs nevajag, jo tikai tad esam palaiduši vaļā savas domas.

 Un lai palaistu vaļā domas, ir jābauda dzīve, jāsvin un jātver mirklis. Jābrauc pie ūdens karstumā un jāatpūšas tā, lai rīt nezinātu kur likties no tā, kā gribās kaut ko izdarīt.

 Slinkot un ķert kaifu no tā, ka esam dzīvi

 Laime ir tad, kad prieks ir katrā tēmā un katrā dzīves jomā. Tāpēc centīsimies šo prieku vismaz pamazām ielaist no tēmas tēmā, no kādas dzīves jomas citā jomā. Taču jāsāk kaut ar mazumiņu . Kaut vai priecāties par to, ka ir vasara pienākusi, ka lietus nelīst vai jeb ko citu, ka tik prieks.

Šodien labi atsaukt atmiņā visus pozitīvos mirkļus un savienoties ar to enerģiju, kas tajā mirklī gaisā valdīja, lai pastiprinātu sevī šis prieka vibrācijas, kuras dziedina, ārstē, uzlādē un aktivizē mūsu vēlmi dzīvot! Un mūsos ieplūst dzīvības eliksīrs!

 Prieks ir dzīvības eliksīrs.

 Kan saka, ka dzīve ir tam, lai mēs būtu laimīgi un darītu visu to, kas mums patīk. Un mums jau patīk pievarēt kalnus, pārpeldēt upes un tie ir mūsu pārbaudījumi, kas spēj mūs padarīt laimīgus. Tā ir apziņa, ka nepārtraukti augam un pilnveidojamies. Tā ir apziņa, ka viss attīstās un vairojās ik mirkli. Viss cits ir īslaicīgs, taču arī vajadzīgs. Materiālas lietas sagādā īslaicīgu prieku, taču vajadzīgu, vai iedvesmai vai baudas mirklim, taču vajadzīgu.

 Apzināsimies, ka pat maziņš prieciņš spēj mūs pacelt un izkustināt, kā arī piedot dzīvei maģiskumu, jo no maza prieka rodas liels, no liela - sajūsma un laime 

 ..Baudīsim to, kas esam! Augsim kā zāle pēc pērkona negaisa un tieksimies būt laimīgi katrā mirklī, katrā acu zibsnī un elpas vilcienā.

Atgādināsim viens otram par to, ka atnācām būt laimīgi, nevis kalpot savām prāta shēmām, kuras tam uzspiedis kāds cits.

 Baudīsim un ļausimies šai dienai  un ielaidīsim prieku ikkatrā savā šūnā, domā un izpausmē!



Visuma laika un telpas radošā alķīmija