sestdiena, 2014. gada 19. jūlijs

16.jūlija diena - Eb enerģija


 Eb diena - vienlīdzības un kopības diena.

 Ceturtā diena laika plūsmā - stabilitātes enerģija šim vilnim

Šodien ir Dienvidu diena, kas ir pasīva. Tai nav vektora un virzības. Taču tas nenozīmē to, ka nevajag neko darīt. Darām savas ierastās lietas, taču esam “šeit un tagad”, lai pamanītu visu to, ko Visums mums rāda un stāsta.

 Ja šajā vilnī mums nav stabilitātes sajūtas, tad kontakts ar Dievu ir diezgan švaks un nepievēršam visām tēmām vienlīdz lielu uzmanību. Iedomāsimies, ka katra dzīves tēma ir kā zirgs un mēs esam kučieris karietei. Kā jūs domājiet, cik tālu tiksim, ja no sešiem zirgiem barosim tikai vienu vai divus, vai kaut vai piecus zirgus?

 Mēs tiksim tik tālu - cik tālu tiks vājākais zirgs.

 Eb ir tas, ka ķēde ir tik stipra, cik stiprs ir tās vājākais posms.

 Ja visās tēmas darām visu, taču tikai attiecībās nedarām neko, tad mūsu dzīvē ies tieši tik labi, cik labi darbosimies ar attiecībām un nav nozīmes, ka mums iet labi darbā un citās tēmās.

 Mūsdienās varbūt labāks piemērs ir mašīna, kurai ir četri riteņi! Ja vienu nenomainu un nekad nepiepumpēju, un līdz ar to nekad nedomāju par rezerves riepu, tad vienā brīdī, iespējams, vis atbildīgākajā - riepa plīsīs un apdomāsim savu dzīvi jau slimnīcā. Tas, protams, tikai piemērs .

 Piemērs tam, ka jādomā par visu, kas vispār mums dzīvē ir aktuāls.

 Eb arī rāda to, ka bieži vien sakārtojot attiecības, aiziet biznesā. Vai sakārtojot biznesu, aiziet attiecībās. Bieži vien problēmas risinājums ir pilnīgi citā vietā, nekā pati problēma. Problēma var būt darbā, taču risinājums, iespējams, ir sarunā ar vecākiem vai vecvecākiem.

Šajā dienā visam ir vienlīdz liela nozīme un līdz ar to visa šī viļņa stabilitātē - tieši tas pats.

 Eb ir arī kopība un esot kopā ar domu biedriem, ceļabiedriem - mums iestājās stabilitātes sajūta, jo pa visiem redzam visas tēmas. Katrs redz ko citu un katrs nevar redzēt visu, ja vien nav apgaismots. Tāpēc būsim kopā ar savējiem. Parunāsim vienkārši par dzīvi un daudz kas sakārtosies pat bez kārtošanas.

 Ja šajā vilnī nejūtamies stabili - tad jāsāk pievērst uzmanība visam, kas šodien notiek. Visam - ko šodien kāds pasaka un ko izlasām, jo pilnīgi viss norādīs uz to tēmu, kura traucē stabilitātes sajūtas iegūšanai.

Būsim modri, vērosim vidi un to, kā caur vidi Dievs atbild uz mūsu jautājumiem.

 Ja Muluk dienā uzdevām jautājums, tad šodien, visticamāk, saņemsim atbildes. Protams, ja būsim gana modri un vērosim to, kas notiek.
 
Visuma laika un telpas radošā alķīmija