piektdiena, 2014. gada 11. jūlijs

11.jūlija diena - Manik enerģija


Šis vilnis mūs ir transformējis, tīrījis, izgaismojis, griezis nost lieko, palaidis pa vējam to, ko vajag un nevajag vairs. Stūmis prom visu veco un nevajadzīgo.

 Viss tāpat ir bijis atkarīgs no mums pašiem - cik esam ļāvuši sevi izgaismot, cik paskatījušies uz sevi objektivitātes spogulī, kas ir mūsu apkārtējā pasaule un ļāvuši sevī nomirt un aiziet vecajam.

 Un nu šī atbrīvotā vieta ar kaut ko ir jāaizpilda.

 Tam, kurš vairāk ļāvies, ir vairāk brīva vieta parādījusies, taču tam, kurš mazāk ļāvies - tam tā ir mazāka. Taču katrs dabūjis tieši tik, cik gribējis un spējis paveikt.

 Un šodien mums ir jāsajūt tas, ar ko aizpildīsies šī vieta, mums jāsajūt tas, ar ko gribam piepildīt sevi, ar kādu informāciju gribam būt pildīti. Pilnīgi viss ir informācija un arī enerģija. Tas, kas mēs būsim - nosakām mēs paši caur to, ko uzņemam. Neļausim mēdijiem un sociālajiem tīkliem sevi atkal piemēslot ar svešām domām un problēmām. Padomāsim tikai par sevi, tikai no Dvēseles aspekta, kur viss ir iespējams. Dvēsele apzinās, ka radīšanas procesā ir jādomā par to, ko gribi, nevis par to, kā to dabūt. Prāts parasti domā - kā to dabūt, taču tā nav mūsu problēma - Visumam to atrisināt ir tīrais nieks ar viņam pieejamo informāciju.

 Tāpēc sajutīsimies kā radītāji, iejutīsimies Dieva lomā savā dzīvē un sajutīsim to, ko vēlamies jaunu iegūt, ar ko piepildīt sevi un savu dzīvi. Atskatīsimies un apcerēsim to, kas paveikts un kas sasniegts pa šo pēdējo laiku, lai celtos pašapziņa un pašnovērtējums. Mums jānovērtē sevi, lai pievilktu to, ko vēlamies.

 Skudra var pievilkt tikai to, ko var panest, Cilvēks to, ko cilvēks, taču Dievs var visu. Ja apzināsimies sevi kā neredzamā Dieva redzamo daļu, tad iespējams ir viss, ko ar sirdi sajūtam. Tāpēc atvērsim sirdi, iejutīsimies tajā lomā, kurā gribam būt. Ja gribam būt bagāti, tad bagātnieka lomā, ja gudri, tad gudrinieka lomā, ja slaveni - tad slavenības lomā, ja viedi - tad Budas lomā, ja gribās būt apgaismotam - tad iejutīsimies apgaismotā lomā un centīsimies nodzīvot šo dienu kā apgaismotais, lai sajustu, kā tas ir un jau rīt tas sāktu pievilkties.

 Iejutīsimies tā cilvēka lomā, kuram ir viss tas, ko vēlamies un pacentīsimies sajust - kā viņš jūtās, kā dzīvo, ko dara un kā to dara, un tad, kad sāksim tā dzīvot, tad arī visas šīs iespējas parādīsies.

 Ja gribās dzīvē visu atļauties - tad nav jāgaida tas brīdis, kad ego teiks, ka tagad var atļauties. Tāds brīdis nepienāks. Ir vienkārši jāsāk dzīvot kā cilvēkam, kurš visu var atļauties.

 Tāpēc padomāsim par to, ko gribam, sajutīsim to savā sirdī un iejutīsimies tajā tēmā, kurš ar to visu brīvi operē. Ja gribu būt juvelieris - tad nedomāju kā par to kļūt, bet gan cenšos iejusties juveliera ādā. Cenšos sajust, kāds ir juvelieris visās dzīves jomās un situācijās, un sāks pievilkties informācija par to, kā līdz tam nokļūt un ko ar to darīt.

Šodien ir Manik diena un tas nozīmē to, ka visi šodien medī – ka visi ir gan mednieki, gan medījums! Un būtu labi atcerēties, ka mēs līdz vakaram nesapratīsim - vai esam mednieks vai medījums, tāpēc neizdarīsim pārsteidzīgus lēmumus vai izvēles. Ļausimies sajūtām un neignorēsim tās - katrai niansei sajūtās ir sava nozīme.

 Tversim sajūtas, kas ap mums virmo, fantazēsim par to, ko vēlamies un iejutīsimies kā tas, kuram tas viss ir un novērtēsim sevi.

 Apzināsimies, ka visu esam pelnījuši un mums viss pienākas.


 
Visuma laika un telpas radošā alķīmija