pirmdiena, 2014. gada 21. jūlijs

21.jūlija diena - Kaban enerģija


 Devītā diena laika vilnī - tuvojamies viļņa virsotnei. Tāpēc uz sērfa dēļa jāturas stabili, lai izbaudītu tās sajūtas, kuras uzrodas, iejūdzot vilni un braucot uz tā, ka zirga ratos.

Šodien, lai sajustu sevī Dievu, kurš spēj visu, mums jābūt pārliecinātiem par to, ko darām, mums jābūt pārliecinātiem par sevi. Un ja vakar kaut ko sapratām, tad tagad ir jādara viss, lai to realizētu.

Šodien Visumā nav pretestības, ja nu vienīgi tā ir mūsos, kā šaubas vai bailes. Taču, ja saprotam, ka bailes un šaubas ir iekšēja problēma, tad varam saņemties un pārkāpt visam pāri. Ja pārkāpsim sev pāri, noticēsim sev - savam potenciālam un sapratīsim to, ko darām un gribam panākt, tad viss ies no rokas un vakarā būs sajūta, ka esmu Dievs, jo paveicu šķietami neiespējamo un sasniedzu rezultātu.


 Mūsu pārliecība ir tā, kas šodien mūs virza un ja pārliecība ir tāda, ka viss būs slikti, tad tieši tā arī būs. Ja būs pārliecība, ka viss iet no rokas un izdodas, tad tā arī būs.

 Mainīsim savu pārliecību un viss notiks kā pēc burvju mājiena un viss sakārtosies.

 Mums jāmaina savas pārliecības līdzi laikam. Mums nevar būt pagātnes pārliecības. Tās nestrādā  Kaban ir pieredze, pārliecība un arī attīstība. Ja mūsu pārliecība neattīstās, tad mēs iestrēgstam kopā ar pārliecību kādā citā laikā. Piemēram – tas, par ko mēs šajā lapā rakstām, pirms pāris simtiem gadu mūs vienkārši sadedzinātu uz sārta un tam laikam šī pārliecība arī bija atbilstoša. Taču ja mēs būtu pārliecināti, ka arī šobrīd visus dedzina uz sārtiem, tad šī lapa nekad nebūtu tapusi.

 Atmetīsim veco un lieliem soļiem dosimies uz priekšu. Ja spēsim izmainīt savu pārliecību sev izdevīgā formā – tad viss attīstīsies un evolucionēs!


Visuma laika un telpas radošā alķīmija