piektdiena, 2014. gada 18. jūlijs

Fragments no SOLĀRAS prognozes JŪLIJAM 2014

~  VĒJAZIRGA MUGURĀ  ~

http://www.nvisible.com/
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …



Jūlijs ir ārkārtīgi jaudīgs mēnesis, kurā var notikt gandrīz jebkas, un neskaitāmos līmeņos. Šis mēnesis sajūtams kā ekstremālu potenciālu mēnesis, gan apsolījumiem pildīts, gan paaugstinātu satraukuma sajūtu nesošs. Ir sajūta, ka kaut kas satriecošs, vai kaut kas draudošs, vai arī abi divi kopā, var notikt jebkurā brīdī. Tādēļ tik svarīgi ir, ka MĒS AIZEJAM NO DUALITĀTES TAGAD.

Pēdējo mēnešu laikā plaša pārslēgšanās ir notikusi mūsos. Mēs daudz pamatīgāk tikām atvienoti no mūsu vecās dzīves, vecajām uzskatu sistēmām, un novecojušajiem lietu kārtošanas veidiem. Dualitātes savienojumi tika izņemti no mūsu būtības, atstājot vietu svaigiem jauniem ātrdarbīgiem savienojumiem.

Jūlijā jaunie savienojumi ieņems savas vietas. Arvien intensīvāk mēs realizēsim pārslēgšanos no vecajiem savienojumiem uz jaunajiem. Līdz mēneša beigām – jaunie, ātrdarbīgie savienojumi pilnībā pārveidos mūsu iekšējo energosistēmu. Tas mūs iegrūdīs strauju izmaiņu un paplašināšanās zonā, un pavirzīs visu uz priekšu zibenīgā ātrumā.

Pēc ķīniešu kalendāra, patreiz ir VējaZirga Gads, kas atkārtojas tikai reizi pa sešdesmit gadiem. VējaZirgs nes savā mugurā leģendāro Mani Stone, tibetiešu Vēlmju Piepildīšanās dārgakmeni, kas dzimis lotosa zieda centrā. Senos laikos Tibetā zirgs simbolizēja ceļojumu ar vislielāko ātrumu, un tāpat arī visu lietu pārvēršanos no negatīvā uz pozitīvo, no slikta uz labu, no neveiksmīga uz veiksmīgu.

Tas nozīmē, ka visiem mums ir unikāla iespēja šinī gadā pacelt savu dzīvi pavisam citā līmenī, lai pilnībā iedzīvotos Jaunās Ainavas Ultra Diženajā Realitātē, un īstenotu savus vispārdrošākos Sapņus. Svarīga mūsu Pārdrošāko Sapņu komponente ir – savienošanās ar mūsu Īstenajām Mājām. Tas ir tas, kur mēs atradīsim savu Patieso Mērķu piepildījumu.

Mūsu Īstenās Mājas ir mūsu Patiesajā Nostājā. Šinī mūsu pārslēgšanās laikā no Dualitātes uz Vienoto, ir kardināli svarīgi, ka mēs ieņemam savu Patieso Nostāju tik ātri, cik vien tas iespējams. No mūsu Patiesās Nostājas pozīcijām mēs būsim spējīgi kalpot par pieturas punktu un stabilitātes punktu masīvajā realitāšu nomaiņas lēcienā no Dualitātes uz Vienoto.

Mūsu maģiskie apbrīnojamie VējaZirgi būs kopā ar mums šinī gadā, lai nestu mūs savā mugurā uz mūsu Patiesajām Mājām tieši tad, kad būs pienācis īstais brīdis. Mēs, atrodoties tagad šinī pārsteidzošajā VējaZirga Gadā, varam pavisam viegli īstenot lielāko daļu savu vispārdrošāko Sapņu un nonākt pie savas Patiesās Nostājas, tomēr daudzi no mums vēl nespēj pilnībā izmantot šīs enerģijas. Brīnumu ir pārpārēm, un visas lietas patiešām ir iespējamas šinī gadā, bet lai tas notiktu – mums pilnībā jāiemieso savs atkailinātais Patiesums, un tad jāauļo kā vējam uz savām Īstenajām Mājām, ieņemot savu Patieso Nostāju.

Viegli ir pamanīt – kurš jau šinī gadā ir ticis VējaZirga mugurā, un kurš vēl nav. Ja jūs turaties savas dzīves straumē tā, ka tā nevar jūs izsist no līdzsvara, un paplašinieties uz Jauno Ainavu bez liela šoka un bailēm savā sejā, un ar platu smaidu savā Sirdī – tad noteikti jūs esat VējaZirga mugurā. Ja jūs esat nostādījis savas Sirds Kompasu, lai tas noved jūs uz jūsu Īstenajām Mājām bez jebkādas līkumošanas un novirzīšanās – jūs esat VējaZirga mugurā. Ja jūs piedzīvojat pamatīgu radošu pacēlumu, neatstājot brīvu brīdi priekš sevis – jūs noteikti auļojat VējZirga mugurā. Ja jūs pilnībā esat noskaņojies uz savu Patieso Mērķi, kā savu Augstāko Prioritāti – jūs nesaties savā VējZirgā. Ja jūs esat jau ieņēmis savu Patieso Nostāju – jūs tiekat sava VējZirga nests.

Ja jūs meklējat vēl joprojām attaisnojumus tam, ka to nedarat, ja jūsu VējaZirgs ir noilgojies pēc jūsu uzmanības, ja jūs izliekaties, ka jums nemaz nav VējaZirga – jums vajadzētu paraudzīties visapkārt, un ieraudzīt, ka viņš gaida, lai jūs pamanat viņa klātbūtni un lecat viņam mugurā. Ikvienam no mums ir savs varens VējaZirgs pie rokas šinī gadā. Tieši tagad ir vislabākais brīdis, lai lektu viņam mugurā, un sāktu savas dzīves Patieso Ceļojumu!

Ja neesat vēl ļāvuši vējam sevi nest – lūdzu leciet savam VējaZirgam tagad mugurā. Tas ir super aizraujoši! Tas ir Kvantu Lēciens no visiem Kvantu Lēcieniem. VējaZirgs iznesīs jūs ārā no Dualitātes pasaules, lai jūs varētu ieņemt savu Patieso Nostāju. No tā var būt atkarīga jūsu pašu izdzīvošana, izdzīvošana uz šīs planētas.


Jājiet kā Vējš !!!
http://www.draugiem.lv/group/16019359/?f_tid=5421403