ceturtdiena, 2014. gada 31. jūlijs

Dr. Sjūzenas Gregas vakara tikšanās reizes, lekcijas un semināri


…viss sākas ar mīlestību, un vienīgā īstenība ir mīla…
Kāds to nosauks par mantru. Kāds to sauks par moto.
Es to saucu par savas dzīves vadmotīvu.


Dr. Sjūzenas Gregas vakara tikšanās reizes, lekcijas un semināri.


Vēl ir iespējams pieteikties uz semināru par īpaši izdevīgu cenu līdz 3.augustam.
Skatīt informāciju klāt pievienotajā failā vai mājas lapā.


Tikšanās ar Dr. Sjūzenu Gregu (Dr. Susan Gregg) – garīgo solotāju, tolteku nagual, reiki meistari un deviņu grāmatu autori.
 
27.augusts 18:30. Trešdienas vakara tikšanās “Kā izmantot tolteku tradīcijas, lai saskatītu bezgalību”


28.augusts 18:30. Ceturtdienas vakara tikšanās “Kā atrast iekšējo mieru”

29. – 31.augusts. Seminārs “Tolteku tradīcija – kā filosofija un pārliecinošs dzīvesveids”

1.septembris. Privātās un dziedināšanas sesijas.

**************************

27.augusts 18:30
Trešdienas vakara tikšanās “Kā izmantot tolteku tradīcijas, lai saskatītu bezgalību”

„Atļauj mums apzināties savu spēku tā, lai radītu sapni par debesīm, kur pilnīgi viss ir iespējams. Palīdzi mums izmantot savu iztēli kā pavadoni sapnim par mūsu dzīvi un radīšanas maģiju.” Dons Migels Rīzs
Izmantojot trīs tolteku meistarību „stūrakmeņus” – Apzināšanās, Transformācija un Nodoms – mainās reizē viss un nekas. Jūs aizbrauksiet zinot: kā būt laimīgākiem, brīvākiem un kā paskatīties uz dzīvi no jaunas perspektīvas. Sjūzena mācīs un rādīs vingrinājumus, kurus jūs pavisam vienkārši varat izmantot savā dzīvē, veidojot to daudz labāku un krāšņāku.
Kad jūs dzīvojat no sava gara perspektīvas, jūs sākat arvien vairāk priecāties un smieties. Šis vakars būs bagātīgs ar smiekliem, mīlestību, vingrinājumiem un meditācijām. Nāciet un peldieties mīlestībā. Jūs uzzināsiet par patieso sirds ceļu. Nāciet un uzziniet par savu iedzimto savienojumu ar bezgalību.
„Magi cīnās, lai sasniegtu mērķi, kuram nav nekāda sakara ar vidusmēra cilvēka izziņas meklējumiem. Magu cerības ir sasniegt un apzināties bezgalību.” Karlos Kastaņeda

28.augusts 18:30
Ceturtdienas vakara tikšanās “Kā atrast iekšējo mieru”

Iedomājaties, ka iespējams sajust mieru, laimi un prieku jebkurā dzīves brīdī, neatkarīgi no tā kas šobrīd notiek. Nāciet iztaujāt Sjūzenu un uzzināt kā iegūt pārsteidzošās garīgo skolotāju gudrības. Un pat pēc šīs īsās tikšanās sajutīsiet, ka jūsu apziņa paplašinās neatgriezeniski.

29. – 31.augusts
Seminārs “Tolteku tradīcija – kā filosofija un pārliecinošs dzīvesveids”

Tolteku tradīcija ir filosofija un pārliecinošs dzīvesveids. Šajā seminārā Sjūzena palīdzēs jums dziļāk izprast un iegūt plašāku redzesloku trim tolteku meistarību „stūrakmeņiem” – Apzināšanās, Transformācija un Nodoms. Šī semināra laikā jūs iemācīsieties, kā atlaist lietas, kuras jūs ierobezo, un sākt radīt jūsu sapņu dzīvi, kādu vēlaties.
Sjūzenas lielākā dāvana ir palīdzēt cilvēkiem izkļūt no situācijām, kad jūtas „iesprūduši” un neredz iespēju kā iespējams virzīties uz priekšu. Atnāciet pie Sjūzenas un izbaudiet tās vietas skaistumu un maģiju, kamēr Sjūzena palīdzēs jums mainīt savu dzīvi apbrīnojamā veidā. Uzdāviniet sev šo neiedomājami dāvanu. Jūtaties izpeldināts šī semināra mīlestībā un maģijā. Atnāciet un saņemiet jums nepieciešamo drosmi dzīvot jūsu sapņu dzīvi. Būs īpašā un apbrīnojamā „Ūdens iniciācija”.



"Vairāk gaismas"
 „Ik mirkli pastāv izvēle – ienest šajā pasaulē vairāk mīlestības un gaismas vai gluzi pretēji – nosodījuma, vērtēšanas un baiļu,” atgādina klīniskās hipnoterapijas doktore, reiki meistare, tolteku tradīcijas skolotāja Sjūzena Grega, kura, tāpat kā viņas iedvesmotāji – šamanis un dziednieks Dons Migels Rīzs un amerikāņu mistiķis Karloss Kastaņeda, aicina savus sekotājus izmainīt domāšanu, savu iesūbējušo uzskatu sistēmu, atrast savu patieso „es”, jo ne tikai tic, bet arī zina, ka tas iespējams.
Sjūzena atbrauc uz Latviju jau 7 gadu pēc kārtas, palīdzot cilvēkiem viņu dzīvei. Sjūzena ir Tolteku meistars un nagvālis, kura lielākoties sava darba veic enerģētiskajā līmenī… no paša brīza, kad ienāciet telpā, jūs sākat enerģētiski mainīties. Sjūzena ar prieku stāsta cilvēkiem kā viņa apmāca, strādājot ar cilvēkiem enerģētiskajā līmenī. Tas tiek darīts arī tādēļ, lai attrauktu cilvēka prāta, palīdzot Sjūzenai jums mainīties enerģētiski. Sjūzenas mīlestība un apbrīnojamā enerģija palīdzēs jums mainīties.




<!--[if gte mso 10]> <!-->Būs iespējams pieteikties uz individuālajiem un dziedniecības seansiem 1.septembrī.

Dazi video:



Informācija un reģistrācija: Kaspars, 29435539, kaspars@inlighthouse.lv
Vairāk informācijas: www.inlighthouse.lv
 


Ar visa laba vēlējumiem,
Kaspars un komanda