pirmdiena, 2014. gada 7. jūlijs

Neatlieciet savu dzīvi

Neatlieciet savu dzīvi !!!
05.07.2014 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …


Jūsu dzīve norisinās tagad, dārgie, nevis rītdien, nevis kādreiz nākotnē, bet tieši TAGAD. Vienmēr atradīsies iemesli, lai atliktu savu prieku uz vēlāku laiku. Vienmēr atradīsies ļoti labi attaisnojumi. Jums var trūkt laika, naudas, vai arī enerģijas savu Sapņu realizēšanai. Jūs varat nesajusties pietiekami labi, lai spertu soļus, kas liktu lietām notikt. Mūsu vēsts šodien ir vienkārša: … Speriet soļus tik un tā, jo tādejādi uz savu sapņu, vēlmju, un mērķu īstenošanu jūs pieaicināsiet talkā Dzīvi! Jūs pieaicināsiet talkā Mīlestību! Jūs iekļausieties labvēlības straumē, kurā jūs saņemsiet visu nepieciešamo atbalstu un palīdzību.

Nav nekādas jēgas cīniņiem, nav jēgas lietu kārtošanai baiļu iespaidā, kad jūs vēlaties piesaistīt palīdzību. Baiļu vai panikas izraisīta darbība var piesaistīt tikai vēl baiļpilnākus apstākļus. Rīkojieties no Mīlestības, no Prieka, no Sirdsvēlmes, no Aizrautības … Šādi pamatota darbība ir Mīlestības motivēta, un atsaucoties uz to, Visums atbildēs jums ar to pašu.

Ja jūs savu enerģiju ieguldīsiet baiļu izraisītā darbībā – jūs jutīsiet iztukšotību. Jūs tikai piesaistīsiet vēl vairāk cīņas un haosa. Ja jūs savu enerģiju ieguldīsiet mīlošā darbībā – jūs sajutīsieties daudz enerģiskāk. Jūs piesaistīsiet daudz vairāk labvēlības un nepiespiestības.

Neatlieciet mīlošu rīcību vairs ne uz mirkli. Tieši tagad, kamēr jūs šo lasiet – ieejiet savā Sirdī. Elpojiet caur to, un sajūtiet, ka Gaismas dzirksts kļūst arvien lielāka. Pajautājiet Sev, ”Mana Sirds, ko tu gribētu, lai es izdaru tādu, ko varētu sākt tieši šobrīd?” Un uzreiz tūlīt, kā tik būsiet saņēmuši šo ziņu, rīkojieties saskaņā ar šo savu Sirds Vēlmi. Speriet vienu mazu soli, vai varbūt pat lielu – mīlošā virzienā.

Lieciet savas pēdas labvēlības straumē tā, lai jūs varētu peldēties Mīlestības Plūsmā. Viņa vienmēr ir šeit, strāvojoša, uz jums gaidoša.    
 http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5411775