sestdiena, 2014. gada 19. jūlijs

18.jūlija diena - Ix enerģija


Ix diena laika vilnī - mistikas un maģijas diena.

 Diena, kuras enerģija pieprasa perfektumu un mirdzumu it visā. Ja nepieciešams veikt sīkus smalkus darbus un sasniegt perfektu rezultātu, tad šodiena tam ir īstā diena. Ar pirmo reizi gan, iespējams, nesanāks, taču beigās būs gandrīz perfekti viss, ko šodien darīsim.

 Ix ir mistika, maģija - principā viss neredzamais, taču eksistējošais.

Šodienas notikumi vairāk risinās neredzamajā plānā un tāpēc jābūt modriem un vērīgiem. 

 Ix ir kā atjautības uzdevums, kuru ir diezgan pagrūti atrisināt, taču nav neiespējami, ja ir vismaz kaut kādas ezotēriskas zināšanas. Ix ir Ezotērikas un maģijas pārzinātājs un viņš māk maģiju pielietot it visur.


 Tā kā pasaulē notiek interesanti un likumsakarīgi notikumi, tad gribējām izteikt savu viedokli. Visiem galvās noteikti ir jautājums par to, vai trešais pasaules karš būs vai nebūs? Ieskatoties mūsu pareģošanas spēlē mēs ieraudzījām to, ka karš ir pilnīgi iespējams un būs, ja mēs to ģenerēsim. Ja domāsim par to, ja baidīsimies no tā un veltīsim tam enerģiju. Tie, kas karo, ir nozombēti cilvēki, kuriem nav ne saikne ar sirdi, ne ar Dievu, ne arī viņi saprot, ko paši sev nodara. Taču jebkurā gadījumā - tas nav ārpus Dieva plāniem. Dievs caur šo visu mūs ceļ jaunā līmenī. Caur to, ka izceļ uz āru mūsu bailes un zemapziņas informāciju.

 Jo šis ir Muluk laika vilnis un tātad - zemapziņas transformācijas vilnis. Viss, kas šajā vilnī notiek, ir mūsu un Zemes zemapziņas informācijas projekcija. Un ja noticēsim, ka tā ir šodienas realitāte, tad tas, no kā baidāmies – notiks. Varam pat nešaubīties par to.

 Tāpēc mums ir jāapzinās, ka tās ir tikai mūsu bailes, kuras nāk no pagātnes pieredzes. Tā kā Latvieši ir iecienījuši kapu rituālus un pieminēt visus nepatīkamos un sāpīgos notikumus, ģenerēt tikai sliktākās versijas un visu laiku dzīvot bailēs. Tad noteikti kāds nāks un materializēs mūsu domas un bailes. Un tieši tas šobrīd pasaulē notiek.

 Ieklausīsimies katrs savā sirdī, nevis akli ticēsim medijiem un politiķiem, kuri no visām valstīm ir uz vienu roku. Ieklausīsimies sirdī un sajutīsim - ko tā saka. Ko sirds saka par mūsu bailēm. Jo bailes nav intuīcija. Sajutīsim, ko sirds saka par to, vai jābrauc uz Austrāliju vai kur citur, vai jāpaliek tepat un jānovēl visiem pasaules iedzīvotājiem vairāk gaismu un mīlestību.

 Varbūt jāieiet meditācijā un jāsamīļo šī Zeme. Varbūt virs Doņeckas, Ukrainas un Krievijas ir jāvirza gaisma un jānovēl tas pats pozitīvākais scenārijs.

 Mēs katrs ietekmējam pilnīgi visus notikumus uz Zemes un ja līdz mums atnāk kāda informācija, tad tā grib, lai tajā ieliekam mīlestību. Mēs visi esam vienlīdz atbildīgi par diviem torņiem Ņujorkā, par lidmašīnu Ukrainā un par karu Gazas joslā. Tās viss ir mūsu domu rezultāts un mūsu hipnotiskajā stāvoklī saražotais enerģijas potenciāls.

 Lai šis viss atrisinātos, mums jāsāk ģenerēt pasaule, kura ir gaismas un mīlestības pilna. Un jāapzinās, ka nenāks ne Lāčplēsis mūs glābt, ne Dievs, ne Jēzus, ne arī Supermens un Betmens.
 Mēs esam tie, kas rada savu dzīvi un pasauli sev apkārt, un ne Jēzum, ne Supermenam nav nekādas daļas gar katra indivīda dzīvi. Mēs katrs esam atnākuši nokārtot savus eksāmenus un tas, vai to izdarīsim, ir atkarīgs tikai no mums pašiem. Arī ne Andris, ne Laimdota nebūs tie, kas mūsu dzīvē spēs ko mainīt un arī tas, kādi ir viņi, ir mūsu domu rezultāts.

 Mēs saņemam to, ko esam radījuši un tāpēc padomāsim no sirds - ko gribam radīt tagad, ja pasaule ir uz tādu notikumu sliekšņa. Uzņemsimies atbildību par savām domām, darbiem un vārdiem.
 Tie nav tukši - tie ir pilni ar enerģiju un tie materializējas.


 Pasaule gatavojās pāriet jauna līmenī. Taču, lai katrs no mums tur pārietu, mums katram ir jāatbrīvojas no visām bailēm, visiem rāmjiem un visiem aizspriedumiem. Kā arī no dualitātes - lietas nav sliktas vai labas – tās ir! Notikumi nav slikti vai labi - tie vienkārši ir. Tieši tāpat kā nazis nav ne labs, ne slikts - taču ar to var radīt visu veidu emocijas - gan patīkamas, gan nepatīkamas. Un tas, kā nazi ņemsim rokā un ko ar to darīsim, ir tikai un vienīgi mūsu pašu atbildība.

 Padomāsim šajos trakajos laikos par sevi, par to, ko es ar savām domām un darbiem varu mainīt uz labu, nevis skatīsimies kaimiņam vai draugam uz rokām un nedarīsim, ja arī viņi nedara.

 Būsim kā piemērs citiem un sāksim dzīvot apzināti katru mirkli šajā dzīvē, un nebūs jābaidās no kariem, mēriem un citplanētiešu uzbrukumiem.

Visuma laika un telpas radošā alķīmijahttps://www.facebook.com/maijulaikapavedieni