otrdiena, 2014. gada 8. jūlijs

JAUNĀ TELPA - caur Olgu Kosjačenko, Ukraina, un Sergeju Kanaševski, Krievija

Aštars Šerans
caur Olgu Kosjačenko, Ukraina, un Sergeju Kanaševski, Krievija
JAUNĀ TELPA


Šodien es esmu šeit, lai pavēstītu: uz Zemi ir atnācis Galaktiskais Sinhronizācijas Stars. Sajūtiet, kā tagad nāk jaunās enerģijas.

Es, Aštars Šerans, sveicu jūs, dārgie draugi! Lūk, arī pienākusi mūsu ar jums stunda aktīvai kop-radīšanai, aktīvai jūsu jaunās dzīves jaunajā realitātē radīšanai.

Jūs jau esat informēti, ka pakāpeniski, maigi un plūstoši pārejat uz jaunu telpu-laiku. Tā patiesi ir jums jauna, jo Zeme ar visām dzīvības formām pārgāja uz tādu telpu-laiku PIRMOREIZ – visā viņas eksistēšanas vēsturē. Kādas iespējas atklājas konkrēti jums, Zemes cilvēkiem, kuri ir iegājuši šajā telpā? Akcentēju jūsu uzmanību uz vārdiem “kuri ir iegājuši”, tāpēc ka ne tuvu visi cilvēki ir iegājuši jaunajā telpā-laikā. Iegājuši ir tikai tie, kuri spēja pacelt savu vibrāciju līmeni līdz tai atzīmei, kura ļauj pārkāpt šajā telpā-laikā. Viņi jūt un uztver apkārtējo pasauli pavisam citādāk. Pati telpa-laiks noskaņo jūs uz pozitīvu kop-radīšanu. Jums tagad parādās unikāla iespēja, strādājot augstā vibrāciju līmenī, palīdzēt tiem, kuri pagaidām aizkavējas blīvākās matērijas vibrācijās. Vēl vairāk, jūs varat jūsu pasaules harmonizācijai un evolucionārai pārveidošanai izmantot piektās dimensijas enerģētisko informāciju. Jūs varat viņu saņemt no augstākām piektās dimensijas pasaulēm, veicot turp ceļojumus savos jaunajos smalkmateriālajos ķermeņos, kuri jums tagad aktīvi tiek radīti. Šos ceļojumus mēs apzīmējām kā Pāreju “4-5-4”. Tamlīdzīgu pāreju iespēja ir Liela Velte, kuru jūs sākat izmantot. Tas ir unikāls gaismas instruments, dots jums gan pašpilnveidošanai, gan jūsu pasaules pilnveidošanai, cilvēces un visu dzīvības formu sagatavošanai Augšupcelšanai.

Tagad ir iestājis interesants, unikāls moments jūsu kop-radīšanā ar Garu. Jūs tagad, atrodoties augstākā dimensijā, varat sūtīt savas enerģijas uz blīvākām telpām, palīdzēt Zemei un tiem, kuri vēl nav paspējuši aizsniegties līdz augstam garīgam līmenim. Palīdzot viņiem pamosties, jums ir iespēja tīrīt telpu, kurā viņi atrodas, tādā veidā īstenojat palīdzību Zemei. Pievēršu jūsu uzmanību, ka pāreja uz jauno telpu-laiku notika pilnīgi maigi, un jūsu sabiedrība to praktiski neuztvēra. Pie visa tā cilvēki, neatkarīgi no vecuma un veselības stāvokļa, fiziskajā plānā juta dažādas enerģētiskas iedarbības. Kāds juta sāpes dažādās ķermeņa daļās, kāds – vieglu reiboni, fiziskajā plānā izpaudās nepierasti simptomi. Fiziskie ķermeņi cilvēkiem reaģēja dažādi. Bija novērojamas pat ļoti interesantas izpausmes, kad pēc ieiešanas jaunajā telpā dažiem cilvēkiem negaidīti pazuda hroniskas slimības. Jā, fiziskais ķermenis dažādiem cilvēkiem reaģēja dažādi. Bet, lūk, kas attiecas uz smalkajiem ķermeņiem, šeit procesi notika un notiek paredzamāk un mērķtiecīgāk. Visiem, absolūti visiem cilvēkiem, kuri pašreiz dzīvo jūsu pasaulē, izmainījās smalkmateriālo ķermeņu daudzums un, protams, to kvalitāte. Visiem cilvēkiem pašreiz tiek radīti jauni smalkmateriāli FIZISKIE ķermeņi, kuri ļaus viņiem nākotnē ļoti komfortabli pāriet un dzīvot piektās dimensijas pasaulēs.

Katrs, kurš pamodies, katrs Gaismas Darbinieks – savas intuīcijas vai apzinātā līmenī – saprot, ka viņš ir nostājies uz sava evolucionārā ceļa nākošā pakāpiena. Tie, kuri to nepamanīja, bet tikai juta ar fizisko ķermeni, arī ir pārgājuši uz savu evolūcijas nākošo pakāpienu.


Ne tuvu viss pašreiz ir izpausts iemiesotajiem cilvēkiem. Pārmaiņu kopējā apjoma lielāko daļu viņi nevar novērot. Tāpēc aicinu jūs paplašināt savu apziņu tādā mērā, lai jūs varētu ieraudzīt pārmaiņu ainu un tās evolucionārās “kāpnes”, uz kurām pašreiz atrodas cilvēki. Cilvēku attīstības līmenis ir dažāds, un pati jūsu pasaules telpa-laiks – arī ir dažāda. Tā tagad izskatās kā kārtains pīrāgs, tikai robežas starp šīm kārtām ir ļoti izsmērētas. Tieši tāpēc jums ir iespēja pārvietoties uz piekto dimensiju un atpakaļ (“4-5-4”) viegli, diezgan brīvi. Jūs jau sen to darāt, pilnīgi nepamanot un nepievēršot šim procesam uzmanību. Vispār jūsu vibrācijas piedzīvo ievērojamas izmaiņas, to diapazons pastāvīgi mainās.

Sniegšu piemēru: jūs atnākat uz darbu, – atrodaties kaut kur sociumā un, dabiski, jūsu enerģiju līmenis būtiski pazeminās, tā kā ap jums ir pilnīgi dažādi enerģētiski noskaņoti cilvēki. Bet atgriežoties mājās, atgriežoties savā dzīves telpā, kura ir augstāku vibrāciju līmenī, jūs sākat paaugstināt vibrācijas. Vēl vairāk, kad jūs sazināties ar garīgiem domubiedriem, kad piedalāties gaismas jaunradē, jūsu enerģētiskais līmenis un garīgais potenciāls pieaug daudzkārtīgi. Es akcentēju jūsu uzmanību uz to, ka, atrodoties augstās enerģijās, katram jums ir pastāvīgi jārūpējas par savu augstu vibrāciju līmeni, kā arī jāpauž rūpes pat apkārtējās telpas vibrāciju paaugstināšanu. Pretējā gadījumā, ja jūs pastāvīgi nepaaugstināsiet savu vibrāciju līmeni, KAUT KĀDĀ ETAPĀ JŪS VIENKĀRŠI PAMĪŅĀSIETIES UZ VIETAS, BET PĒC TAM ĻOTI ĀTRI SĀKIES REGRESS.

Ļoti efektīvi vibrāciju līmeņa saglabāšanu un tā paaugstināšanu veicina tas pats Galaktiskais Sinhronizācijas Stars, par kuru es pavēstīju mūsu saziņas sākumā. Dodoties uz darbu, uz sabiedriskām vietām, kur ir pulcējies liels daudzums ļaužu, jūs varat izmantot Galaktisko Sinhronizācijas Staru – lai sinhronizētu savas vibrācijas ar apkārtējo telpu, lai noharmonizētos ar to. Priekš tā jums pietiek piesaukt viņu un vizualizēt spožu violetu enerģiju.


KAD JŪS gaismas jaunrades laikā esat PABIJUŠI 5-jā dimensijā, un pēc tam ATGRIEZUŠIES četrdimensionalitātē, Jums vajag aktīvi TURPINĀT SAVU DARBU GARĪGAJĀ LĪMENĪ, VEIKT SAVU KALPOŠANU. KATRAM JUMS IR SAVS DARBS, KATRS JŪS ESAT IZVĒLĒJIES TO GAISMAS DARBĪBAS FORMU, KURA VISVAIRĀK IR PIEMĒROTA TIEŠI VIŅAM. ATBILSTOŠI TAM JŪS APVIENOJATIES GRUPĀS. KĀDAM IR PIEMĒROTS VIENS DARBA TIPS, KĀDAM – CITS. TO IR ĻOTI SVARĪGI ZINĀT UN SAPRAST. TĀDA ZINĀŠANA PALĪDZĒS JUM IZVAIRĪTIES NO NOSODĪJUMIEM, IZVAIRĪTIES NO DOMSTARPĪBĀM STARP JUMS, GAISMAS DARBINIEKIEM, KURI IET DAŽĀDUS CEĻUS, BET AUGŠUPCEĻAS VIENOTĪBĀ UZ GAISMU. NAV DIEVAM-RADĪTĀJAM CEĻU, KURI NEATVESTU CEĻINIEKU UZ VIŅA TĒVA MĀJĀM. UN JŪS KATRS IZVĒLATIES TO CEĻU, KURŠ IR VISSASKANĪGĀKAIS AR VIŅA DVĒSELES VIBRĀCIJĀM. TĀPĒC NENOSODIET TOS CILVĒKUS, KURI IZVĒLĒJUŠIES CEĻU, KURŠ ATŠĶIRAS NO JŪSU CEĻA. JŪS DZĪVOJAT UZ BRĪVĀS IZVĒLES PLANĒTAS, UN ŠĪ IZVĒLE IR SVĒTA KĀ JUMS, TĀ ARĪ MUMS. AR MĪLESTĪBU UN PATEICĪBU UZTVERIET TOS NOTIKUMUS, KURI NOTIEK JŪSU DZĪVĒS. APZINĀTI PIEDALIETIES JŪSU KALPOŠANĀS, PIEŅEMIET JAUNĀS ENERĢIJAS, JAUNO INFORMĀCIJU, KURA NĀK PIE JUMS.

PAŠREIZ UZ ZEMI NĀK ABSOLŪTI JAUNAS ENERĢIJAS, VIŅAS IR ĻOTI SPĒCĪGAS. ŠĪS ENERĢIJAS SAVĀ CEĻĀ PĀRVEIDOS TĀS ENERĢIJAS, KURAS JAU IR NOKALPOJUŠAS UN GATAVAS TRANSMUTĀCIJAI UN TRANSFORMĀCIJAI. JŪS ARĪ ESAT ENERĢĒTISKAS BŪTĪBAS, KĀ JEBKURŠ CILVĒKS, KĀ JEBKURA BŪTĪBA UZ PLANĒTAS ZEME, KĀ JEBKURA DZĪVĪBAS FORMA. UN KATRA ENERĢĒTISKA BŪTĪBA IZIET SAVU TRANSFORMĀCIJU. TO IR SVARĪGI ZINĀT, SAPRAST UN PIEŅEMT.

ATVERIET SAVAS SIRDIS PRETIM ŠĪM ENERĢIJĀM, IZSAKIET NODOMU PIEŅEMT JAUNĀS ENERĢIJAS, KURAS NĀK NO LIELĀS CENTRĀLĀS SAULES.

JŪS VARAT IZTEIKT:
“ES ESMU (VĀRDS) IZSAKU TĪRU NODOMU PIEŅEMT JAUNĀS ENERĢIJAS, KURAS NĀK NO LIELĀS CENTRĀLĀS SAULES VIEGLI, KOMFORTABLI UN HARMONISKI.” PIEPILDIETIES AR ŠĪM ENERĢIJĀM, PIEPILDIET AR VIŅĀM JŪSU MĀTI-ZEMI, GAIJU, ESIET SVĒTĪTI.

AŠTARS ŠERANS – AR MĪLESTĪBU UN PATEICĪBU PRET VISIEM, KURI AUGŠUPCEĻAS UZ GAISMU.


2014.03.30.
No žurnāla “МИРОВОЙ ЧЕННЕЛИНГ: духовные сообщения”, 2014., 3. numurs.
Žurnāla Interneta veikala adrese:
http://world-channeling.com/
Žurnāla e-pasta adrese: mirovoy_channeling@mail.ru
Tulkoja Jānis Oppe