piektdiena, 2013. gada 2. augusts

Sen Žermēna skola "Veseluma iegūšana"

 

Sen-Žermēns – Ievadvārdi skolas atklāšanā 2013. gada 20. jūlijā, Rīgā
Mani bērni! Zemes bērni, Galaktikas bērni!
Es priecājos, ka jūs esat sapulcējušies kopā, un es redzu to milzīgo potenciālu, kas ir paslēpts katrā no jums un kas ir paslēpts jūsu kopējā apvienošanā. Es esmu gatavs vest jūs pa jaunu zināšanu, jaunas meistarības un jaunas prasmes punktiem. Mums uz planētas norit grandioza pārkārtošanās un ne mazāka mēroga visas planetārās dzīvības, ieskaitot, dabiski, arī cilvēku valstību, gatavošanās Augšupcelšanai. Un tikai tas, kurš patiesībā vēlēsies būt šajā pirmrindas vienībā, kļūs par to celmlauzi, par kuriem mēs jums jau sen sakām. Mani mīļie, tā ir sagatavošanās Augšupcelšanai skola, un citādi to nosaukt nevar. Šī sagatavošanās jau rit pilnā sparā, taču man gribētos, lai jūs atcerētos to, ka jūsu pašu darbs var dot būtiskus rezultātus un paātrinājumu šajā sagatavošanā, lai jūs iegūtu pārliecību par saviem spēkiem un katrs izvēlētos savu sagatavošanās un pēc tam arī Augšupcelšanās ceļu. Augšupcelšanās ir daudzvariantu, un gatavošanās tai – daudzkanālu. Jā, tieši daudzkanālu, un tāpēc jūs absolūti nav jābūt pārsteigtiem, ka dažādas skolas var dot dažādas metodikas un prasīt noteiktus gatavošanās principus.
Viss ir pieļaujams, un viss ir piemērots, un viss saslēdzas vienotā labestības, prieka un laimes, ko dos šis process, sfērā. Tāpēc viss, ko mēs ar jums darīsim, ne mazākā mērā nebūs pretrunā ar to, ko saka citi Skolotāji, un nebūs pretrunā ar tiem ceļiem, kādus iet citas skolas. Es jūs vedīšu tā, kā uzskatu par vajadzīgu, taču arī es nebūšu pretrunā ar citiem. Lai sirds katram no jums izvēlas to ceļu, kurā jums būs komfortabli. Patiešām, ceļu ir ļoti daudz. Es zinu, ka kāds vēl atnāks uz šo grupu, bet kāds aizies. Kāds izdarīs izvēli, kāds šaubīsies, bet kāds ies ļoti ātros tempos. Man ļoti gribētos, lai katrs no jums kļūtu par Augšupcelšanās praktiķi, tieši praktiķi. Vienkārši klausīties vai pierakstīt – tas ir ārkārtīgi maz. Jā, tas paplašina apziņu, tas nostiprina jūsu zināšanu, bet zināšana bez pielietojuma maz ko nozīmē, tas jums jau sen ir labi zināms.
Es jau redzu– kurš ies manu ceļu, bet domāju, ka arī citiem uzzināt šķautnes tam procesam, kurš vēl nav zināms, būs noderīgi, pat ja viņi sev izstrādās kaut kādas citas pieejas metodikas, lai sagatavotos arī tālāk Augšupcelšanai. Man ļoti gribētos, lai mēs ar jums paliktu kopā kaut vai dažas nodarbības, lai jūs varētu sajust, vai jums šis ceļš ir vajadzīgs, vai nav vajadzīgs. Bet jebkurā gadījumā– tas ir Dievišķās Augšupcelšanās ceļš. Es būšu ar jums, un citi augšupceltie Skolotāji būs ar jums, un jūsu mīlētais Krajons būs ar jums. Un ne es viens vadīšu šo grupu. Mēs visi jums palīdzēsim un dosim atbilstošus materiālus. Es jūs svētu, un ziniet, ka patiešām ir saņemta Galaktiskā Kristus Melhisedeka svētība, un Viņš ir ar mums šodien. Ar to es beidzu, lai jūs varētu ķerties tieši pie nodarbībām.
Pieņemiet mīlestību un cieņu no Sen-Žermēna.
(pieņēma Marina Shults. Elvīras Griščenko tehniskais atbalsts)
Pirmajā nodarbībā tika sperti pirmie soļi veseluma iegūšanā. Tika veikts praktiskais darbs kontakta ar Augstāko “Es” sasniegšanā. Tika apgūtas iemaņas darbā ar Sirds Telpu. Skolotāji deva atbilstošas meditācijas. Mēs piedāvājam tās jūsu uzmanībai.
Pēc skolas atklāšanas tika saņemtas atsauksmes.

SEN-ŽERMENS
caur Marinu Shults
No šī brīža es varu jūs saukt tā – LĪDZ-RADĪTĀJI! Un tāpēc – mani dārgie līdz-radītāji, man ir prieks jūs sveikt un pateikties par mūsu Skolas atklāšanu. Jā, tieši MŪSU! Es uzskatu, ka tās atklāšanā ir līdzdalīgi visi, visi bez izņēmuma: gan tie, kuri ar mani sagatavoja nepieciešamo materiālu; gan tie, kuri palīdzēja visu organizēt; gan tie, kas atnāca un uzdāvināja savu sirdi šim Ceļam, šim gaismas darba virzienam, un tiem cilvēkiem, kuriem jūs tālākajā varēsiet palīdzēt ar augšupcelšanos.
Ko es gribētu atzīmēt par mūsu pirmās nodarbības norisi? Šķiet, tikai pozitīvo. Es patiešām esmu laimīgs par to, ka tā pagāja augstā līmenī. Un atkal atzīmēju, ka intensīvi strādāja visi, absolūti visi. Iespējams, dažiem vēl palika zināms izbrīns sakarā ar to, ka mēs tik atklāti runājam par tuvu Augšupcelšanos. Bet, mani dārgie, tas patiešām tā arī ir. Gan augšupcēlšies cilvēki ir, gan viņu skaits tikai vairosies, nevis samazināsies. Bet mums ar jums ir jānoiet apzinātas augšupcelšanās ceļš. Tajā es redzu mūsu galveno uzdevumu. Turklāt- nedaudz vēlāk būs arī kolektīvās augšupcelšanās. Un kas palīdzēs tās gatavot? Protams, tie, kuriem būs nevis vienkārši zināšanas, bet arī pieredze. Jā, jā, augšupcelšanās pieredze. Tādiem sekos mierīgi un ar pārliecību. Saku jums– jūs būsiet celmlauži un pirmatklājēji. Tāpēc ka tikai pēc masveida augšupcelšanām varēs atvērties iemitināšanai jaunie, jūsu augšupcelšanos gaidošie, astrālās pasaules apgabali.
Dzimtie mani Eņģeļi no Centrālās Garīgās Saules! Jūs šķērsojāt, atnākot uz Skolas pirmo nodarbību, svarīgu robežu, kuru, iespējams, izpratīsiet pilnībā tikai vēlāk. Es pateikšu, kas tā ir par robežu. Tā ir noteikta barjera jūsu apziņā, kuru pārvarot, jūs sāksiet intensīvu savas patiesās būtības savienošanu. Lai kā jūs nenosauktu šo procesu, impulsu jūs nosūtījāt, nostiprinājāt ar saviem nodomiem un sākāt saņemt no Gaismas Ģimenes nepieciešamo informāciju enerģētiskas informācijas pakešu veidā, kas tad arī notika uzreiz pirmajā nodarbībā. Protams, katram ir savas paketes. Katram palīdzība nāks pēc viņa līmeņa un tiekšanās. Taču personīgā nodoma pastiprināšanās spēku kolektīvā jūs jau izjutāt. Un tas ir lieliski!
Mani dārgie līdz-radītāji! Ejam kopā tālāk un paceļamies uz augšupcēlušos cilvēku meistarības virsotnēm. Es grasos arī tālāk stādāt ar jums mērķtiecīgi un tikai pēc augšupcelšanās jautājuma būtības. Šai virzībai nepieciešamā informācija agrāk tika dota pietiekami. Ejam tālāk, saprotot atsevišķus soļus kā vienotu augšupcelšanās sagatavošanas kanvu.
Es gaidu jūs un degu nepacietībā atkal sajust jūsu trīsošās sirdis.
Ar mīlestību Sen-Žermēns, Skolas “Veseluma iegūšana” vadītājs Rīgā.
22.07.2013.

VĒSTĪJUMI pēc Sen-Žermēna Skolas “Veseluma iegūšana” atklāšanas.
Galaktiskais Kristus-Melhisedeks
caur Marinu Shults
Mani mīļie bērni! Galaktikas bērni! Planētas Gaijas bērni! Savu bērnu no 16-dimensiju Visuma bērni! Tagad jums arī tas ir zināms.
Dzimtie mani! Vienmēr priecājos aiznest līdz saviem bērniem Manas Sirds siltumu un visaptverošo mīlestību! Es jūs mīlu un aicinu uz tādu pašu bezgalīgu mīlestību pret daudzajām jūsu atklātajām Pasaulēm.
Dzimtie mani! Jūs, atnākušie apgūt Augšupcelšanās procesu visīsākajos termiņos; jūs, kuru sirdis ir gatavas pacelties un aiztraukties uz zvaigznēm; kuru kājas vairs nepieskaras dzimtajai planētai; jūs, kuri tiecaties, uz kosmiskiem lidojumiem! Visiem jums Es tagad saku – JĀ! – jūsu stunda drīz sitīs, un jūs pacelsieties augstumos, uz augstākām dimensijām. Bet kādēļ steidzināt notikumus? Vai labāk nav iekārtot komfortablu Augšupcelšanās ceļu visiem? Bet kas var būt labāks par to, kad vedat aiz sevis citus un palīdzat viņu solim?
Es apsveicu Mīļotā Sen-Žermena mācekļu grupu. Apsveicu arī tos, kuri ir uzņēmušies uz sava Es nevieglo misiju saliedēt cilvēkus un vest tos Lielā Valdnieka Starā. Es biju ar jums jūsu pirmajā nodarbībā. Es svētīju jūsu sagatavošanās Augšupcelšanai procesu. Es arī tālākajā palīdzēšu katram no jums. Es gribu teikt novēlējumu sekojošiem vārdiem: Dārgs ir katrs solis, kas dod jaunu atbalstu uz augstākām dimensijām ejošiem. Dārga ir katra iniciatīva, kas tuvina un apstiprina jūsu saplūšanu Radītāja Īstenajā Gaismā! Dārga ir jūsu sirds tiekšanās uz planētas un visa uz viņas esošā Jauno Dzīvi. Atcerieties! Jūs nevis vienkārši gatavojaties Augšupcelšanai! Katrā gatavošanās tai sasniegtajā elementā jūs paceļaties savā lidojumā augstāk un augstāk un aiztraucaties pa apvienošanās ar Centrālo Visuma Sauli ceļu.
Nolaidīsimies lejā un tur arī visiem dosim spārnus, lai paceltos. Dosimies augšup un pievilksim turp visas dzīvības formas. Tieciet skaidrībā ar saviem nodomiem. Padariet savu dzīvi jau tagad daudzdimensionālu un interesantu, izkrāsotu ar virszemes eksistences krāsām.
Mani dārgie bērni! Mana Svētība ir ar jums!
Ar jums visos jūsu labajos darbos jūsu Tēvs – Galaktiskais Kristus-Melhisedeks.
22.07.2013.

AŠTARS ŠERANS, Brīvo Pasauļu Federācijas Galaktiskās Padomes priekšsēdētājs
caur Marinu Shults
Paldies visiem, kas ir iekļāvušies Mīļotā Valdnieka Sen-Žermena Skolas “Veseluma iegūšana” darbā. Paldies tiem, kas uzņēmās uz saviem Es tās nodibināšanu un funkcionēšanu. Man patika jūsu ievada nodarbība. Man sagādāja lielu labpatiku vērot, kā visi klausītāji aktīvi sāka iekļaut savos gaismas ķermeņos jaunus kodus, nepieciešamus Augšupcelšanai. Jā, mani sirdsmīļie, jūs nevis vienkārši klausīsieties, meditēsiet vai ko izrunāsiet. Visi, kuri dziļi sapratuši, kāpēc jūsu Augstākie “Es” ir atveduši jūs uz šo Skolu, sapratīs arī galveno – ar jums strādāsim arī mēs, Gaismas Ģimene, nododot priekš jūsu noskaņošanās uz Augšupcelšanos nepieciešamās programmas un gaismas piktogrammas. Kāds to sajutīs daudzdimensionālās uztveres līmenī. Katrā gadījumā, ziniet – jūs pastāvīgi atrodaties pašas Augšupcelšanās izpildīšanas zonā. Un to ir svarīgi apzināti pieņemt. Nav nejaušība, ka jūs esat sapulcējušies saliedētā grupā. Un nav nejaušība, ka jūs, kopā ar vadītājiem, esat 33 cilvēki. Sakrālais skaitlis Augšupcelšanai!
Pieņemiet manus patiesus apsveikumus ar Sen-Žermena skolas atklāšanu. Ziniet, ka Aštara Šerana kuģi vienmēr pavada augšupceļošos! Ieraugiet Augšupcelšanās zīmes! Tās jau parādās Zemes telpā.
Ar mīlestību Aštars Šerans.
22.07.2013.

El Morija, Brīvo Pasauļu Federācijas Planetārās Padomes priekšsēdētājs
caur Marinu Shults
Mani dzimtie bērni! Mani dzimtie mācekļi! Jūs esat nostājušies vēl par vienu soli tuvāk Augšupcelšanai. Jā, tieši tā arī uzskatiet. Jūs izejat finiša taisnē. Iespējams, ka kāds no jūsu grupas augšupcelsies agrāk, kāds vēlāk. Ir arī tādi, kas izvēlēsies gaidīšanu un kolektīvo Augšupcelšanos gatavošanu. Atkal daudz-variantums. Tas netiek atcelts. Taču jūs kopā sperat jaunus, pilnīgi precīzi noregulētus soļus uz jūsu Augšupcelšanos. Vai tad jums negribas drīzāk augšupcelties? Vai kādu tas vēl baida? Kāds nav pārliecināts par saviem spēkiem? Bet tāpēc tad arī sapulcēja jūs Sen-Žermēns, lai jūs šajā neizpētītajā ceļā cits citam sniegtu iespējamo palīdzību.
Es sveicu visus, kas atnākuši uz šo apmācību. Es vienmēr būšu ar jums jūsu nodarbību laikā un esmu gatavs aktīvi piedalīties to sagatavošanā. Domāju, ka mēs ar Sen-Žermenu varēsim tematiski sadalīt mūsu palīdzību.
Bet tagad es gribu pateikties visiem tiem, kas tematiski un organizatoriski ir sagatavojuši šīs Skolas darbu. Domāju un ceru, ka arī turpmāk jaunā Skola būs bāze, kurā gatavo kadrus, kuri īsteno planētas un visu dzīvības formu uz viņas Augšupcelšanos. Protams, jūs tagad vairāk domājat par saviem Es un cilvēci. Bet es, līdz ar Sen-Žermenu, gribu atgādināt, ka jums jāpalīdz visu dzīvības formu augšupcelšanai. Un to mēs jums labprāt iemācīsim.
Mani dārgie! Es ar jums būšu katrā jūsu darbībā. Sauciet mani, kad vajadzīga palīdzība. Man tāpat kā visai Gaismas Ģimenei ir ļoti svarīgi zināt, ka mēs ar jums esam vienoti. Vienoti savā tieksmē izdaiļot Zemi ar Augšupceltās Planētas Zīmi. Strādājiet, strādājiet un vēlreiz – strādājiet, paātrinot savu un planetāro Augšupcelšanos.
Vienmēr ar jums El Morija.
22.07.2013.

Pievienots 01/08/2013
Tulkoja Jānis Oppe