piektdiena, 2013. gada 9. augusts

Laiks 09.08.2013. – 21.08.2013.


Chuwnen – Kaban – Akbal (09.08.2013. – 21.08.2013.)

Ir sācies jauns 13mit dienu vilnis, kura režisors ir Chuwen enerģija - Rūķis, Meistars vai āksts.

Šis ir rietumu vilnis un māca mums sajust un paļauties uz sajūtām. Šīs 13mit dienas nav iespējams ieplānot, var tikai ieklausīties un ļauties sajūtām. Ja neticat tam, ko jūtat, tad Rūķis izspēlēs ar Jums jokus un vedīs Jūs pa daudz apkārt ceļiem. Rūķim ir ļoti laba humorizjūta un tieši tāpēc, visu vilni visas neveiksmes un kai...tinošās lietas, vajadzētu uztvert ar veselīgu humoru.

Ja ieplānosiet šo 1 CHUVEN dienu, nepaļaujoties uz sajūtām, Rūķis izjauks visus plānus - uz tikšanos kavēsiet vai kavēs cilvēks, ar kuru tiekaties, līdz ar to nobīdīsies viss grafiks un nekur vairs laikā nepaspēsiet.

Tāpēc vislabāk ir sajust, kas tagad darāms un ar ko sākt.

Šis vilnis mums māca, ka mums ir jāsajūt laika upe! Ir jāsajūt, uz kurieni tā nes un ko tā liek mums saprast.

Rūķis ir multimākslinieks un izkrāso it visu ap mums, piepilda ar sajūtām ,krāsām un emocijām. Rūķis māca noticēt savām intuitīvajām sajūtām un ja mēs noticam, tad rezultāts ir daudz labāks, kā spējam iedomāties. Taču ja nenoticam, ejam lielāko pretestības ceļu un pretī neiegūstam neko vairāk, kā sabojātu garastāvokli.

Rūķis ir tas, kurš liek darīt, neredzot rezultātu. Līdzīgi ir mākslā gleznojot - iepriekš nav iespējams izdomāt, kādā secībā un kādas krāsas tiks liktas uz audekla, taču kad sākam gleznot, sajūtas pašas vada roku un jauc krāsas.

Nav ieteicams plānot šīs 13mit dienas, centieties vairāk ieraudzīt tēlainu rezultātu un ļaujoties sajūtām doties uz to.

Šis ir Rietumu vilnis, Rietumu virpulī un Rietumu enerģija ir tā, kas visus procesus piepilda ar emocijām un krāsām. Tā liek iedziļināties savā intuīcijā, savās sajūtās un emocijās.

Tie, kuri izanalizēs savas sajūtas un apkārtejos notikumus..., ieraudzīs to patieso būtību un spēs pārliecinoši doties uz priekšu. Šajās dienās pilnveidojiet savas prasmes sajust sevi un laiktelpu, ja skatīsieties objektīvi uz notiekošo, nekas nespēs izsist pamatu zem kājām.


Mazliet detalizētāk par to, kā viena enerģija veido nākamo:

1majā Chuwen dienā mums jāsajūt, ko gribam darīt, kā gribam izkrāsot savu dzīvi. Ir jāpievērš uzmanība sajūtām un jāvadās pēc tām.

2ajā Eb dienā, kad esam 1Chuwen dienā sajutuši, kas jādara, mēs saprotam, ka visas krāsas ir vajadzīgas, lai dzīve būtu interesanta un krāsaina. Saprotam, ka viss ir svarīgs:) un vajadzīgs.

3šajā Ben dienā, kad esam 2Eb dienā apzinājušies, ka visas krāsas ir nepieciešamas, mēs ieraugām mērķi uz kuru doties! Sākam virzīties uz mērķi.

4tajā Ix dienā, kad esam ieraudzījuši mērķi (3Ben) - vide mūs sāk pilnveidot un tikai pilnveidošanās mūs darīs stabilus.

5tajā Men dienā, kad 4Ix dienā esam sākuši pilnveidoties, mēs sajūtam, kā tas viss varētu kopskatā izskatīties. Mēs sajūtam visu tīklojumu – sajūtam kā katrs notikums ietekmēs visu kopainu.

6tajā Kib dienā, kad 5Men dienā esam sajutuši kopskatu, sākam analizēt to, ko sajutām. Tuvākā vide mums ar saviem notikumiem ļauj baudīt augļus un izanalizēt visu notiekošo.

7tajā Kaban dienā, kad esam izanalizejuši sajūtas (6Kib), gūstam pārliecību par to, ko patiesi gribam sasniegt. Un ar Zemestrīces spēku Nododam savam Garam spēcīgu pārliecību par to, ko un kā mēs gribam.

8tajā Etznab dienā, kad esam guvuši 7Kaban dienā pārliecību par to, ko gribam, vide sāk griezt nost visu to, kas mums nav vajadzīgs un traucē.

9tajā Kawak dienā, kad esam patiesi ieraudzījuši kas ir lieks (8Etznab), sākās emocionāla transformācija un Dievišķajā plānā rodas sajūtu pārbagātība, kas caur sajūtām mums dod iespēju uzvizualizēt jaunu, emocijām bagātu bildi - tādu, kādu patiesi vēlamies.

10tajā Ahaw dienā, kad esam iztransformējuši visas emocijas (9Kawak), ieraugām rezultātu, kāds tas izkatās – tīrs, bez visa liekā un gaismas pilns. Mu satnāk atklāsmes un apskaidrība, kas kā ir patiesībā.

11tajā Imix dienā, kad esam ieraudzījuši rezultātu (10Ahaw), rodas griba sākt darīt ko jaunu. Šajā dienā mēs ar savu gribu pievēršamies kam jaunam, lai iepriekš veidotā doma tiktu palaista vaļā.

12tajā Ik dienā, kad esam pievērsušies kam jaunam, viss sāk kustēties. Vide sāk kustināt mūs. Kustība un brīvība ir tā, kas mums šajā dienā iedod pašpietiekamības sajūtu.

13tajā Akbal dienā, kad esam iekustināti 12Ik dienā, ieraugām to, ar ko būs jāsaskarās turpmāk un kāds tam visam ir potenciāls. Šajā dienā sajutīsim dziļas sajūtas... Atliek tikai tajās iedziļināties un apzināties to potenciālu.

Šajā vilnī ir jāieklausās savās sajūtās, jāpievērš uzmanība visām sajūtām, pat tikai garām skrienošām. Jāiet uz izvirzīto mērķi, jāpilnveidojās sajūtu atpazīšanā un kopainas ieraudzīšanā. Jāanalizē viss, kas ienācis mūsu pasaulē, lai pieredzi pārvērstu zināšanās, kuras dos objektivitāti un asu prātu, lai pārvarētu radušos šķēršļus. Pārvarot šķēršļus būs jātransformē negatīvās emocijas un jāizprot to patiesais cēlonis. Lai no iegūtajām atklāsmēm ieraudzītu to, ko jaunu gribam apgūt. Sākot virzīties pēc jaunām zināšanām, sajutīsim, cik milzīgs potenciāls tajās ir un ja ticēsim sajūtām, tad ieraudzīsim to bagātību, kuru varam iegūt, virzoties jaunajā virzienā.

Izbaudiet un sajūtiet - uzsvars visas 13mit dienas ir uz SAJŪTĀM!!

 
2013.gada 09.augusts!

Rietumu vilnis – Rietumu diena – 1 CHUWEN – Rūķis, Meistars vai āksts, Radoša enerģija – multimākslinieks.

Šī ir jauna viļņa pirmā diena un VIENS jebkurā procesā ir centrs. Tā kā katrs esam centrs savā pasaulē, tad šodien procesi notiek katrā no mums.

Rūķis ir radošais meistars, krāsu un emociju pavēlnieks, kā arī labs komiķis.

Šī diena mums liks radoši risināt situācijas.

Rūķis kā jau jokdaris izspēlēs ar mums visādus jokus. Lai cik arī tas viss nebūtu kaitinoši, viss šodien jāuztver ar veselīgu humoru, jo humors atbrīvo mūsu prātu no satraukuma.

Prāts ir jāatbrīvo, lai spētu radoši risināt to, ko Rūķis mums piespēlējis.

Šodiena mācīs radoši izpausties katrā situācijā un uz katru nepatīkamu situāciju paskatīties ar smaidu un katram dzēlīgam teikumam atbildēt ar joku.

Ja šo dienu uztversim pārāk nopietni, nespēsim atbrīvoties un radoši pieiet situācijām, kuras jārisina.

Ja visu risināsim ar prātu un neielaidīsim sevī intuitīvās sajūtas, tad diena būs sabojāta gan mums, gan tiem, kas mums ir apkārt.

Ļaujieties Rūķa izdarībām un uztveriet šo dienu kā rotaļu ar Visumu, tad tā mums būs krāsaina un patīkamām emocijām piepildīta.

Tā kā rūķis ir visradošākā enerģija Visumā, tad standarta risinājumi šodien nestrādās. Katrai problēmai būs jāmeklē jauns un radošs risinājums.

Rūķis ir meistars un āksts, kuru nevar prognozēt, līdz ar to šodien nav iespējams prognozēt dienas rezultātu, jo to nevar sasniegt ejot pa standarta ceļiem.

Mēs katrs būsim meistari, ja ļausim sev būt ākstiem, jo tikai āksts var atļauties vadīties pēc savām sajūtām un darīt to, kas iepatīkas.

Ja esam āksts, visi ir gatavi pieņemt jebkuru mūsu izdarību. Ja neļausim būt sev ākstam, nespēsim darīt visu, ko sajūtas mums liek. Un tas tāpēc, ka sajūtām nav rāmju, kādus sabiedrība ir pieradusi redzēt.

Ja noņemsim visus savus rāmjus, tad diena būs tik krāsaina kā visskaistākā varavīksne.

Pamodiniet sevī meistaru caur ākstīšanos, un ieraudzīsiet tik daudz savas apslēptās šķautnes, kuras spēj paveikt un iegūt šajā Visumā neiedomājami daudz radošas lietas!!