sestdiena, 2013. gada 10. augusts

Jaunais [pilnvarotais] Garīgums


Erceņģelis Gabriels caur Šelliju Jangu
2013.gada 25.jūlijā
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
2013.gada 25.jūlijā

Sveicu jūs, Mīļie! Mums tas ir gods un prieks šodien būt kopā ar jums. Mēs apsveicam jūsu lēmumu šodien atnākt šurp un palīdzēt nostiprināt šīs grupas enerģijas. Un protams, runājot par grupu, mēs ar to domājam ne tikai tos, kuri ir sanākuši kopā šajā telpā, bet arī tos, kuri klausīsies vai lasīs šo vēstījumu vēlāk Internetā.

Jūs esiet paveikuši lielisku darbu, virzoties uz priekšu šī aizraujošā, jaunā, bezprecedenta lineārā gada pirmajā pusē. Jūs esiet piedzīvojuši izlīdzināšanās un enerģētiskos notikumus, kas sekoja cits citam ar intensitāti, kāda vēl nekad nav piedzīvota uz jūsu planētas. Un, lai jūs šajā sakarā domātu, jūs to esiet lieliski paveikuši! Mēs saprotam, ka tas viss nes sev līdzi īslaicīgas/pagaidu grūtības, taču, Mīļie, ieklausieties mūsos, kad mēs jums sakām, ka visas šīs nenozīmīgās neērtības – tie ir, kā jūs teiktu – tīrie sīkumi Lielajā Shēmā. Jūs lieliski adaptējaties.

Un tā mēs varam teikt, ka jūs beidzot esiet iegājuši Jaunās Ēras enerģijās. Mēs saprotam, ka jums būs vajadzīgs kāds laiks vienkārši tam, lai apzinātos, kur jūs esat. Lai atbilstoši saskaņotos ar šīm jaunajām enerģijām, justos tajās ērti, lai sajustu, ko jūs zināt; kā orientējaties šajās nebijušajās/bezprecedenta enerģijās.. Tās ir daudz sarežģītākas, nekā jūs pagaidām to apzināties, taču, lūdzu, ziniet, ka tās visas un ikviens to aspekts darbojas jūsu labā.

Viena no visdziļākajām lietām, kādas jūs izjutāt pēdējā laikā, bija astroloģiskā izlīdzināšanās, kas jūsu debesīs izveidoja sakrālās ģeometrijas formas. Tās ietekmē ikvienu cilvēku uz planētas un pašu Gaiju. Mēs jau iepriekš runājām par šo ģeometrisko izlīdzināšanos. Tās sniedz neticami lielu palīdzību un atbalstu, un ļauj augstajām enerģijām, kādas nekad agrāk neesat izjutuši, pārpludināt jūsu planētu, ko jūs, neapšaubāmi, arī sajūtat. Un kopā ar tām jūs maināties. Jūsu fiziskie un enerģētiskie ķermeņi; jūsu rīcības veids un domāšanas process; jūsu atmiņa – tas viss savācas kopā, lai virzītu jūs uz priekšu šajā pārsteidzošajā Radīšanas dejā, kurā jūs visi piedalāties.

Tātad, kurp tas viss mūs ved? Ko tas viss nozīmē? Tas mūs aizved pie tā, lai uz planētas tiktu radīta jauna, paplašināta un spēkpilna garīguma enerģija. Lūk, kāpēc jūs saņēmāt tik daudzus vēstījumus no dažādiem avotiem par sava patiesā spēka iegūšanas un atbrīvošanās no upura apziņas nozīmīgumu. Tāpēc, ka upura apziņas šablons tika dažādu teoloģiju, kas balstās uz sadalītības/atdalītības apziņu, radīts.

Jūs redzējāt sevi esam atdalītus un necienīgus. Dažas no jūsu ticību sistēmām apgalvoja, ka jūs piedzimstat grēcīgi un tādi arī paliekat visu savu dzīvi. Kāds spēku atņemošs apgalvojums! Lai gan, ja jūs paraudzīsieties uz tikko dzimušu bērniņu, jūs ieraudzīsiet viņā tīru, nevainīgu Avota aspektu, brīnišķīgu un svētītu visos aspektos. Tas ir tikai viens no pārliecības/ticības piemēriem, kāds garīguma vārdā jums ir uztiepts. Diemžēl tas tika virzīts uz to, lai jūs kontrolētu, turētu paklausībā un protams, atkarībā no jūsu garīgās attīstības ilguma, šīs enerģijas aizvien vairāk zaudē savu atbalstu.

Šo ticību/pārliecību apgūšanas rezultātā, cilvēki masveidā kļuva paklausīgi, nodrošinot to, ka viņu līderi kļuva aizvien bagātāki un to sekotāji – aizvien nabadzīgāki. Ir ļoti grūti sajust savu spēku, ja jūs knapi velkat dzīvību, tomēr dažas baznīcas veicināja šādu stāvokli, iepotējot [cilvēkiem] domu par to, ka - jo nabadzīgāki jūs esiet, jo dievbijīgāki un Dieva svētības cienīgāki. Tās [baznīcas] veicināja mocekļu paradigmu, kas runāja par to, ka jūs esiet labi tad, ja vienkārši dodat, dodat un dodat līdz brīdim, kad jums vairs vispār nekas nav atlicis, bet patiesi svētie nekad netiecas neko iegūt. Un neapšaubāmi jūs esiet necienīgi, ja neesat paklausīgi, ja nedarāt to, ko jums saka, un neejat „pa straumei”, tad mistiskais Dievs nebūs jums žēlīgs. Jums lika raudzīties uz savu dzīvi, kā uz krustu, kas jānes. Ja jūs spērāt soli sāņus no tā, kas no jums tika sagaidīts, jums draudēja barbarisks sods vai vismaz tika radīta obstrukcija/šķēršļi/barjeras. Baznīcas ierobežoja informāciju, kuru tās sniedz cilvēkiem, slēpjot daudzus noslēpumus, kas apdraudēja varas mazākumu. Šis modelis vairs nevar turpināt pastāvēt, jo tas ir balstīts atdalītības apziņā, laikā, kad jaunās enerģijas virza planētu uz Vienotības apziņu.

Daudzu un daudzu paaudžu dzīves šādos apstākļos ir novedušas pie tā, ka jūs pieņēmāt šīs ticību sistēmas, kuras tagad ir nepieciešams demontēt. Viss skaistums ir tajā, ka enerģijas, kurās jūs šodien atrodieties, vairs neatbalsta faktu slēpšanu. Mēs jau runājām par interneta nozīmi Pacelšanās procesā uz planētas. Brīva informācijas plūsma, Mīļie, padara neiespējamu tālāko noslēpumu eksistenci. Tāpēc mēs redzam enerģijas, kas rada caurspīdīgumu un viengabalainību. Ja jūs tām neatbilstat, ja jūs nēsājat masku, kas pasaulei rāda vienu un slēpj pilnīgi ko citu, tas ļoti, ļoti drīz kļūs acīmredzams.

Tieši atklātība, caurspīdīgums un viengabalainība, pie kuras jūs turaties, ļauj jums pieņemt jaunās, uz vienotību balstītas pārliecības sistēmas, kas visus dara stiprākus. Jūsu tehnoloģijas rada globālu kopību, kas atbalsta Vienotības apziņu un brīvo informācijas plūsmu, kas ir pieejama visiem. Turklāt, jo vairāk jūs pieņemat savu Dievišķo dabu, jo vairāk jūs atradīsiet visu jums jūsu pašu attīstībai vajadzīgo informāciju, vadību, atbildes uz visiem saviem jautājumiem paši sevī, un dalīsieties tajās ar citiem, tādējādi saņemot visu, kas jums ir vajadzīgs, no dažādiem avotiem, ieskaitot sevi pašus.

Virzoties tālāk iekšā Vienotības apziņā, jūs sapratīsiet, ka nav nozīmes tam, pie kādas ticības cilvēks pieder. Jūs beigsiet uzskatīt, ka citiem nav taisnība, ja viņu ticība atšķiras no jūsējās. Faktiski, jūs spēsiet godāt un cienīt citu cilvēku ticību un pārliecību kā paši savējo, praktizējot pieņemšanu un ļaušanu. Jūs nonāksiet pie izpratnes par to, ka ikviens cilvēks pats vislabāk orientējas pats savā dzīvē un dodas pa to ceļu, kuru visvairāk vēlas piedzīvot viņa Dvēsele.

Tā kā jūs izbeigs biedēt atšķirības, jūs vairs nejutīsiet draudus jūsu pašu pārliecībai, jo sapratīsiet, ka tās visas [pārliecības/ticības] nāk no patiesas vietas.

Jums vairs nebūs jāpierāda, ka kādam nav taisnība, tāpēc, lai pierādītu, ka taisnība ir jums. Jūs spēsiet vienkārši pieņemt visa dievišķo pilnību jebkurā laika brīdī. Turklāt jūs spēsiet atklāti paust sevis pašu Dievišķību jebkurā veidā, kāds jums šķiet patiess un priekpilns, sajūtot sevi esam pilnīgā drošībā, bez bailēm tapt tiesātiem vai sodītiem.

Tātad, kad mēs runājam par virzību uz priekšu, jaunajās enerģijās un Jaunās Zemes radīšanā, pilnīgi Jauna Laikmeta kopradīšanā, mēs lūdzam jūs atbrīvoties no vecajām ticību/pārliecību sistēmām, kuras vairs neciena mūsu virzību uz priekšu pie sava patiesā spēka un neatbalsta to. Atmetiet domu par savu atdalītību no Avota un par to, ka neesat cienīgi lūgt un saņemt visu, kas jums ir vajadzīgs dzīvei un vislabākajai jūsu patiesās būtības izpaušanai! Kā jūs gatavojaties dzīvot jauno, paplašināto dzīvi neko nesaņemot? Jaunās enerģijas – ir līdzsvara enerģijas. Tās no jums prasa kļūt par tām izmaiņām, kuras jūs vēlaties ieraudzīt visapkārt. Mēs lūdzam jūs meklēt un godāt sevis pašu Dievišķību, ļaujot tai mirdzēt – kā Iemīļotai Avota daļai un Godājamam Jaunā Laikmeta Radītājam.

Mēs lūdzam jūs tiekties ne vien pēc sevis pašu augšupejas, bet arī veicināt citu augšupeju.

Tas nozīmē atlaist tiekšanās labot un glābt citus, tā vietā mudinot viņus meklēt pašiem savu patieso spēku.

Tas nozīmē, ka jūs dalīsieties informācijā, dalīties savā mīlestībā un savos sasniegumos. Runa ir par atbrīvošanos „nepietiekamības” apziņas . Runa ir par to, lai redzētu sevi un citus veselus, viengabalainus un Dievišķus. Jūs visi uz Zemes esiet cilvēciskas Gaismas Būtnes! Viss, kas runā par kaut ko mazāku – ir ilūzija, bet jaunās enerģijas dzēš šīs ilūzijas.

Jūs nodarbina jautājums par to, cik jums vēl nāksies atlaist un atbrīvoties? Mēs varam jums pateikt, ka jūs turpināsiet šo procesu līdz brīdim, kad sasniegsiet savu apgaismoto kodolu; līdz pieņemsiet savu diženo patiesību, savu pašu Dievišķību. Jūs atbrīvosieties no visa, kas slēpj šo skaistumu no jums pašiem un no pasaules. Kāda brīnišķa un svētīta prakse!

Un tā, ļaujiet sev piekraut ar kaudzi savu garīguma šķīvi ar to, kas JUMS patīk, visu pārējo atliekot malā, un, ja citi piepilda savus šķīvjus ar to, ko jūs esiet atstājuši, ziniet, ka tas ir ideāli piemērots VIŅIEM šajā konkrētajā brīdī, viņu pašu unikālajā ceļā. Ja jūs vienkārši pieņemsiet to, kas patiesībā esiet un ļausiet savai gaismai starot, praktizējot pieņemšanu, ļaušanu, lēnprātību, atrašanos Plūsmā, ticību, pateicību un beznosacījumu mīlestību, jūs nostiprināsiet uz planētas visas enerģijas, kas tais ir nepieciešamas, lai virzītos uz apgaismību, uz piedzīvosiet to, pēc kā tiecās jūsu Dvēsele gadu tūkstošu gaitā. Mēs vienkārši nevaram to izpaust vēl vienkāršāk.

Un tas ir tas, ar ko mēs šodien gribējām ar jums padalīties.

Ercenģelis Gabriels caur Šelliju Jangu

Mīļie. Vienkārši tāpat - iedvesmai - Erceņģeļa Gabriela vēstījums, lai viss nešķiet tik smags un grūts. Lasiet un uzņemiet - patiesā Mīlestībā, Sandra.

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4966540