sestdiena, 2013. gada 3. augusts

Enerģētiskā prognoze 2013.gada augustam

Grupa Metasintēze.
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

2013.gada jūlija beigas (26.jūlijs - Maiju bezlaika/ārpuslaika Diena) iezīmējās ar negaidītu (priekš manis) enerģijas lēcienu „lejup”, cilvēces apziņas vislielākajos dziļumos. Šķita, ka viss jau ir izvilkts no atmiņu dziļumiem un atlaists, taču nē, jau kuru reizi mūs „iemērca” kolektīvajā zemapziņā, liekot „satīrīt aiz sevis”. Turklāt šīs programmas attiecas gan uz mūsu cilvēcisko pieredzi, tā arī uz „pirmscilvēcisko”, kuru esam sakrājuši pirms atnākšanas uz Zemi bioloģiskajā ķermenī. Šis lēciens uzreiz bija sajūtams kā fiziskā ķermeņa stāvoklis, bet daudziem arī – emocionālā. Saasinājās saslimstība, daudzi aizgāja no dzīves … Ir skaidrs, ka Zeme cenšas attīrīt visus savus apziņas slāņus, bet cilvēces apziņa joprojām atrodas ne tajā vislabākajā formā.

Jūlijā Lielās Centrālās Saules, mūsu Saules un Zemes enerģētiskās programmas izlīdzinājās un sāka savā starpā mijiedarboties ,”kā līdzīgs ar līdzīgu”, taču Lielai Centrālajai Saulei uzņemoties vadošo lomu. (Starp citu, Saules sistēmas iekšienē attiecības starp tās planētām ir izlīdzinājušās. Visas planētas „ir paspējušas” ieņemt savas enerģētiskās vietas atbilstoši „grafikam”). Šāda izlīdzināšanās nozīmēja, ka beidzot sāksies ilgi gaidītā mijiedarbība noteiktajā virzienā, kuras mērķis ir jaunas programmas izpaušanās. Tie cilvēki, kuri ir nonākuši līdz šim posmam, arī ir izlīdzinājušies, pārstrādājot savu zemapziņu, sākot uztaustīt savus uzdevumus un enerģētiski gatavoties to realizācijai. Šie cilvēki jūlijā jutās ļoti mierīgi, pat nesatricināmi, taču iekšēji ļoti koncentrējušies, gatavi vajadzīgajā brīdī „atvērties”. Viņiem bija raksturīgas atklāsmes, lietu būtības izpratne. Viņi salika jaunus akcentus savās dzīvēs, atbrīvojās no vecās pieredzes, ieguva lēnprātību, pieņēma gudrus lēmumus… Viņi atradās bezdarbībā „fiziskajā plānā”, taču īstenoja „aktīvu” garīgo dzīvi, t.i. – nemētājās pa semināriem, bet apzinājās sevi un savu lomu uz planētas.

Pārējie (un tādu joprojām ir vairākums) turpināja mūžīgo „skrējienu uz riņķi”, jau kuru reizi izdzīvojot karmiskas situācijas, nespēdami gūt no tām vajadzīgās mācības. Taču tikai jūlijā situācija ievērojami sarežģījās, dažkārt caur nopietnām slimībām un traumām. Un spēcīgās pārmaiņu enerģijas izspieda no mums visu bezjēdzīgo, kam mēs esam bijuši pieķērušies gadiem ilgi, ko esam auklējuši un lolojuši, atdodot savu enerģiju iluzorām konstrukcijām vai emocionālām piesaistēm. „Cilvēcisko kaislību slogs” kļūst aizvien smagāks, prasot no mums radikālus lēmumus, kas liktu pilnībā atbrīvoties no apgrūtinošām važām. Un daudziem ir izdevies atbrīvoties no tām vai vismaz – doties pa galīgās atbrīvošanās ceļu.

Augusta pirmajās divās nedēļās Saules un Lielās Centrālās Saules enerģijas sāks ar divkāršu spēku iedarboties uz cilvēces apziņu. Interesanti, ka Zeme it kā paliek malā no tā līdz pat 15.augustam, pēc kura Zemes enerģētika sāk pieslēgties šim procesam. Šādas iedarbības mērķis ir – palīdzēt „līdz galam” pārstrādāt to, kas kolektīvajai apziņai traucē virzīties uz priekšu un ieņemt vadošo lomu notiekošajos transformācijas procesos. Un, protams, šāda enerģētiskā ietekme vispirms atsauksies uz „zemākajiem” nesējiem – fizisko un ēterisko ķermeņiem. Šie ķermeņi ir visvairāk izkropļoti ar mūsu „patību”, jo to stāvoklis ir atkarīgs no mūsu domām, emocijām un rīcības, kuras ir tālu Dievišķā. Šajos enerģētiskajos ķermeņos ir apslēpti un (vai) piesārņoti enerģētiskie ēteriskie kanāli, starp tiem nav vajadzīgās mijiedarbības un augstfrekvenču enerģijas nevar nonākt mūsu zemākajos nesējos tā, kā tas sākotnēji bija iecerēts. Bet, ja arī nonāk, tad fragmentāri, haotiski un bieži vien salauž jau tāpat slikti funkcionējošo sistēmu. Un mūsu fiziskie ķermeņi izjūt nopietnas enerģētiskās pārslodzes.

Minētais process sāksies spēcīgu apziņas paplašināšanos caur pieslēgšanos līdz šim bezdarbībā esošām augstākajām dimensijām – līdz pat devītajai. Patiesību sakot, līdz jūlijam tai cilvēces daļai, kura ir uzņēmusies vadošo lomu transformācijas procesos, kas virzīti uz Augšupeju/Pacelšanos, bija apzināti jāiedarbina šīs dimensijas. Un tam tika radīti vajadzīgie enerģētiskie apstākļi. Taču, kā vienmēr, mēs ejam ar kavēšanos un mums tik un tā nāksies iekļauties notiekošajos pārveides procesos, pat jā šādā „piespiedu” veidā. Pēc tam aktivizētā augstākā apziņa sāk pazemināt vibrāciju līmeni, iekļūstot zemāk esošajos slāņos un beigu galā nonāks līdz ēteriski-fiziskajam ķermenim. Šeit enerģijas iztīrīs ārā visu, kas traucē izvērsties dievišķajām matricām, kuras atrodas uz mūsu centrālās ass.

Līdzīgi procesi ir notikuši arī agrāk, turklāt daudzi no mums ir gājuši tiem cauri ne vienu reizi vien. Šoreiz minētais process būs vēl radikālāks, bet attīrīšana – vēl dziļāka. Ja nenoturam savu apziņu sirdī un nepieņemam notiekošos procesus ar pateicību, ēteriskie ķermeņi var sajust lielu stresu un saritināties/aizvērties. Bet tas negatīvi ietekmēs fiziskā ķermeņa stāvokli. Šajā periodā no zemapziņas paceļas daudz kas neskaidrs, smags un graujošs, ko būs jādziedina ar patiesas atvērtas sirds enerģijām. Emocionālais stāvoklis būs nestabils, lēmumu pieņemšana – mentālā haosa apgrūtināta.

Atcerieties, ka tas ir jūsu pieredzes iedarbības rezultāts, kas darbojas kā izkropļota prizma, kas izvietota starp jums un īstenību/realitāti. Šādas prizmas pēc būtības ir iluzoras, taču pilnībā reālas priekš jums un nosaka jūsu uzvedību. Tieši šīs prizmas darbojas kā greizie spoguļi, vairojot jūsu pieredzes projekcijas, kas uzkrātas šajā un jūsu iepriekšējās dzīvēs, radot iluzoru realitāti, tai pat laikā, kad jūsu patiesajai realitātei ir jātop jūsos esošo dievišķo matricu, radītai.

Ieteikums: šajās dienās vairāk uzmanības pievērsiet blīvi-ēteriskajam fiziskajam ķermenim, vēršoties pēc palīdzības pie augstākajiem aspektiem – ar lūgumu atjaunot ēteriskos kanālus, kā arī fiziskā ķermeņa enerģētiskos kanālus, lai augstfrekvenču enerģijas varētu brīvi ieplūst šajos enerģētiskajos nesējos un pēc iespējas efektīvāk tos transformēt. Apzināties uzkrāto pieredzi un gūt mācību, atrodoties pēc iespējas dziļāk sirds čakrā. Pastāvīgi atrasties saiknē ar savu Augstāko Es un sekot tā padomiem.

Pēc 15.augusta tie, kuri pratīs asimilēt saņemtos transformācijas kodus, ievērojami pavirzīsies uz priekšu savā attīstībā un spēs kļūt par patiesiem jaunās programmas translētājiem uz planētas. Un saikne ar Zemes enerģijām kļūs daudz tīrāka un dziļāka, no sirds uz sirdi. Daudzi ieņems sev paredzētās vietas planetārajā apziņas tīklā, veicinot tā tālāko attīstību.

„AN Sirds” jau ir noformēta smalkajos plānos un sākusi vibrēt, aicinot pie sevis tos, kuri ir uzņēmušies izpaust šo programmu dzīvē. Tomēr – nesteidzieties! Noskaņojieties uz šīm vibrācijām un attiecīgi transformējiet sevi, lai neizkropļotu šo programmu ar saviem vecajiem paterniem, dualitātes pieredzi, egoistiskām vēlmēm pēc iespējas ātrāk nodarboties ar jaunām lietām, nepadarot līdz galam vecās. Jaunā programma iezīmēsies līdz oktobrim. Jums vēl ir laiks, lai pilnveidotos, lai visās nozīmēs un visos apziņas līmeņos atbilstu šai programmai.

 
Tatjana Zolotuhina

2013.gada 31.jūlijā

 
Mīļie, Vēl viena prognoze augustam. kaut kā ļoti uzrunāja un norezonēja. Nu kaut vai šis:
Atcerieties, ka tas ir jūsu pieredzes iedarbības rezultāts, kas darbojas kā izkropļota prizma, kas izvietota starp jums un īstenību/realitāti. Šādas prizmas pēc būtības ir iluzoras, taču pilnībā reālas priekš jums un nosaka jūsu uzvedību. Tieši šīs prizmas darbojas kā greizie spoguļi, vairojot jūsu pieredzes projekcijas, kas uzkrāta šajā un jūsu iepriekšējās dzīvēs, radot iluzoru realitāti, tai pat laikā, kad jūsu patiesajai realitātei ir jātop jūsos esošo dievišķo matricu, radītai.
Lasiet un uzņemiet - patiesi Mīlestībā, Sandra.
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4968356