trešdiena, 2013. gada 28. augusts

Dziedināšana līdz Viengabalainības stāvoklim. No de- līdz re-ģenerācijai. Pirmā daļa.

Lorena Gorgo 2013.gada 9.augustā
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Vai patiesi jau ir augusts? Nav tā, ka es būtu zaudējusi apjēgu par laika ritējumu, taču zvēru, ka tik tikko šeit, Ņujorkā, bija pavasaris. Un cik brīnišķīgs pavasaris!

Labā ziņa ir tā, ka pēc trīs mentālās stagnācijas mēnešiem, kopš Lauvu Vārtu atvēršanas jūlija beigās, es jūtu, ka beidzot esmu izrāvusies līdz nākamajam informācijas līmenim. Šī bija mokoša pāreja bez pieejas izvērstākām koncepcijām, taču es domāju, ka man bija jāsaved kārtībā daži pazaudētie DNS pavedieni, lai iegūtu spēju saņemt daudz augstāka līmeņa zināšanas. un, lai gan man ir raksturīgi vienmēr sastingt bailēs, gaidot to sliktāko, esmu pārliecināta, ka šīs sāpes ir bijušas tā vērtas.

Izdziedināšana jeb Viengabalainības sasniegšana

Sākot ar jūliju, Plejādieši man teica, ka mēs atrodamies neizpaustās un izpaustās (jaunās) kop-radīšanas pasaules krustcelēs. Un daļa no šīm "krustcelēm", kas attiecas uz mūsu bioloģisko pilnību, prasa atteikšanos no trīsdimensionālajām dziedināšanas struktūrām. Patiesībā es dzirdu, ka tiem, kas tagad strādā pie sevis "iedvesmošanas", ir vispār jāiziet ārpus pašas "izdziedināšanas" idejas robežām.

"Tas, ko jūs saucat par "izdziedināšanu", patiesībā nav iespējams piecdimensionalitātē, jo Vienotībā viss ir pilnīgs savā tīrībā. Iemesls, kura dēļ dziedināšana nevar kalpot par ceļu, kas ved uz priekšu, ir tāds, ka dziedināšanas akts izriet no nepilnības. Pieņēmums par to, ka kādam ir nepieciešama dziedināšana, ir līdzvērtīgs pieņēmumam par to, ka šis cilvēks ir nepilnīgs, kas ir pretrunā šiem standartiem un ir neproduktīvi.

Pilnība šajā gadījumā ir pabeigtības, pilnības un viengabalainības stāvoklis, kurā cilvēks darbojas, vadoties no "pilnības plāna", no tā izpratnes līmeņa, ka nekas nevar būt patiesi nepareizs vai zaudēts, palaists garām, un, ka tikai uztvere to tādu padara" - Plejādiešu Augstākā Padome (PAP)

"Padome" uzskata, ka "dziedināšanas" paradigma balstās uz trīs-četru dimensiju laika modeli, ko viņi dēvē par "deģenerācijas matricu", tai pat laikā, kad "viengabalainības sasniegšana" balstās uz piecdimensionālo ciklisko modeli, kuru viņi sauc par "reģenerācijas matricu". Pirmā balstās uz nepietiekamību; otrā - uz pārpilnību.

Dziedināt - nozīmē pazemināt savu domāšanu linearitātes, pabeigtības (mirstīguma) laika/galīguma līmenī pretstatā bezgalībai (nemirstībai). Šī paradigmu pārbīde ir prasība virzībā uz viengabalainību, jo bez tā mēs tikai pastiprinām un uzturam savu saikni ar trīsdimensionālo šablonu un turpinām radīt savu realitāti atbilstoši šīm trim dimensijām: slimība, sabrukums un, gala rezultātā, nāve. (3D- Disease, Decay, Death).

Kad mēs atbrīvojamies no savas saiknes ar šo (trīsdimensionālo) dziedināšanas modeli, mēs tiekam aicināti saprast, ka tāpat kā viss ceļojums uz šejieni, papildus atveseļošanās - tas nav obligāti augšupcelšanās process, kurš ir ciklisks. Tāpēc nezaudējiet ticību panākumiem.

PAP saka, ka viengabalainības iegūšanas process var vairāk līdzināties uzlabojumu sasniegšanai, kurā mēs palēnām virzāmies uz priekšu, bet nevis griežamies augšupejošā spirālē šķietamā vienādībā, progresējot pilnības virzienā, tomēr bez jebkādas skaidras norādes uz to. Tāpēc mēs varam nejust nekādus redzamus uzlabojumus līdz brīdim, kad pēkšņi, vienā mirklī, viss nostājas savās vietās un mēs pārejam uz nākamo darba līmeni.

Es dzirdu, ka tieši tā arī būs lielāko augusta daļu, kad nav obligāti, ka mēs nesajutīsim pozitīvo izmaiņu lineāro progresiju, taču varam sagaidīt "blokus, pārmaiņu porcijas". Tieši tā "cikliski" darbojas viengabalainības sasniegšana. Fokuss nav uz "salauztā salabošanu" (kā trīsdimensionālajā dziedināšanas modelī), bet uz atgriešanos Mājās, pašiem pie sevis; uz daudzo nesaskaņoto Veseluma daļu, kas mēs patiesībā esam, sakopošanu/apvienošanu.

Tā kā šis mājās atgriešanās process ir transversāls/šķērss, bet nevis lineārs, zemākais prāts var (lasi: noteikti to darīs) laiku pa laikam cīnīties par to, lai to [Mājās atgriešanās procesu] saprastu. Šādos gadījumos PAP iesaka mums MĪLESTĪBU, kā mierinošu balzamu un Gaismu (izpratni/skaidrību) kā gidu/pavadoni.

tikšanos Otrajā Daļā.

Lorena

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4988633