piektdiena, 2013. gada 2. augusts

Dienas doma

http://www.urantija.lv/lv/dienasd/

19. jūnijs
AIDS ir šausmīga slimība. Taču tā ir arī spogulis, kas parāda, cik ļoti jūs esat pagrimuši.
Jūsu seksuālā morāle ir nonākusi uz satriecoši zemas pakāpes.
Jūsu veselības sistēma ir orientēta gandrīz vienīgi uz naudu.
Padomājiet par AIDS šausmām. Man liekas, jums vajadzētu vienreiz par to padomāt, līdz kādam drausmīgam līmenim jūs esat ļāvuši pagrimt pasaulei, respektīvi, paši sev.
Jūs esat tik bezcerīgā stāvoklī, ka Dievam pašam vajadzēja inkarnēties, lai pasargātu jūs no galīgas, turklāt pašu izvēlētas bojāejas.
Protams, Man izdosies jūs izglābt un pasauli atveseļot.
Bet jums nāksies pamatīgi padomāt. Tādēļ pieņemiet Dieva žēlastību, padomājiet un sāciet jau šodien to izvērst darbībā.


20. jūnijs
Vispār nav iemesla, kāpēc tev vajadzētu būt rūpju nomāktam vai bēdīgam. ES kopš pasaules sākuma par tevi rūpējos. Kāpēc lai ES to nedarītu arī šodien?
ES tev apgalvoju, ka pastāvīgi cenšos un sasniedzu to, kas tev ir vislabākais. Tu Man nozīmē daudz vairāk nekā tava dzīvība vai labklājība nozīmē tev pašam.
ES nekad tev neatņemu kādu lietu vai pat cilvēku, ja tam nav patiešām svarīgs pamats.
Mana rīcība arvien ir vērsta uz tavu un citu labklājību. ES vienmēr apsveru.
ES tev ar piemēru paskaidrošu, ko domāju.
Kāds vīrs ar savu sievu gadiem laimīgi dzīvoja kopā. Sieva bija ļoti jautra, bieži Mani apmeklēja, un ES sargāju viņas mīlestību un sirds atklātību. Viņa bija Man ļoti tuva. Vīrs pie Manis nāca vairāk aiz ziņkārības. Viņš bija veiksmīgs veikalnieks, kas ar mīlestību rūpējās par savu ģimeni. Pienāca diena, kad savas karmas dēļ vīrs saslima uz nāvi. Sieva cieta šausmīgi aiz bailēm viņu zaudēt.
Vīra stāvoklis pasliktinājās dienu no dienas. Viņa lūdza Mani ar tik lielu mīlestību un izmisumu, ka Man vajadzēja viņai palīdzēt. Dievs pārsver.
ES pagarināju mūžu viņas vīram, un viņa bija ārkārtīgi pateicīga. Bet par ko viņa bija pateicīga? Notika tieši tas, no kā ES viņu biju brīdinājis: kas likās nežēlīgi, bija tīras rūpes. Kas izskatījās pēc palīdzības, bija ļoti cietsirdīgi.
Vīrs izveseļojās un drīz pēc tam iemīlējās citā sievietē un pameta savu ģimeni. Sieva tagad bija zaudējusi divkārtīgi: savu vīru un savu ticību viņam.

Taču viņas ticība Dievam, viņas mīlestība un lūgšanas bija izdarījušas kaut ko izšķirīgu: tagad viņa saprata, ka Dievs visu dara viņas labā un ka viņa var Viņam pilnīgi un pavisam uzticēties. Lai nāk, kas nākdams. Viņa ir sasniegusi mērķi.