trešdiena, 2013. gada 28. augusts

Esiet Līdzcietīgi, praktizējiet Labestību !

19.08.2013 … Erceņģelis Uriēls caur Jennifer Hoffman
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Līdzcietība ir Dvēseles kvalitāte, kura manifestējas uz Zemes caur Labestību.

Dvēseles kvalitātes 3D formātā izpaužas kā emocijas, un līdz ar šādu izpaušanos nāk arī iespējas šo enerģiju nepareizai izmantošanai.

Līdzcietību izpaužot zemākās vibrācijās – tas kļūst par žēlumu, kas nav ne labestīgs, ne arī derīgs. Tas vienkārši pauž jūsu piekrišanu/apstiprinājumu kāda vājumam un bezspēcībai.

Kad jūs patiešām uzturat Līdzcietības enerģiju – jūs ļaujat augstākām Līdzcietības frekvencēm izpausties jūsu attiecībās, topot par Līdzcietības Gaismu citiem, un izpaužot savā ceļā un savās frekvencēs Labestību.

Kad jūs esat labestīgs savās attiecībās ar citiem – jūs sniedzat viņiem Pieņemšanas, Mīlestības un Līdzcietības dāvanu. Labestība – tas ir kas vairāk, nekā tikai labi izturēties pret citiem – tas ir garīgas Labvēlības stāvoklis, kad jūs ļaujat savai garīgajai dabai starot, un apgaismot dzīvi visiem, kas jums apkārt. Kad jūs praktizējat Labestību – jūsu Gaismas starojums ir daudz spožāks par jebkuru tumsu jums apkārt. Būdami Labestīgi pret citiem JEBKURĀ situācijā – jūs ļaujat sev palikt savā Spēkā, un ļaujat pašam sev noteikt – kā mijiedarboties ar citiem. No Līdzcietības izrietoša Labestība rada pamatus nepārtrauktai beznosacījumu piedošanai, atbrīvojot no bailēm, nosodījuma, un ierobežojumiem.
Būt labam – nozīmē – būt maigam pret otru, būt taktiskam un palīdzīgam, nevis justies vainīgam un žēlot viņu. Dažreiz Labestība prasa izvairīties no situācijām un konfrontācijām, kurās jūs parasti būtu iesaistījušies. Jūs esat Labestīgi pret Sevi – kad jūs izvēlaties to, kas kalpo jūsu Augstākajam Labumam, Mieram, Mīlestībai un Priekam, kuru jūs vēlētos savā dzīvē. Kad jūs izvēlaties būt Labestīgi pret otru – jūs varat dzēst savu karmu, jo jūs spējat Piedot. Labestība pieprasa būt uzmanīgam un iejūtīgam pret otru, ievērot viņa sapratnes un garīgās attīstības līmeni, un to – kā tas var ietekmēt jūsu savstarpējās attiecības.

Kad jūs esat labs pret citiem, jūs radāt enerģiju, kas jūs var savienot, kad jūs savstarpēji mijiedarbojaties. Šinī gadījumā Labestība kļūst par enerģētisku lauku, kurš ierosina un pamodina labestību arī pret jums. Kad jūs esat labs pret citiem – jūs padalāties ar savām Gara dāvanām ar viņiem. Viņi var tās pieņemt, vai arī nē – tas ir viņu pašu ziņā. Tam – vai viņi jums atbild tādā pat veidā – nav nekādas nozīmes – jo jūs ar savu Labestību esat atvēruši durvis uz Jaunām Attiecībām bez konfliktiem un bailēm.

Kad jūs izvēlaties Labestību kā enerģētisko vibrāciju, kuru jūs dāvājat citiem – jūs paši SEV radāt izdziedināšanos, un piedāvājat izdziedināšanos arī citiem. Tāpat jūs radāt šo vibrāciju savai apkārtējai pasaulei, un visai planētai – jo katra no jūsu individuālajām darbībām vēršas un manifestējas uz visu pasauli.

Iedomājieties – kāda būtu pasaule, kad visi būtu Labestīgi cits pret citu. Tas ir kas tāds, ko jūs varat uzradīt PAŠI sev un pasaulei. Paturiet to prātā, un ziniet – ka IKVIENS Labestības izpaudums ir SVARĪGS dziedināšanas procesam, ko Zeme un Cilvēce tagad piedzīvo. Mācieties būt Labestīgi viens pret otru – tas ir ceļš, kā izpaust savas Dvēseles Līdzcietīgo dabu, un tā ir Dāvana, ko jūs varat sniegt paši SEV un CITIEM – KATRU DIENU.