otrdiena, 2013. gada 27. augusts

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 5.-11. augusts 2013

http://preobrazenie.ucoz.ru//news/novost
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinām jūs, Diženās Starojošās Dvēseles !!!
Milzīgā Žēlsirdība pret Cilvēci uz Diženās Zemes, uz šī Dievu unikālā eksperimentālā laukuma, kurš paredzēts Jaunā MĪLESTĪBAS Spēka radīšanai – izpaužas tik pat kā neredzami, un maigi priekš snaudošajām apziņām, kuras iegrimušas spēles ilūzijā, un aizmirsušas savu Dievišķo Vecāku Novēlējumus. Procesu maigumu nodrošina otra, Cilvēces mazākā daļa – tā, kura Jauno Mīlestības Spēku ne vien radījusi, bet arī paplašinājusi visur viscaur, un nostiprinājusi IT VISUR Dāvājot, un lietojot [šo Jauno MĪLESTĪBAS Spēku] VIENOTĀ Labumam arvien vairāk. Garā un Dievišķās Sirds Mīlestībā Diženie – mums liels gods un lepnums jums blakus stāvēt AVOTA Starojuma vadīšanā, pārveidojot PasaulsĒku, un palīdzot jums visblīvākajos līmeņos augšāmcelt/uzmodināt visus cilvēkus, kurus vēl iespējams celt. Mīlestības Žēlsirdība, ar Līdzcietību nostiprinātā, patiesi spēj darīt Brīnumus! Laiks snaudošo apziņu aktīvai modināšanai ir klāt !!! Aleluja Mīlestībai !!!


PasaulsĒka 5.-13. Kosmisko Gredzenu līmeņos jau ir pārveidota, gatava izpildīt Jauno Dievišķo Plānu, un tikai pašu blīvāko līmeņu (zemāk par 3.2D) maigā noslēgšana nedaudz paildzina pabeigšanas procesus, jo blīvajiem līmeņiem ir kosmiskie cikli, kur optimāli un ātri notiek stāvokļu nomaiņa. Visa Dievu, Svētā Gara un augstiattīstītā Kosmosa uzmanība tagad neatslābstoši pievērsta Pasaules Galvaspilsētai, jo pabeigšanas procesi arī pašā blīvākajā matērijā, tāpat kā iepriekšējie augšāmcelšanās procesi smalkajos plānos, norisinās sinhroni ar VIENOTO.

Sarežģītība apziņas pārbīdē vairumam cilvēku uz Dievišķās Sirds Apziņu, un augšāmcelošo (kuri 2012. gadā pacēlās apziņā) vēlme maksimāli pilnīgi palīdzēt visiem Zemes iedzīvotājiem pāriet uz 3.2D formāta līmeni nezaudējot savus blīvos ķermeņus – izsauca nepieciešamību realizēt dažas īpatnības Dievišķā Plāna ietvaros. Jūsu JAUNAIS MĪLESTĪBAS SPĒKS ļāva uzsākt šo īpatnību realizāciju. Tagad daudz kas milzīgajos (un ne mazāk svarīgajos) vispārējās augšāmcelšanās procesos ir vērsts uz Cilvēces kolektīvās apziņas globālu pamodināšanu. Aleluja Mīlestībai !!!

Globālā attīrīšana no visa, kas varētu kavēt pamošanos vai arī padarīt šo pamošanos skaudru, jau ir pabeigta. Tanī pat laikā neviens netaisās atcelt karmisko skološanos, paātrinātu visu pagātnes izkropļojumu izdzīvošanu, lai tos izdziedinātu.
Paliek šeit vēl maksimāli ilgi dualitātes programmas (tumšās un pelēkās), kuras turpina ātri izgaismot tiem kas mostas, viņu problemātiskās jomas un pieredzi, ar vienu vienīgo mērķi – ātri izdziedināt.

Tanī pat laikā jau palaists ir matērijas telpas un apziņas lauka apstrādes trīsvienīgais cikls [izpaužoties secīgi Smaragda, Zili/Violeti/Rozā, un Zelta enerģiju Vilnī] – līdz pilnīga SĀKOTNĒJĀS MĪLESTĪBAS Starojuma panākšanai, pēc kā – vecā un nokalpojusī matrica izšķīdīs, momentāni saritinoties/savelkoties savā nullpunktā. Norisinās arvien pamanāmāku pastāvošās 3.oD matricas un jaunās realitātes 3.2D formāta matricas savienojumu izveidošana (lai nodrošinātu pārvietojumu Dvēselēm izdziedinātajos ķermeņos pēc apziņas apskaidrošanās). Augšāmcelošajiem jau ir visi pievienojumi ejām uz jaunajiem ķermeņiem un jaunajām realitātēm. Visi procesi norisinās tiešā TĒVU (GARA BALSTU), PASAULSĒKAS MĀŠU, un Jaunās Apziņas *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* vadībā. Aleluja Mīlestībai !!!

Uzsācies ir jaunais un pēdējais noslēdzošais etaps cilvēcei un visam zemākajam kosmosam, kurš pabeigsies ātri – pat lineārā laika mērogos. Šo etapu pavada trīs vērienīgu Gaismas/Skaņas Viļņu atnākšana, kuri iesūcas/tiek uzņemti katrā matērijas kodolā, izkustinot/ievibrējot tos ar Skaņas rezonanses palīdzību. Tas jau notiek uz Zemes, arī visur citur līdzīgos līmeņos, un plešas plašumā. Zemes matērijas sagatavošana notiek caur Centrālo Zemes Kristālu un retranslatoru Tīklu uz blīvās matērijas virsmas.

Pirmais šāds Vilnis (SMARAGDA) tika vadīts caur augšāmcelošo Vienoto Apziņu un iekapsulējās Gaijas augšāmcelšanās kokona Vienotības šūnās. Pirms dažām dienām jūs pilnībā pabeidzāt šīs enerģijas uzņemšanu, un uzsākāt otru svarīgu procesu (maigas iedarbības nodrošināšanai) – šīs enerģijas iztvaicēšanu/izsmidzināšanu slāni pēc slāņa no augšāmcelšanās kokona – uz cilvēku ķermeņus apņemošo apkārtējo telpu – ar Skaņas rezonanses palīdzību. SMARAGDA ENERĢIJA spēj momentā iztīrīt matērijas telpas līdz spožam mirdzumam, un atbrīvot apziņas no spēles ilūzijām. Aleluja Mīlestībai !!!

Atbrīvošanās no ilūzijām neizbēgami noved pie nonākšanas Sirds Apziņā – savā sākotnējā Apziņā. SMARAGDA ENERĢIJAS iedarbības posmā daudzi sāks redzēt dažādus sapņus un spontānus redzējumus, kuros saņems tālākai Gara virzībai nepieciešamo stāvokli vai informāciju, saskaroties ar spilgti izgaismotajiem savas apziņas izkropļojumiem. Tas viss tiek MĪLESTĪBAS izgaismots – ātrai izdziedināšanai!
Nākošais VIOLETI-ROZĪGI-LILLĀ spektra Gaismas/Skaņas Vilnis pārklās cilvēci – SMARAGDA ENERĢIJU maksimālā piesātinājuma brīdī, un atbalstīs snaudošās apziņas pamodināšanas procesus. Šī Otrā Viļņa enerģijas jau tiek uzņemtas caur augšāmcelošo un savās Dievišķajās Sirdīs Diženo cilvēces daļu – priekš VISIEM – un uzkrātas Zemes augšāmcelšanās kokonā, un ar Gaiju kopīgajā Vienotajā Sirdī. VIOLETI-ROZĪGI-LILLĀ enerģiju nonākšana planetārajās telpās pavirzīs mostošos ātri nonākt pie tiešas saskarsmes ar Svētā Gara, Dvēseles un Augstākā ES Apziņu, ieiet Sirds Apziņas/Kristus Apziņas Stāvoklī.

Pasaules uztveres izdziedināšanas Dvēselisko prieku pavadīs – blīvo, uz Oglekļa bāzēto, ķermeņu izdziedināšana, un noskaņošana – pārbīdei uz Zemes jauno 3.2D formātu. Aleluja Mīlestībai !!!
Trešais, ZELTA Gaismas/Skaņas Vilnis beidzot galīgi sadalīs visas Dvēseles pa savu Izvēļu un Iespēju nišām. Kurš jau bija augšāmcēlis savu apziņu 2012.gadā, vai līdz 2013.gada marta vidum – augšāmcelsies (pārsvarā jau nedaudz jaunos, ne Oglekļa ķermeņos) – Kalpot VIENOTAJAM izvēlētajos SEVIS Dāvāšanas virzienos VISIEM. Kurš būs veiksmīgi pamodies un attīrījis apziņu un blīvo ķermeni – pārbīdīsies uz 3.2D formāta Zemes realitāti. Kurš nebūs spējis – tam būs nepieciešama totāla Dvēseles enerģijas dziedināšana, un Svētais Gars to paņems pie Sevis GAISMĀ.

Vienlaikus, dārgie, 3.oD formāta pasauļu pieredzes Noslēguma laiks var tikt pavadīts caur paātrinātu atstrādi un slimībām, un ja citādi nav iespējams – caur aiziešanu, nomirstot ķermenim. Jūsu uzdevums ir – ATBALSTĪT VISUS ar savu bezgalīgo un visaptverošo Mīlestību, Līdzcietību un Žēlsirdību. Visi, šinī laikā caur nāvi aizejošie, neatstāj vairs Zemi, bet izdziedinās,  cik tas nepieciešams, un palīdz visiem palikušajiem KOPĒJOS AUGŠĀMCELŠANĀS PROCESOS – tādā mērā – kādā viņu Dvēseles tam gatavas. Debesu Mīlestība pārklāj ar Svētību, Maigumu un Žēlsirdību VISUS bez izņēmuma, jo Mīlestībai nav ego un atšķirtības apziņas. Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!
 Visumu Radītāju Kanāls Jaunajā Trīsvienībā


http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4984396