otrdiena, 2013. gada 27. augusts

No SOLĀRAS prognozes AUGUSTAM 2013

LIKTEŅA PAVĒRSIENU RATS http://www.nvisible.com/
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Augusts nes mums masīvas izmaiņas, un tas mums visu laiku liek pieņemt milzu lēmumus. Šie lēmumi ir jāpieņem ātri, bez iespējām tos labi pārdomāt un apsvērt. Mēs varam mēģināt izsvērt mūsu izvēles potenciālā rezultāta ”plusus” un ”mīnusus”, bet pamatā mēs veicam lielu ticības/paļāvības lēcienu. Dažkārt mums jāizdara pat vairāki lēmumi vienas dienas laikā.

Tā kā daudzi no lēmumiem, kurus mēs pieņemam, aizved mūs pavisam negaidītos jaunos virzienos – vairumam šo lēmumu nebūs acīmredzama atbalsta. Nebūs nekāda pārliecinoša rezultāta, tādēļ dažos līmeņos šie lēmumi izskatīsies ļoti riskanti. Nebūs nekādu ārēju pierādījumu, ka mūsu lēmums ir mūsu labākā/gudrākā izvēle. Un tomēr mūsu Sirds Zināšana mudinās mūs un teiks: ”Mēs zinām, ka daudzi no šiem lēmumiem nešķiet loģiski, un izskatās galīgi neprātīgi, bet tas ir tieši tas, kas jādara.”
Ikviens lēmums, ko mēs pieņemam, atver jaunas Durvis. Līdz ar to nākas pieņemt veselu kaudzi saistīto lēmumu, paveikt veselu virkni saistīto darbību, un mums tas jāizdara ātri. Tas nav tā –– Pieņemt lēmumu, un tad nelikties ne zinis. Tas drīzāk gan ir –– Pieņemt lēmumu, un mesties vēl lielākā darbību gūzmā, pieņemot vēl vairāk lēmumu. Ikviens lēmums ļauj mums arvien pilnīgāk apdzīvot mūsu Jauno Ainavu, kas ir mūsu Patiesās Dzīves un Jaunās Vēstures vieta.
Augusts ir mežonīgs, super aktivitātēm piepildīts mēnesis. Bieži vien ir tāda sajūta, ka mums būtu reaktīvais dzinējs piestiprināts, kas dzen mūs uz priekšu arvien ātrāk. Daudzi no mums svārstās uztraukumu un liela sasprindzinājuma dēļ. Sasprindzinājums šeit rodas no lielā paātrinājuma un plašā notikumu vēriena – pat ja mēs zinām, ka viss kārtojas lieliski.

Augusts nes mums aktivitāšu milzīgu pārpilnību. Spēcīgais grūdiens uz priekšu, ko mēs piedzīvojam, rada virpuli, kurš atnes visus šos visdažādākos notikumus, cilvēkus, iespaidus, aktivitātes, jaunu informāciju, uz priekšu virzīšanos, kvantu izrāvienus, neskaitāmas detaļas un pamatīgas izmaiņas –– kas griežas ap mums super straujā secībā. Katra lieta, kas nonāk pie mums šinī virpulī, sagaida/vēlas mūsu pieskārienu, un grib saņemt pareizu virzienu no mūsu impulsa –– šādā veidā haotiski joņojošais virpulis iegūst kārtību. Tas ar mums notiek neskaitāmos līmeņos.

Augustā Likteņa Rats izdara nozīmīgu pagriezienu, ienesot dinamiskas pārmaiņas visās mūsu dzīves jomās, visos līmeņos. Pārstartētais 'A Mu'a tagad ir piedzīvojis superizmaiņas, un nes mūs uz priekšu neiedomājamā ātrumā. Augusts satur svarīgu notikumu koncentrētus klājumus, kuri prasa mūsu pilnīgu līdzdalību. Ir gandrīz neiespējami paveikt visu, kas mums nāk priekšā. Mēneša gaitā mēs sastapsim neticami daudz jaunas informācijas, aktivitāšu un piedzīvojumu, kas būs tieši tādi, kas mums visvairāk vajadzīgi. Augusts satur daudz mijiedarbības ar cilvēkiem. Kad mēs jūtamies satriekti un bezspēcīgi daudzo lietu dēļ, kas mums jāpadara – mums vajag sev atgādināt, ka viss vienmēr notiek īstajā laikā. Tas palīdzēs mums saskaņoties ar notikumu dabisko plūdumu vienā no visspēcīgākajiem radošajiem lēcieniem, ko jebkad esam piedzīvojuši.

Būs ieniršana dziļās jūtu/emociju dzīlēs. Būs nozīmīga ĪSTAS SIRDS MĪLESTĪBAS izplešanās – gan uz sevi, gan uz cilvēkiem visapkārt. Šī Lielā Mīlestība saauž mūs kopā kā VIENU globālā mērogā. Mums būs daudz spēcīgu piedzīvojumu, kuri ievērojami padziļinās mūsu jūtas. Pat tad, kad krīzes situācija, kas izsauca šo padziļinājumu, būs jau garām – padziļinājums tomēr paliks – kā jauna mūsu būtības iezīme. Tāpat kā zeme un mājas, pēc tam, kad bijušas appludinātas – pat tad, kad ūdens jau atkāpies – izmainās neatgriezeniski.

Laiku pa laikam mēs varam sajusties līdzīgi Džinam, kas lien laukā no pudeles. Kamēr mūsu vecā daļa paliek pudelē – kāda cita mūsu daļiņa sajūtas, it kā mokoši būtu iestrēgusi pudeles kaklā, bet pārējā mūsu daļa beidzot ir brīva – izplesties – līdz mūsu patiesajām formām un izmēriem.
Mēs atrodamies izteiktas polarizācijas laikā. Mēs lieliski varam redzēt šo polarizāciju daudzās valstīs, kā piemēram Turcijā, Ēģiptē, Malizijā un Savienotajās Valstīs. Mēs tāpat varam redzēt tādas problēmas, par kurām domājām, ka tās sen jau atrisinātas. Problēmas – tādas, kā sieviešu tiesības, rasu vienlīdzība, un patiesa demokrātija – šķiet, ir spērušas lielu soli atpakaļ. Bieži ir tāda sajūta, ka joprojām turpinās gigantiska planetāra virves vilkšanas spēle. Visas enerģijas ir sajaukušās mums visapkārt daudzos līmeņos.

Zīmīgi ir tas, ka visdažādākie apvērsumi, kas tagad notiek – faktiski stiprina VIENOTO – pat ja ārēji tie izskatās ļoti satraucoši. Par cik traģēdijas un šokējoši notikumi izraisās šķietami nejaušās planētas vietās – liela PAMOŠANĀS notiek bezprecendenta mērogos visā pasaulē. Tas saved mūs visus KOPĀ, kā Vienu Veselu – ārpus robežām, ārpus valstīm, ārpus visas agrākās atšķirtības – kā nekad agrāk. Viss tas dziļi aizkustina.

Mēs varam sajust, ka kaut kas milzīgs mums tuvojas, kaut kas tik liels, ka tas transformēs VISU. Kā Patiesie, mēs zinām, ka mums jāpaliek plaši atvērtiem un gataviem lēcienam. Un mums jālec – atkal un atkal! Mēs pieņemam lēmumus, daudz lēmumu, un izvēlamies to vietu Jaunajā Ainavā, kur mēs beigu beigās gribētu būt. Tad mēs tikai ejam uz to, un ieņemam eleganti savas jaunās pozīcijas. Te ir daudz vēl ko darīt, bet mums palīdz masīvais radošais lēciens, kas rauj mūs uz priekšu.

Mēs esam sasnieguši augsta kalna virsotni. Tagad mēs varam redzēt Jaunās Ainavas burvīgās jaunās krāsas. Mēs tagad ieejam savas Jaunās Vēstures svaigajās ārēs. Te ir paplašināta realitāte; Jaunās Ainavas lielā bilde kļūst arvien saredzamāka detaļās. Šajā jaunajā Patiesuma līmenī – katra lieta ir caurspīdīga, skaidrības pilna, un mēs zinām, ka itin viss/visi nonāks KOPĀ, pateicoties lielajiem kvantu lēcieniem.