ceturtdiena, 2013. gada 1. augusts

Laiks = 27.07.2013.- 08.08.2013.

Vilnis ETZNAB – KAN - OK (27.07.2013.- 08.08.2013.)
Jau ar šodienu esam Ziemeļu vilnī – 1 ETZNAB. Kāda ir šī viļņa galvenā tēma?
Tā ir patiesības meklēšana! Mēs pievilksim visus patiesības aspektus ap sevi un līdz ar to visa pasaule pieviksies mums apkārt!
Skaidrība ir ļoti svarīga lieta ik katra dzīvē! Bez tās, mūsu spriedumi kļūst apšaubāmi..
Ieskatieties šajās 13mit dienās patiesības spogulī un mēģiniet saredzēt patiesību paši par sevi. Pārliecinieties, ka Jūs redziet savu patieso potenciālu un savu iekšējo skaistumu!
Dažkārt ir tā, ka patiesība sāp.. tomēr tā ir maza cena, kas ir jāmaksā par skaidrību! Taču bez skaidrības mēs nedzīvojam patiesu un īstu dzīvi, tā vairāk ir kā ilūzija, kas aizēno patieso prieku, laimes mirkļus, sirds siltumu un visu, kas mūsu sirdij ir tuvs un mīļš!
Kas uzsāk šajās 13mit dienās patiesības meklējumus, tas nonāk pie atziņas, ka it viss nāk no tīras un pārpasaulīgas mīlestības!
ETZNAB nozīmē Spogulis, Krams, Objektīva patiesība – visas šīs 13mit dienas spoguļosimies patiesības realitātē, saredzēsim konkrētu skatu punktu un caur reālu darbību mēs spēsim atsķelt lieko - pieņemsim un noliegsim, ieraudzīsim divas pasaules, apzināsimies objektīvo un subjektīvo.
Šis ir labs laiks, lai izdarītu un pieņemtu svarīgus lēmumus. Šajā laikā parādījās izveicīgi līderi, dzima objektivitāte un no it visa nokrita plīvurs, aiz kura slēpās liela patiesība!
Vērojiet katras dienas notikumus… katra diena atnesīs kādu patiesības šķautni un it visas tās saliekot kopā – izveidosies kristāla skaidra un dzidra atklāsme!!
Šo 13mit dienu Etznab - Kan - Ok detalizētāks apraksts, kas palīdzēs mazliet vairāk izprast notikumus un izzināt kas un kā veidojās Visumā!
27.jūl. - 1majā Etznab dienā fokuss ir uz sevi. Izmantojot Etznab enerģiju mums sevī jānogriež liekais, viss tas, kas traucē virzīties uz priekšu. Vide šajā dienā izprovocē uz situācijām, kurās ir jāpaskatās uz sevi objektīvi un jāierauga patiesība - tas, ko nogriezt un kā ar zibens spērienu tas jānogriež.
28.jūl. - Nogriežot lieko 2ajā Kawak dienā rodās ...emocionāla transformācija. Atsakoties un atbrīvojoties no kautkā (1Etznab) rodas daudz un dažādas emocijas, kuras sagādā apkārtējā pasaule. Emocijas pārblīvē mūs un mēs kļūstam kā negaisa mākonis, kas grib izlādēties. Kawak enerģija iztransformē un izlādē liekās emocijas kā pērkona negaiss, kurš paātrina visus procesus mūsos.
29.jūl. - Iztransformējot emocijas 3ajā Ahaw dienā iestājās skaidrība, jeb apskaidrība, tāpat kā pēc pērkona negaisa vienmēr iestājās skaidrs laiks. Ahaw enerģija ir šī skaidrība, apskaidrība un izpratne par to, kāpēc un ko nogriezām, kā arī kāds tam rezultāts. Šajā dienā Visumā gaisā virmo nesavtīga mīlestība pret darbu un darāmo.
30.jūl. - Kad ir ieraudzīta skaidrība par paveikto 4tajā Imix dienā rodās griba uzsākt ko jaunu, vai turpināt iesākto jaunā attīstības fāzē. Līdzīgi kā pēc pērkona negaisa uzspīdot saulei viss sāk augt ar daudz lielāku sparu un grib turpināt attīstīties. Griba uzsākt ko jaunu dod mums stabilitāti un pamatu zem kājām.
31.jūl. - No gribas augt un attīstīties 5tajā Ik dienā rodas kustība, kura iekustina visus procesus. Vide liks radoši kustināt lietas un procesus. Sākās kustība, pilnveidošanās caur izaugsmi un virzību uz priekšu.
1.aug. - Kad sākam kustēties 6tajā Akbal dienā mums jāiepazīst sevi un jāiet caur nezināmo iedziļinoties tajā. Līdzīgi kā pārvietojoties tumsā - ir jābūt uzmanīgam, piesardzīgam un jāiedziļinās it visā, kas notiek, lai izprastu apkārtējo telpu un sevi.
2.aug. - Kad esam iedziļinājušies sevī un apkārtējā pasaulē, 7tajā Kan dienā uzzinām ko jaunu un tas mums sniedz gandarījumu un sagādā prieku. Caur gandarījumu un prieku šajā vilnī mēs nododam ziņu Dievam par to, ko mēs gribam.
3.aug. - Kad esam guvuši gandarījumu, kurš sagādā mums prieku, 8tajā Chikchan dienā tas iedzīvina mūsos gribu turpināt iesākto. Griba iedzīvina un iekustina to, ko vēlamies un ļauj justies garīgi stabili.
4.aug. - Kad esam iedzīvinājuši kautko vienu 9tajā Kimi dienā nomirst kas cits. Līdzīgi kā ieejot vienā telpā otra paliek aiz muguras. Lai kautko iedzīvinatu kautkam ir jānomirst. Palaižot projām veco un nokalpojušo, mūsos ienāk Dievs un mēs apzināmies, ka esam Dievišķas būtnes.
5.aug. - Kad esam kautko atlaiduši un palaiduši prom no savas dzīves, 10tajā Manik dienā sajūtam ieguvumu tajā, pie kā esam sākuši strādāt. Sajūtam to, ko iegūsim un caur ko iegūsim. Tikai caur sajūtām mēs spēsim notvert darba augļus!
6.aug. - Kad esam sajutuši ieguvumu 11tajā Lamat dienā sākam par to domāt un redzēt rezultātu. Domas ir tās, kuras pievelk to, kas ir vajadzīgs, lai sasniegtu rezultātu. Vērojiet zīmes un notikumus, domājiet to, ko domājiet... Izstarojiet pozitīvo.
7.aug. - Kad esam sākuši domāt un redzēt rezultātu 12tajā Muluk dienā domu spēks sāk pievilkt nepieciešamo informāciju, kura aktivizē informācijas plūsmu. Šī ir diena, kad ar savu gribu iegūstam informāciju, lai justos pašpietiekami un sāktu jau domāt par nākamo vilni.
8.aug. - Kad aktivizējas informācijas plūsma 13tajā Ok dienā tā sāk sakārtot visas lietas pa savām vietām. Un tas ir šī viļņa rezultāts, kurš ieviesīs skaidrību un konkrētu kārtību tajā, kas virzīts šīs 13mit dienas.
https://www.facebook.com/
Visuma laika un telpas radošā alķīmija