piektdiena, 2013. gada 2. augusts

Enerģijas AHAW nozīme

Enerģijas AHAW nozīme - Dieviņš, Beznosacījumu mīlestība, Apgaismība, Saule.

AHAW mums katram māca mīlēt sevi un apkārtējo pasauli. Un, protams, ka rodas jautājumi - Kā lai mīl apkārtējo pasauli, ja tā nav tāda, kādu gribās? Kā lai mīl sevi, ja manī ir tik daudz lietas, kuras man nepatīk? Kā lai mīl to, kas nepatīk un kā lai sāk mīlēt to, kas visapkārt un manī notiek?

Patiesībā it viss Visumā ir ļoti vienkārši ! Mīlestība sākas katrā no mums ar to, ka apzinamies... un pieņemam sevi tādu, kādi mēs esam - pieņemam visas lietas, kuras patīk un nepatīk, kā arī pieņemam pasauli, kurā esam.
Tas ir tāpat kā piedzīvojumu meklētājam un ceļotājam:) Lai nokļūtu tur, kur gribās, ir jāsaprot kur tu jau esi, un tikai tad var saprast, uz kurieni var doties, lai nokļūtu pie sava mērķa.

Apzinoties un pieņemot sevi, mēs mīlam sevi tādu, kāds mēs esam un saprotam to, ko sevī varam pamainīt, lai mīlētu sevi vēl vairāk. Tamdēļ ir jāpieņem un jāapzinās tas, kas jau ir, lai saprastu, ko vēl gribās un ko gribās mainīt. JO tikai pieņemot sevi, tātad arī mīlot sevi, mēs varam ieraudzīt, kas mums sevī nepatīk un ko gribam mainīt.

Un tā kā Visumā ir iespējams pilnīgi viss, tad izmainīt var pilnīgi visu. Un lai izmainītu to, kas mums nepatīk, mums ir jāpieņem, ka tas eksistē. Jāsaprot un jāatzīst sev, ka tas ir tieši tā, kā tas ir!
Mums ir jāsaprot, ka mēs nevaram izmainīt to, kas nav, tāpēc tēlojot vai izliekoties, ka tas nav, nekas mūsu dzīvē nemainīsies. Arī vienkārša fakta konstatēšana neko nemainīs.

Būtiska darbība ir atteikšanās un pieprasīšana!

Tā kā ikkatrs uz šīs Zemes ir nācis iegūt pieredzi, tad IR jāpieprasa sev tieši tāda pieredze, kādu gribās, ir jāpieredz sevi tādu, kādu gribam sevi pieredzēt un ir jāpieredz tāda Pasaule, kādu gribam pieredzēt.
Lai izmainītu sevi un savu dzīvi, ir jāapzinās, kas mums tieši nepatīk un jāatsakās no tā. Un pēc tam ir jāapzinās, kas ir tas, kas mums patīk un jāpieprasa TAS!

Mīlēt sevi nozīmē nedarīt pāri sev, nesāpināt sevi, nedarīt to, kas nepatīk un to, ko negribās.

Mīlot sevi mēs atsakamies no tā, ko negribam piedzīvot, pieredzēt, izjust un izbaudīt katrā nodzīves situācijām. Daudziem tas šķiet biedējoši un sevī rodas jautājumi - Kā atteikties no darba, kurš nepatīk? Kā pateikt darugam "nē" situācijā, kad negribās viņam palīdzēt? Kā pateikt apkārtējiem to, ko es patiesi domāju, bet kas viņiem var nepatikt?
Visu šo jautājumu priekšā ir doma, ka tad taču es zaudēšu visas savas iespējas mīlēt un būt mīlētam, jo apkārtējie nesapratīs un būs nepatīkami.

Tikai tad, kad esam patiesi tādi, kādi mēs esam, mūs var ieraudzīt tie, kuriem mēs patīkam bez maskas un ar kuriem mums rezonē un gribās būt kopā.
Tikai tad, kad izsakam Visumam un apkārtējiem to, ko gribam un ko nē, tie mums var piedāvāt to, kas mums patīk un nepiedāvāt to, kas nepatīk.

Tāpēc domājiet to, kas Jums ļauj sevi mīlēt un pieprasiet to! Kā arī neielaižiet savā dzīvē to, kas Jums ir nepatīkams un neļauj sevi mīlēt. Vienkārši atsakieties no tā un ejiet tālāk !

Mīliet sevi un nedariet sev pāri nevienā dzīves mirklī!

Tuvojās Saulgrieži, kad visa daba ir pašā plaukumā un gaisā virmo daudz Dievišķās enerģijas! Šis ir laiks, kad domām un darbībām pieaug spēks. Tāpēc jo īpaši tagad, domājiet un dariet to, kas vairo mīlestību Jūsos. Un ātri vien arī apkārtējā pasaule mainīsies uz to pusi, kuru gribat patiesi no sirds.

Pats galvenais, pieņemat to kā ir, nodomājiet kā gribat un paļaujaties, ka tā būs. Katram no mums ir tiesības piedzīvot to, ko gribam, un tikai katram pašam no mums ir teikšana pār savu dzīvi .
Visuma laika un telpas radošā alķīmija
https://www.facebook.com/#!/maijulaikapavedieni?fref=ts