svētdiena, 2013. gada 4. augusts

Enerģētiskā Prognoze - Lielā emocionālā attīrīšanās


Emanuels Dagers 2013.gada jūlijs
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Miers un svētība lai ir ar jums, Mīļie Draugi!
Man ir liels gods no jauna atkal-apvienoties ar jums. Cik ārkārtīgi neparastā laikā mēs ar jums dzīvojam! Nekas nespēj noturēt Mīlestību, kura tagad plūst uz mūsu planētu.
Kad tik daudz Mīlestības un Gaismas izpaužas uzreiz vienlaikus, tas patiešām var satriekt mūs līdz pašiem pamatiem. Tas var mūs mulsināt un biedēt, jo liels daudzums pagātnes emociju un situāciju, ar kurām, kā mēs uzskatījām, mēs jau esam tikuši galā, var nostāties "mūsu skaisto acu priekšā" un izrādīties esam vēl daudz aktuālākas, kā jebkad iepriekš. Šis juceklis rodas tāpēc, ka prāts tagad grūž mūs uz paplašināšanos ārpus ierobežojumiem, kurus tas [prāts] pats kādreiz priekš sevis ir radījis.
Patiesībā tas notiek tāpēc, lai dotu mums iespēju "noreaģēt" citādi, ne tā, kā mēs uz to būtu reaģējuši agrāk/pagātnē. Ja mūsu reakcija ir tāda pati vai atgādina to, kāda tā mums ir bijusi agrāk, tad tas nozīmē, ka mums šeit vēl ir daudz vietas dziedināšanai, īpaši attiecībā uz to, kas skar mūsu "atlaišanas muskuli".
Otra šī enerģijas ūdenskrituma puse ir tā, ka daudzi no mums kļūst daudz uzmanīgāki, vērojot sevis pašu rīcību, kad saprot, ka pagātnes emocija un situācijas atkal un atkal paceļas virspusē tikai tāpēc, lai parādītu mums, cik tālu mēs jau esam savā ceļā aizgājuši. Šajā prāta stāvoklī kļūst daudz vieglāk nereaģēt pārlieku spēcīgi, kā tas ir noticis ar mums, jo mēs vairs neidentificējam sevi ar to, kas agrāk mūsos izraisīja tādas dusmas. Tas ļauj mums samierināties un virzīties uz priekšu [iegremdējoties] dzīves plūsmā tā vietā, lai peldētu pa virspusi pret straumi. Tas ļauj mums kļūt daudz neitrālākiem.
Lielā emocionālā attīrīšanās
Tagad no mums gan kā no indivīdiem, gan arī kolektīvajā līmenī tiek prasīts atlaist vecos, pārstrādātos notikumus/stāstus, kurus mēs priekš sevis bijām radījuši, lai neļautu sev iespēju pilnībā pārvaldīt sevis pašu spēku.
Lūk, daži tā piemēri:
* idejas/domas par to, ka mums vai kādam citam kaut kas pietrūkst; ticība tam, ka mēs vai kāds cits esam mazāk vērtīgi par pārējiem; esam kāda upuri; neesam pietiekami labi vai neesam cienīgi.
* idejas/domas par to, ka mums ir nepieciešams apstiprinājums vai atļauja no kāda ārpus mums pašiem; vai, ka mums ir nepieciešams kāds ārpus mums pašiem, kas piepildīs mūsu vēlēšanās.
* ideja/doma par to, ka mums savas intereses ir jānoliek pēdējā vietā.
* ideja/doma par to, ka tikai citi cilvēki ir svētīti un veiksmīgi.
* ideja/doma par to, ka mums ir tikai viena radniecīga dvēsele vai dvīņu liesma.
* ideja/doma par to, ka nauda un garīgums nav savienojami un, ka garīgs cilvēks nevar piedzīvot finansiālu pārpilnību.
* ideja/doma par to, ka mums ir jāturpina slēpties.
* ideja/doma par to, ka mums ir jāizturas pret sevi kritiski un skarbi.
*ideja/doma par to, ka pasaulē nav drošības un izdzīvo tikai tie, kuri ir vislabāk pielāgojušies.
* ideja/doma par to, ka mēs kaut kādā veidā esam atdalīti no visa pārējā un cits no cita.
Visi šie enerģētiskie šabloni, kurus mēs paši priekš sevis esam radījuši vai pārņēmuši no saviem senčiem, tagad paceļas virspusē, lai mēs reiz par visām reizēm atbrīvotos no tiem. Kā jau iepriekš tika teikts, šīs sajūtas var pastiprināties un radīt cilvēkos sevis pašu zaudēšanas sajūtu. Taču tas vienkārši ir prāta pašaizsardzības paņēmiens, tāpēc atcerieties, ka tas viss ir pilnīgi normāli. Pat, ja mūsu prāts to arī nesaprot, mēs šajā situācijā saņemam pilnīgu Mīlestību un atbalstu.
Galvenais elements šajā pārejā ir elastība attiecībā pašiem uz sevi, citiem cilvēkiem un mums apkārt esošo pasauli. Tā mums palīdzēs daudz gludāk/vieglāk doties uz priekšu pa šiem enerģijas viļņiem.
"Ne-prāta" rādītāja līmenis ir pacēlies par vairākām iedaļām.
Pēc aptumsumu Triādes iziešanas aprīlī/maijā, kopā ar paaugstinātu Saules aktivitāti un astroloģisko izlīdzināšanos, ieskaitot 21.jūnija Saulstāvjus, mēs iespējams pamanījām, ka "ne-prāta" rādītāju līmenis ir pacēlies par vairākām iedaļām.
Tā kā ikviens no mums ir pilnīgi unikāls savā realitātes uztverē, ir būtiski saprast, ka katram arī šie procesi risinās atšķirīgi. Jēdzienā "Ne-Prāta Rādītājs" vārdam "ne-prāts" nav nekā kopīga ar standartiem, kas definēti lielākajā daļā vārdnīcu.
Galvenā atšķirība ir tajā, ka lielākā daļa vārdnīcu runā par "ne-prātu" kā par kaut kā iztrūkumu. Lielākoties runa ir par jēgas neesamību vai par atrašanos "ne savā prātā". Ja šis jēdziens ir patiess, tad šis stāvoklis faktiski nozīmēs atrašanos visai svētīgā enerģijā, jo tā izved mūs ārpus prāta ierobežojumiem un aizved uz sirdi, kurā mājo mūsu dziļākā būtība un kur mēs vienmēr varam atrast mieru.
Ne-prāts, par kādu es šeit runāju, attiecas uz cilvēku, kurš ir tik ļoti iestrēdzis sava prāta valgos, ka viņš sevi saslēdz domā, ka ap viņu esošie apstākļi patiešām nosaka to, kas viņš ir šajā pasaulē. Šāds cilvēks sāk krist izdzīvošanas domu un upura apziņas gūstā. Daudzi no mums pamana, ka šis "nenormālās" uzvedības tips/veids tagad beidzot izvirzās priekšplānā aizvien acīm redzamāk.
Iespējams mēs agrāk nepamanījām šādu uzvedību pie konkrētiem cilvēkiem (ģimenē, draugu starpā, darbā un pat pie nepazīstamiem cilvēkiem), jo tas parasti ir ticis slēpts un kontrolēts - dažiem pat visu viņu dzīves laiku. Neuztveriet to personīgi, pat ja tas tiek virzīts pret jums.
Enerģijas, kurās mēs tagad atrodamies, vienkārši NEĻAUJ šim "ne-prātam" turpināties pietiekami ilgi tāpēc, ka tas ["ne-prāts] meklē sev konkrētu izeju, lai pārliecinātos par to, ka vēl joprojām visu "pārvalda". Šis enerģijas pārāk ilgi nav laidušas mūs klāt mūsu pašu patiesumam. Viļņu virziens ir mainījies un vienkārši vairs nav iespējams lūkoties atpakaļ.
Saskarsmē ar šādu "ne-prātīgu" uzvedību, ir nepieciešama Spēcīga Mīlestība. Šādu mīlestību nevajag sajaukt ar nosodījumu; ar kaut ko, tā vai citādi, tīšu, aizvainojošu, kaitīgu. Tā nozīmē, ka mēs nesatricināmi turamies pie savas izvēles palikt tie, kas esam, jebkuros apstākļos, tādā mērā, ka ar laiku arī citi iegūs spēku kļūt par tiem, kas viņi ir.
Lūk, dažās Spēcīgās Mīlestības izpausmes:
* veselīgu robežu noteikšana.
* iekšējās vēlmes labot vai mainīt citu atlaišana.
* sevis atbrīvošana no savstarpējās atkarības saistībām.
* brīva, godīga un atklāta pašizpausme.
* līdzjūtības paušana žēlošanas vietā attiecībā pašiem uz sevi un uz pārējiem.
* izvēle pieņemt pašiem savu patieso spēku.
* rūpēšanās pašiem par savu labklājību.
* "aiziešanas no dzīves" izbeigšana.
* to savstarpējo attiecību atlaišana, kuras vairs nekalpo visu visaugstākajam labumam.
Enerģijas, kurām mēs tagad ejam cauri - ir Dievišķā Mīlestība darbībā. Dažkārt tas var tikt sajusts kā kaut kas pilnīgi pretējs, taču tās darbojas ar pilnu spēku.. Šīs enerģijas ir precīzi mūs noskaņojušas un turpinās to darīt ar katru no mums atsevišķi un visiem mums kopā VISOS veidos, no iekšienes uz āru, līdz brīdim, kamēr MĒS VISI sāksim mirdzēt mūsu Būtnes visspožākajā/visaugstākajā Gaismā.
Mēs visi tajā esam - kopā!
Līdz nākamajai reizei.

Jūsu Emanuels