piektdiena, 2013. gada 2. augusts

Nodoma realitāte


22., 27.06.2013 ... caur olmat
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...

Ja tu vēlies apzināties Sevi, tad ieraugi pats sevī Dzirksti, kas liek tev visu laiku kaut ko meklēt, liek tev tiekties. Ieraugi pats sevī to Dzirksti, kas liek tev sajust Prieku, un liek gurt tad, ja tu novērsies no viņas. Ieraugi pats sevī to Dzirksti, kas dzīvo tevī kā Uguns, kura modina tevī kaisli un alkas dzīvot. Šī Dzirksts tad arī ir DIEVS.

Kad apzinies Sevi kā Patieso ES, kā vienotu ar Dievu, un ar to, kas Dievu radījis, kad apzinies SEVI kā REALITĀTI - tu izgaisini visus sevis definējumus, visus attiecinājumus, un KĻŪSTI par REALITĀTI, par Neizpausto Realitāti. Tu sāc SEVI vienkārši ZINĀT, Zināt, ka tu ESI. Tu neesi nekur iesaistīts, tu esi kluss visa notiekošā liecinieks, taču notiekošais tevi nekādā veidā neietekmē.

Kad tava personība sāk dzīvot - nevis no šaudīgā prāta un tā veidotajiem secinājumiem, bet no Sava patreizējā NODOMA tagadējā brīdī - Dzīves Enerģija PATI noorganizē visus tavas darbības procesus, un PATI noorganizē visas izmaiņas tavā dzīvē - tu viņu virzi ar savu NODOMU vien, un tā ir TAVA atbildība Sevis, Patiesā, priekšā. Tev nevajag pielikt nekādu spēku, Viss Notiek Pats no Sevis. Vienīgi, kamēr vēl tava Sevis uztvere centrējas uz fizisko personu, tu uzskati, ka nepieciešams pielikt pūles, un patiešām tad arī cits nekas neatliek, kā pielikt pūles, lai veiktu darbību. Taču tiklīdz tu paliec par SEVI - dzīve pašos pamatos izmainās, tu atsvabini sevi no verdziskā stāvokļa, un kļūsti par RADĪTĀJU, kļūsti BRĪVS.


Asns, kad tas dīgst, atrodas vienotībā ar Radītāju, vienotībā ar visiem dabas likumiem. No malas var šķist, ka mošanās dzīvei ir sasprindzināta, taču patiesībā tā ir viegla un neprasa piepūli. Mūsu prāts vienkārši ir pieradis izdarīt loģiskus secinājumus, izejot no mūsu pierastajiem priekšstatiem par kaut kādām lietām, bet tie ir tikai mūsu prāta priekšstati, un Dabu tie nevar ietekmēt. Tādēļ jau ir tik svarīgi atteikties no prāta kontroles, un dzīvot saskaņā ar savu Sirdi, kas ZINA visus Dabas Likumus.