svētdiena, 2013. gada 4. augusts

Paplašināšanās Jaunajā laikmetā


Erceņģelis Gabriels caur Šelliju Jangu
2013.gada 21.jūnijā
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Sveicu jūs, Mīļie!
Kāds mums ir prieks un gods šodien būt kopā ar jums. Mēs godinām jūs par jūsu vēlmi šodien, kad jūs svinat Saulgriežus par daļu no šīm enerģijām.
Šis ir lielisks laiks. Šie Saulgrieži iezīmē īpaši būtisku pagrieziena punktu priekš jums. Jūs neapzinieties, cik dziļas pārbīdes ir notikušas un kā lietas ir mainījušās kopš iepriekšējiem Saulgriežiem. Tās ir bijušas ļoti pamatīgas izmaiņas. Jūs esiet aktīvi nostiprinājušies Jaunā Apgaismības Zelta Laikmeta enerģijās. Mēs saprotam, ka daudziem no jums šis ir bijis grūts laiks. Patiesībā, ja jūs paraudzīsieties uz visu, kas ir ticis sasniegts, jūs būsiet pārsteigti par to, ko jūs esiet paveikuši ar tādu vieglumu.
Jūs esiet tikuši pakļauti tādai nebijušai/bezprecedenta gaismas plūsmai, kāda vēl nekad nav bijusi uz jūsu planētas. Mums ir interesanti klausīties, kad jūs sakāt, ka nekas īpašs nav noticis, lai gan patiesībā, ja jūs būtu tikuši pakļauti tādai gaismas iedarbībai tikai pirms pāris gadiem, daudzi no jums vienkārši nespētu to izturēt. Jūsu ķermeņi nebija spējīgi tikt galā ar šo enerģiju un tas liecina par pārmaiņu pakāpi. Turklāt, tieši tāpat, kā jūs nespējat ieraudzīt izaugsmi, kad tā notiek jūsu acu priekšā, jūs nevarat ieraudzīt arī pakāpeniskās un secīgās izmaiņas, jo atrodieties tām pārāk tuvu klāt, lai saskatītu atšķirības. Atļaujiet jums apliecināt, ka jūs visu esiet paveikuši ļoti labi.
Lai sniegtu jums kaut kādu perspektīvu skatījumu uz to, sacīsim tā. Jūs saprotat, ka, piemēram, pilnmēness efektu jūs sajūtat gan Mēnesim pieaugot, gan arī tam dilstot pēc pilnmēness. Aptumsuma laikā jūs sajūtat tā ietekmi gan līdz pašam aptumsumam, gan arī kādu laiku pēc tā. Kad jūs uzsākat jaunu gadu, kas nes pats savas unikālas enerģijas, jums ir nepieciešams zināms laiks, lai aklimatizētos/pierastu pie tām. Tagad jūs tikko esiet iegājuši pilnīgi jaunā LAIKMETĀ. Iztēlojieties, cik daudzkārtīgi šīs ietekmes palielinās, kad jūs pabeidzat vienu laikmetu, kurš ildzis tūkstošiem un tūkstošiem gadu, un pārejat uz pilnīgi jaunu [laikmetu], kurš arī turpināsies apmēram tikpat ilgi! Turklāt jūs mācaties ar saviem ķermeņiem asimilēt gaismu, kura pārpludina jūsu planētu, un mācaties strādāt augstāku dimensiju enerģijās. Tas ir ļoti daudz un mēs saprotam un godinām jūs par to.
Vai jūsu planēta turpinās mainīties un attīstīties? Jā, turpinās. Vai jūs paši turpināsiet attīstīties un mainīties? Jā, turpināsiet. Taču jūs tajā kļūsiet daudz prasmīgāki. Jūs apgūsiet paņēmienus un veidus, kas palīdzēs jums un jūsu unikālajai fiziskajai dabai virzīties uz priekšu šajās enerģijās. Tas kļūs par pavisam parastu lietu - kā valkājot ierastu cepuri, un jūs uzreiz atpazīsiet šīs sajūtas. Tās pārstās jums sagādāt tādas grūtības. Tagad jūs tajās nejūtaties komfortabli, jo pagaidām vienkārši neesiet pie tām pieraduši. Daudz kas no notiekošā priekš jums ir jauns un jūs nezināt, ko no tā varat sagaidīt. Protams, vienu reizi kaut ko izjutuši, jūs nākamreiz jau zināsiet, ar ko jums ir darīšana. Šajā Zelta Laikmetā jūs kļūsiet par pārmaiņu un radīšanas iespēju eksperimentu. Jūs - esiet pionieri, un tā sacīt, esiet tik tikko "pamērcējuši kājas" šajās enerģijās, tāpēc esiet iecietīgi pret sevi. Jūs esiet paveikuši lielisku darbu.
Šie Saulgrieži ir tik būtiski, jo tie iezīmē enerģiju fiksācijas punktu. Tas, ko jūs esiet sasnieguši, iezīmē, pasludina šī jaunā laikmeta jaunu enerģiju atnākšanu un Saulgrieži fiksē šo procesa punktu. Daudzi no jums sajutīs enerģiju pārbīdi, kas var ļaut jums sajusties daudz vairāk sazemētiem, daudz "klātesošākiem", ar daudz pilnīgāku apzināšanos. Jūs sajutīsiet, ka kaut kas ir paveikts, un, protams, tas turpināsies. Jūs taču netaisāties pārtraukt izaugsmi un paplašināšanos, Mīļie! Izaugsme un paplašināšanās ir ielikta pašas cilvēciskās esības pamatos un tas ir tieši tas, ko jūs esiet šurp nākuši pieredzēt/izjust.
Tāpēc mēs gribētu jums to parādīt visskaidrākajā veidā, lai jūs spētu saprast, kam cauri jūs esiet gājuši pēdējā laikā.
Mēs sakām, ka šie Saulgrieži ir "saglabāšanās punkts". Iztēlojieties videospēli, kurā jūs spēlējat galvenā varoņa vietā. Jūs esiet izvēlējušies savu personāžu un viņa ķermeni - tāpat, kā esiet izvēlējušies savu fizisko veidolu vēl pirms ienācāt šajā ķermenī, un uzsākat šo pārsteidzoši aizraujošo piedzīvojumu, ar savas brīvās gribas palīdzību izvēloties to, ko vēlaties piedzīvot/izjust. Lūk, ko jūs esiet darījuši.
Daži no jums ir gājuši cauri ļoti tumšiem un blīviem trīsdimensionāliem apgabaliem, kuros jūs cīnījāties ar ļoti skarbiem elementiem: šausmīgām bailēm, paralizējošām šaubām, milzīgām pārliecību/ticību sistēmām, kuras šķita tik ļoti reālas un nepārvaramas, ka nokļūt līdz nākamajam līmenim šķita neiespējami. Taču jūs to paveicāt. Jūs apguvāt jaunas prasmes un iemācījāties jaunas lietas un tehnikas, un pratāt uzvarēt pagātnes monstrus, iespējams būdami mazliet papluinīti, taču vienalga - uzvarējuši.
Savā spēlē jūs ne obligāti sekojat lineārajam scenārijam. Jums var nākties apmeklēt dažādas vietas, savākt dažādus instrumentus, iespējams - sastapties ar to, kas palēnina jūsu procesu vai atmet jūs atpakaļ. Jūs varat sasniegt kaut kādu punktu spēlē tikai tāpēc, lai saprastu, ka jums ir jāatgriežas atpakaļ "Ievainojumu/brūču alā", jo jūs neesiet sapratuši, ka esiet tur atstājuši Piedošanas Dāvanu. Jūs baidāties atgriezties! Jūs vienkārši esiet pārāk steigušies tikt laukā no šīs tumšās vietas, tāpēc neesiet sapratuši, ka tā slēpj sevī dāvanas un dārgumus!
Tas ir tieši tas, ar ko daudzi no jums ir nodarbojušies pēdējo astoņu lineārā laika nedēļu laikā. Jūs esiet bijuši spiesti griezties atpakaļ, vecajā blīvumā un uzlasīt šis mazās aizmirsto dārgumu druskas. Taču vispārsteidzošākais ir tas, ka - tiklīdz jūs esiet izjutuši/piedzīvojuši visu, tas pārstāj jūs biedēt. Tas, kas agrāk šķita esam šausmīga vieta, kļūst vienkārši par tukšu alu. Jūs negribētu tur palikt, jo tur esošās enerģijas jums ir nepatīkamas, taču tās vairs neizraisa tādas sajūtas, kā iepriekš. Jūs esiet gatavi virzīties uz priekšu, atstājot tās pagātnē, taču neaizmirstiet "saglabāties", nofiksēt savu progresu!
Jūs neieiesiet jaunā savas spēles apgabalā, turpinot domāt par to, ko esiet atstājuši aiz muguras. Darbs ir padarīts. Tam vairs nav ko jums piedāvāt. Jūs vienkārši raugāties uz priekšu, gaidot jaunu, satraucošu fāzi, un ar katru jaunu savas spēles līmeni jūs apgūstat jaunas iemaņas, jūs saņemat jaunas enerģētiskās nozīmītes, jaunus instrumentus, jūs sākat radīt.
Un tagad, tā kā jūs esiet tik smagi strādājuši, jūs esiet atklājuši pilnīgi jaunu pasauli! Jūs esiet dzirdējuši par pilnīgi jaunas pasaules eksistenci un cerējāt, ka tā ir patiesība, taču tikai visneatlaidīgākie spēlētāji nokļuva līdz tai. Tagad jūs esiet tur! Jūs esiet pilnīgi jaunā pasaulē ar pilnīgi jaunām dāvanām, tajā ir pilnīgi jauna navigācijas sistēma un jums pat ir jauns ķermenis! Šodien jūs variet mainīt visu, ko vēlaties, lai izpaustu to, kas jūs esiet. Vēl vairāk, spēle ir mainījusies un pārtapusi no "spēles vienatnē" par "daudzu lietotāju spēli", kurā daudzi citi cilvēki atnāk un rada kopā ar jums, atbalstot jūs un priecājoties kopā ar jums.
Gan jūsu darbs, gan šī jaunā pasaule, ko esiet atklājuši, palīdz citiem saskatīt to, ko jūs esiet sasnieguši un liek viņiem vēlēties izjust to pašu. Jūs redzat, ka viņi bruģē ceļu cauri savai pašu trīsdimensionālajai spēles versijai un tagad saprotat, ka nav nozīmes, cik daudz laika viņiem būs vajadzīgs, lai sasniegtu nākamo fāzi - diena vai seši mēneši, jo viņi ir izvēlējušies to spēles stilu, kurš ir vispilnīgākais tieši viņiem. Jūs tāpat arī redzat un saprotat, ka tas, kurš atrodas 37.līmenī, nav labāks par to, kurš atrodas otrajā. Viņi vienkārši ir tur, kur viņi ir, [katram] iegūstot pašiem savu pieredzi vienā un tajā pašā spēlē.
Vai saprotat? Tas viss pilnībā atbilst jūsu pašreizējai dzīvei. Priecājaties par to, ka tikko esiet ienākuši pilnīgi jaunā laikmetā! Pieņemiet to, ka varat izvēlēties to, ko pieredzēt/izjust! Priecājieties, iepazīstoties ar saviem jaunajiem gaismas ķermeņiem un noskaidrojot to iespējas! Dvēseles līmenī jūs esiet pārdzīvojuši tik skaistu laiku, darot to visu, bet mēs - absolūti aizraujošu laiku, vērojot jūs! Tāpēc saprotiet, ka tas viss ir Dievišķi pilnīgs un jūs vienkārši nevarat izdarīt kaut ko nepareizi. Jūs ārkārtīgi labi esiet spēlējuši pēdējos 6 mēnešus un šodien jūs priecīgi "saglabājat", fiksējat savu progresu.
Un tā, ko gan tas viss nozīmē šodien, pēc tam, kad jūs esiet bezgalīgi "spieduši no sevis ārā" un atbrīvojušies, un no jauna piepildījušies ar vēl lielāku gaismu? Tas nozīmē ļoti daudzas lietas. Tas nozīmē izdziedināšanos. Tas nozīmē patiesu sevis - kā lielu radītāju - lomas pieņemšanu un to sapņu īstenošanas uzsākšanu, kuri jums ir bijuši tik dārgi, un, kurus jūs jau vairs necerējāt jebkad īstenot. Daudziem no jums tas nozīmē mīlestību, atbalstu un savstarpējās attiecības. Daudzi no jums ir dzīvojuši ļoti vientuļi. Un daudzi pabeidz šo fāzi, no jauna iznākot saules gaismā, jūtoties esam gatavi savienoties ar citiem.
Ir svarīgi neiekrāsot šīs enerģijas ar vecajām krāsām. Ir būtiski atcerēties, ka šis ir nekad vēl nebijis/bezprecedenta laiks un jūs variet izvēlēties, ko gribat radīt. Nav vērts maitāt Jauno Zemi ar vecajām pagātnes enerģijām, tāpēc, ka tās vienkārši vairs nav piemērojamas tai, un tur vairs nav palikušas nekādas neatklātas dāvanas un dārgumi.
Virzoties uz priekšu, jūs izbaudīsiet caurspīdīguma, patiesības, vienotības, kopības, viegluma, nepiespiestības, Plūsmas, pieņemšanas, ļaušanas, prieka un beznosacījumu mīlestības enerģijas. Visas šīs Jaunās Zemes iezīmes jūs arī radāt, par ko mēs jūs mīlam un godinām.
Tas ir tas, ar ko mēs šodien gribējām ar jums padalīties.
Erceņģelis Garbriels caur Šelliju Jangu
trinityesoterics.com
Facebook: Trinity эзотерика

Twitter: @ trinityesoteric