ceturtdiena, 2013. gada 1. augusts

Ekoloģiska ēdināšana - zini, ko tu ēd


http://www.ecocatering.lv


"Ir svarīgi zināt, ko tu ēd. Es zinu, no kurienes nāk mūsu produkti un zinu, kā pareizi tos pagatavot. Mūsu mērķis ir pārsteigt un iepriecināt cilvēkus, dot mīlestību caur ēdienu. Ar ekoloģiski tīrajiem produktiem mēs vienlaicīgi mīlam gan dabu, gan sevi" - EcoCatering šefpavārs un dibinātājs Rihards Frīdenbergs Kalniņš.


http://www.ecocatering.lv/lv/ekologiska-edinasana/1/jaunumi


EcoCatering ir uzsācis projektu kurā mēs bērnudārzos un bērnunamos iepriecinām un izglītojam bērnus par ekoloģiskām vērtībām un zaļo dzīvesveidu.


Mūs var regulāri satikt zaļajos tirdziņos, kur varat arī nogaršot dažādus mūsu sagatavotos eko-ēdienus.

Esam aizsākuši veiksmīgu sadarbību ar nu jau piecām pirmsskolas izglītības iestādēm: Brīvās Māras skolu , Žila Verna Rīgas franču skolu, bērnudārziem "Laisma" un "Zīle", kā arī "Montesori Puķu dārzs". Noteikti savu sadarbības partneru skaitu palielināsim arī šajā gadā.

Ēdienkartes esam izstrādājuši sadarbojoties ar uztura speciālistiem tā, lai tās būtu gan garšīgas, gan interesantas un, protams, sabalansētas. Tādas, lai bērni ikdienu saņemtu visu nepieciešamo uzturvielu daudzumu ar ēdienu, kas gatavots no ekoloģiski audzētiem un vietējiem produktiem. Mums ir ļoti svarīgi, ka vecāki ir droši par to, ka viņu bērniem arī ārpus mājas tiek piedāvāts viss labākais.

Ja arī Jūs vēlaties ar mums sadarboties, sazinieties telefoniski ar Martu (26575369) vai rakstiet uz e-pastu info@ecocatering.lv.

http://www.ecocatering.lv/lv/ekologiska-edinasana/17/ipasi-berniem