otrdiena, 2013. gada 6. augusts

Mūsu īstenais darbs te uz planētas



Reiz sensenos laikos mēs visi bijām vienoti kā viens liels Viss. Lai kas ir Dievs, mēs zinām, ka Dievs ir mīlestība. Dievs ir Dievišķais, Liels Gars, Svēts spēks, Dievība, Radītājs, Viss. Dievs ir Dievs.

Vienotībā ar Visu mēs bijām tie, kas bijām. Visuma telpā mēs varējām būt mēs paši- gari, mūžīgas un bezgalīgas būtnes, ko radījusi Dievišķā iztēle.

Kā gariem mums piemita neiedomājamas spējas. Mēs bijām neuzvarami, jauki un mīloši. Kā gaisu nevar griezt ar nazi, tā garu nevar ievainot. Veidoti no mīlestības, mēs apzinājāmies, ka mīlestību esam pelnījuši. Mēs piedalījāmies lielajā radīšanā.

Tomēr ne viss šķita lieliski. Mīlestības dabā ir radīt vairāk mīlestības. Dievišķo neapmierināja slīdēšana Visuma vienatnē. Kāpēc mums vajadzēja samierināties ar nosacīti statisku stāvokli? Katrs tiecas būt citādāks. Mēs ilgojāmies sasniegt augstāku mērķi. Mēs apņēmāmies pamest Debesis un radīt mīlestību arī vēl kur citur. Mēs uzdrošinājāmies doties tukšumā, kur mīlestība vēl nepastāvēja- vispār nekas.

Dievišķais katram no mums piešķīra garīgo patiesību vai patiesību klāstu, lai mēs īstenotos fiziskajā matērijā. Tas tad arī ir mūsu darbs- dalīties patiesībā, lai Zemi padarītu līdzīgu Debesīm. Lai izpildītu šo mērķi, garu apvienība katram garam pamatoja savu ceļu, savu likteni, savu individuālo plānu. Mēs joprojām atrodamies procesā, ko daudzi sauc par „sekošanu garīgajam aicinājumam”.

Mūsu garīgais uzdevums vai patiesais darbs ir aktualizēt Dievišķo patiesību, kas mūsu garam tika uzticēta caur visu, ko sakām, darām vai domājam. Sējot šo patiesību pasaulē, mēs katrs atsevišķi esam vienoti ar pārējiem, kas dara to pašu. Kopā mēs radām lielāku īstenību, nekā jebkad agrāk pieredzēts. Šajā procesā piedalās mūsu asaras, sviedri un sāpes, tāpat kā mūsu mantotā pilnība un mīlošā daba. Kopā radām pasauli Visumu, kas būs labāka par to, ko pieredzējām Dievišķajā klēpī, jo tā būs pieredzes, iedvesmas un gūtās gudrības pilnvarota.


Sindija Deila „Ikdienas gaišredzība”