pirmdiena, 2013. gada 12. augusts

Jūsu, kā Kop-Radītāju, prasmju pilnveidošana


Erceņģelis Mihaels caur Ronnu Herman
2013.gada augustam
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

 
Mīļotie Meistari, daudzu gadu gaitā milzīgs skaits jaunu izgudrojumu un zinātnisko atklājumu, līdzās milzīgam skaitam filozofiskās un garīgās informāciju bombardē cilvēku prātus līdz tādai pakāpei, ka cilvēku smadzenes diezin vai bez pārslodzes spēj uzņemt visas neskaitāmās teorijas un jaunās koncepcijas.

Jūs atrodieties izvēles izdarīšanas un sava likteņa izpaušanas Jaunajā Laikmetā monumentāla procesa epicentrā, kas pakāpeniski kļūs par attīrītu un paplašinātu jūsu rītdienas realitāti. Jūsu izvēle – koncentrēšanās, skaidrība un jūsu domu spēks un rīcība noteiks, cik ātri jūsu vēlēšanās parādīsies materiālajā formu pasaulē. Ir ārkārtīgi svarīgi iemācīties disciplinēt savu prātu, palielināt savu spēju koncentrēties un kontrolēt savas emocijas un mentālo pļāpāšanu. Dāvanas un iespējas vai Dievišķā nodarbe, kas jums tiek dota, prasa attiecīgu spēcīgu personīgo disciplīnu, līdztekus augstam atbildības līmenim.

Savu emociju un domāšanas veida apzināšanās sākšana ir būtiska kopradīšanas procesa sastāvdaļa, jo tas nosaka vibrāciju šablonu kvalitāti, kas tie sūtīti tālāk uz jūsu personīgajiem Radītāja Rata Divpadsmit Stariem. Domu sēklu, kas tiek iesētas savā personīgajā Radīšanas Ratā, frekvence nosaka tā kvalitāti, ko jūs izpaudīsiet un ko izjutīsiet/piedzīvosiet savā ikdienas dzīvē – vai nu pozitīvu vai negatīvu. Šie notikumi būs jūsu barometrs tam, kādus vibrāciju šablonus jūs nosūtāt cēloņu un seku pasaulei. Jūsu galvenais uzdevums tagad ir tāds, lai attīstītu uzmanīgas izpratnes stāvokli, jo jūs virzāties aizvien dziļāk un dziļāk jūsu Svētās Sirds un Svētā Prāta Sēklas Atoma Centrā, kur jūs atradīsiet visu nepieciešamo spēku un vadību. Attīstot savas kopradīšanas spējas un iegūstot personīgo pieredzi apziņas pārvaldīšanā un vizualizācijā, jūs sapratīsiet, cik svarīgi ir pastāvīgi kontrolēt frekvenču šablonus, kurus jūs izstarojat pasaulē. Vienmēr atcerieties, ka dzīvojat vibrējošas neitrālas kosmiskās enerģijas – Radīšanas spēka, kas sagaida jūs, lai noformētu visu to, ko jūs variet iztēloties. Jūs radiet savu pašu paradīzi vai elli. Jūs nevarat nevienu apvainot par realitāti, kurā tagad dzīvojat.

Jūs – esiet Dievišķā Radītāja Dzirkstis un, kad jums tika dota individuālās apziņas dāvana, savas Dievišķības sapratne, neatkarīga daba, jums teica: „Ejiet uz priekšu un radiet bezgalīgas pasaules manā vārdā”. Kopš šiem neatminamajiem laikiem jūs esiet eksperimentējuši, cīnījušies, pētījuši, laiku pa laikam guvuši panākumus un krituši atpakaļ daudzas reizes; un tomēr jūs neatlaidīgi attīstījāties un tagad saņēmāt iespēju kļūt par pilnvērtīgiem jaunā Zelta Laikmeta radīšanas dalībniekiem.

Apvienošanās un jūsu Augstāko Es tikumu, īpašību un iezīmju pilnveidošana – ir pakāpenisks process. Daudzas Jūsu Dievišķā Es Dzirkstis satur informācijas pārpilnību un ikvienam individuālajam aspektam ir daudzi satriecoši notikumi un sasniegumi, kuros dalīties ar jums, līdztekus lielam apjomam Dievišķās Mīlestības, laimes un prieka. Ikviens jūsu Dvēseles Augstākā Es Sēklas Atoms, kuru jūs integrējat, piedāvā jums lielu skaitu apbrīnojamu Dievišķās apziņas – spēju, talantu un gudrības, kas pārspēj jūsu vispārdošākos priekšstatus.

Ir ļoti svarīgi, lai jūs iemācītos būt apzinātiem, dabiskiem visu dzīvības spēku pārstāvjiem. Lai kļūtu par pieredzējušu Kop-radītāju, jums ir jānotur doma/ideja savā prātā pietiekami ilgu laiku, lai precīzi reģistrētu to savās smadzenēs. Visi notikumi un radītās izpaustās formas – ir prāta enerģijas un spēka pazīmes: spēka izmantošana vai neizmantošana.

Atcerieties – elpošana ir svarīgas Dzīvības spēka enerģijas pavadone. Tuvākajos gados cilvēce sapratīs, ka elpošana ir svēta – tā ir dzīvības velte un jūs iemācīsieties netērēt to lieki. Katru reizi, kad jūs ieelpojat, ziniet, ka tā ir jūsu vienīgā elpa, par kuru jūs variet būt droši, jo tā pilnīgi iespējams var būt jūsu pēdējā elpa.

Mīļie, jums ir jāatrod laiks, lai apdomātu un pieņemtu būtisku PasaulsĒkas jēdzienu, kuru mēs jums nododam. Jūs, Zvaigžņu Sēklas, kas esiet sasnieguši nepieciešamo harmonisko frekvenču paternu/šablonu līmeni, tagad esiet gatvi pielietot visu, ko esiet izpētījuši, praksē. Kad jūs izdarāt to, apkārtējos, kuri vēl joprojām cīnās ar zemāko dimensiju sfēru ierobežojošajā vidē, apburs tas, ko jūs būsiet paveikuši, un pakāpeniski viņi sāks sekot jūsu piemēram. Kā jums ir zināms, apmācība, rādot personīgo piemēru, ir visefektīvākais veids, kā pievērst apkārtējo uzmanību. Vienkārša patiesība vēsta, ka „Pēc viņu augļiem jūs tos pazīsiet”.

Izpētiet šos jēdzienus, līdz tie cieši nostiprinās jūsu atmiņā, jo tie – ir daļa no „Manifestēšanas likumiem” un ir nepieciešamas komponentes veiksmīgai jūsu „Manifestēšanas Meistara” statusa sasniegšanai.

•Esiet jebkādu negatīvu ap jums pastāvīgi notiekošu drāmu liecinieki, novērotāji, bet nevis dalībnieki. Šis jūsu emociju stāvoklis velk jūs negāciju atvarā vai, ja jūs izstarojat harmoniskus augstu frekvenču paternus/šablonus, jūs būsiet aizsargāti no jūs ietverošās disonanses.

•Jūs atrodieties jūsu apzinātās izpratnes paplašināšanās procesā attiecībā uz to, kas notiek jums apkārt, un tāpēc ir ārkārtīgi svarīgi, lai jūs uzturētu bezkaislīgu dvēseles stāvokli. Jūs izstrādājat jaunu domāšanas veidu, kas balstās uz personīgo saprātu un emocionālo kontroli.

•No sākuma notiek Pašapzināšanās, pēc tam Dvēseles Apzināšanās, Galaktiskā Apzināšanās un gala rezultātā ApakšVisuma Apzināšanās. Jūs tiecaties ieiet Dievišķās Sapratnes plūsmā, tāpat kā daudzās Gaismas Piramīdas, kas satur šī ApakšVisuma pilna Dievišķā Plāna Kosmisko Izpausmi.

•Jūs arī attīstāt kontrolējamu uztveri attiecībās ar tiem, ar kuriem kontaktējat, kas ietver jūtīgu, taču zināmā mērā distancētu uztveri. Tā ir attīstošamies nenosodīšanas neatņemama sastāvdaļa. Jūs cītīgi meklēsiet, apliecināsiet un dzīvosiet savā patiesībā pēc savām iespējām un jums ir jāļauj citiem izmantot tādas pat tiesības.

•Neļaujiet nekam un nevienam ietekmēt jūsu mieru. Attīstiet visaugtāko iecietības un jūtīguma līmeni un cītīgi praktizējiet pacietību un nesatricināmu mierīgumu.

•Tiecoties uz PašMreistarību, daļu no jūsu pārbaudījumiem veidos tas, ka jums būs jāpārdzīvo, jāpārvar un pat jāsarauj attiecības ar cilvēkiem, kuri nav gatavi vai nevēlas virzīties pa apzinātu Dvēseles Atmodināšanas spirāli. Ikvienai Dvēselei ir jāizvēlas ceļš, pa kuru iet. Jūs esiet atbildīgi tikai paši par savu garīgo attīstību.

•Ir svarīgi, lai jūs neatteiktos no personīgās Garīgās Atmodas un PašMeistarības, neīstas pienākuma sajūtas vai piesaistes dēļ tiem, kuri arī turpmāk taisās nosūkt jūsu enerģiju, vai tiem, kuri pieprasa īpašu uzmanību un laiku.

Tādējādi daudzi no jums vēl joprojām izjūt problēmas attiecībās, kas ir cēlonis ievērojamai daļai no cilvēces esošajām sāpēm un ciešanām. Ja jūs esiet gatavi paskatīties patiesībai acīs, ir pienācis laiks ieiet savā 5-dimensionālajā Gaismas Piramīdā un palūgt savu Augstāko Es palīdzēt jums izskatīt un izanalizēt, no augstākā skatupunkta raugoties, cēloņus, kuri jūs saista ar jūsu partneri, ģimeni, ar tiem, ar kuriem jums ir tuvas attiecības. Vai jūs baidāties paust savu patiesību un stingri pastāvēt uz savu lēmumu kļūt pašam par sava likteņa saimnieku?

•Vai jūs mācāties atdot tikai to, ko jūtat par pieļaujamu, jo esiet iemācījušies ievērot līdzsvara un harmonijas likumus, atdodot un saņemot?

•Vai jūs vēl joprojām baidāties no vientulības, zaudēt darbu vai drošību?

•Vai jūs vēl joprojām šaubāties, ka varat būt veiksmīgi, spēcīgi vai atbildīgi? Daudzi no jums tuvākajos gados atradīsies bezdibeņa malā. Šķitīs, ka jums priekšā ir tikai tumsa, milzīgs tukšums vai sabrukums, taču patiesībā Jūsu Garīgais Es stumj jūs uz priekšu, piedāvājot izmantot simboliskus spārnus un pārbaudīt, vai esiet gatavi lidot/pacelties gaisā.

•Tā kā jūs atrodieties kritiskā jūsu apgaismības procesa fāzē, periodā, kad esiet visvairāk ievainojami un, lai gan jūsu pārbaudījumi vairs nav tik dramatiski, kā iepriekš, jūs visai bieži esiet apmulsuši, jo neziniet, kādu nākamo soli spert vai nākamo patiesību pieņemt savā pastāvīgi mainīgajā realitātē.

•Atcerieties, ka tad, kad Jūs paziņojat: „es atdodu visu, kas man ir, un visu, kas es esmu savam visaugstākajam labumam” vai „es saskaņoju savu gribu ar Mūsu Dieva Tēva-Mātes Dievišķo gribu savam visaugstākajam labumam un visu visaugstākajam labumam” – tas nenozīmē, ka jūs atteiksieties no pasaules labumiem vai no savas labās gribas. Runa ir par uzticēšanos sava Augstākā Es – savas VirsDvēseles un sava Dievišķā Es gudrībai, jo šie gudrie jūsu Dievišķās Apziņas aspekti vienmēr zina, kas ir labākais un vislietderīgākais priekš jums jebkurā laika brīdī.

Sargieties iekrist atpakaļ vecajos paternos/šablonos/modeļos, ļaujot citiem jums uztiept savus uzskatus, neuzdot jautājumus, nemeklēt savu patiesību, iegremdējoties sevī un savienojoties ar to nekļūdīgo avotu – sevis pašu Dievišķo Klātbūtni. Daudzi no jums joprojām meklē ārpus sevis, vēršoties pie tiem, kas pēc jūsu domām ir spēcīgāki un labāk informēti, kā jūs – cerot, ka viņi vedīs jūs uz priekšu un jums nenāksies būt par pirmatklājējiem neizzinātā/neizpētītā teritorijā. Mēs jums sakām, Mīļie, tas nedarbojas. Jums, kā Meklētājiem un Pirmatklājējiem – ir pašiem Jāapgaismo sev ceļš ar sevis pašu dārgo/vērtīgo iekšējo gudrību, par kuru tika samaksāts un kas tika iegūta daudzo pārdzīvojumu, ciešanu, pieredzes un, gala rezultātā, panākumu gūšanas gadu laikā.

Es jums saku, mani Drosmīgie, ka jūs nevarat būt sirdī un Garā vāji, jo nākamais solis jūsu ceļā uz pilnīgu PašMeistarību būs, savas personīgās pasaules pārvaldīšana, lai ietu tālāk ar drosmi un izlēmību, jo jūs atjaunojat savu Dievišķo Mantojumu. Tas gaida jūs – taču jums sev ir jāpiesaista, jāintegrē un jāaktivizē Radītāja Būtība – Gaismas Dimantiskās Daļiņas – visas PasaulsĒkas Dievišķo substanci, kuru jūs izmatosiet, lai formētu/veidotu jūsu brīnišķīgo jauno pasauli. Jums vienmēr ir bijis paredzēts kļūt par jūsu pašu nākotnes katalizatoriem un režisoriem. Jums ir jāpiepilda savs redzējums ar dvēseles satraukuma un drosmes enerģijām; jums jābūt drosmīgiem un stipriem, jo jūs ejat pret straumi un izejat ārpus masu apziņas spiediena. Jums ir jāsaka vārdi, kas rezonē ar panākumu vibrācijām un jums ir jāieņem pozīcija un jārīkojas kā svinīgam uzvarētājam. Jums ir jāriskē, jo jūs pierādāt sev, ka tad, kad atrodieties harmonijā ar Garu, viss, ko jūs dariet ar mīlestību, atgriežas pie jums trīskārtīgi.

Jūs visi spēlējat savu lomu un vairs nespēsiet atteikties no savām pilnvarām vai nedroši sekot turp, lai kurp jūs vestu pārējie. Jums ir jāņem aktīva dalība un jāspēlē lomu, ko jūsu Dievišķais Es jums ir devis, kas būs jūsu velte un ieguldījums kopējā lietā. Jums ir jāpilda zvērests, ko devāt pirms inkarnējāties šajā nozīmīgajā laikā uz Zemes.

Tagad, kā nekad agrāk, jūsu rokās ir visi izpaušanas instrumenti. Jums ir jāiziet no jūsu komforta zonas un jāatlaiž viss, kas jums vairs nekalpo - jūs visi zināt, kur tas ir bijis jūsu personīgajā dzīvē daudzu mēnešu un pat gadu laikā, un kļūs vēl neizturamāk, līdz jūs beidzot piekāpsieties un atlaidīsiet to, kas jūs notur.

Mīļie, tā kā jūs kļūstat aizvien pieredzējušāki - kā Svēti kopradītāji, jūs vairs nefokusēsiet savu enerģiju uz sīku, piezemētu pagātnes vēlmju radīšanu. Jūs izveidosiet pastāvīgu Dimantisko Daļiņu plūsmu pa visu savu ķermeni, bet atlikušo sūtīsiet formu pasaulei. Jūs ieprogrammēsiet līdz vissīkākajām detaļām to, ko vēlēsieties izpaust savam personīgajam komfortam un priekam, un jūsu pastāvīgā mantra būs: "Lai visas manas vajadzības un vēlēšanās tiek izpildītas pat ātrāk, nekā saprotu, kādas tās ir, kas vienmēr būs manam visaugstākajam labumam un visaugstākajam labumam priekš visiem". Jūs rūpīgi esiet iezīmējuši savu ceļu kalpošanā cilvēcei, kas būs lieliskā harmonijā ar jūsu Dievišķo misiju šajā jaunajā laikmetā. Jums būs pastāvīga, skaidra un svētīga saikne ar jūsu VirsDvēseli - Augstāko Es un graciozi un viegli jūs dosieties pa Gaismas Ceļu, kurš aizvijas aizvien augstāk uz daudz pilnīgākām esības sfērām. Esiet droši, ka es jūs vienmēr vedīšu, virzīšu, iedvesmošu un sargāšu, jo jūs ieejat nezināmajā. Es izstaroju mūžīgu mūsu Dieva Tēva-Mātes Mīlestību ikvienam no jums.

Es Esmu Erceņģelis Mihaels.
2013.gada jūlijā

 
Mīļie domubiedri un pārējie, kas lasāt. Šis Erceņģeļa Mihaela jaunākais vēstījums runā par pārmaiņām, kas acīmredzot notiek - lielākā vai mazākā mērā - ikvienā no mums. Es no sirds ceru, ka ir cilvēki, kam šī informācija ir noderīga un palīdz, jo viens no šiem cilvēkiem esmu es pati. Īpaši šobrīd.
Lasiet un uzņemiet - no sirds un patiesā Mīlestībā, Sandra.
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?sort=date&f_tid=4978456