sestdiena, 2013. gada 10. augusts

Garīgā prakse: "Greizsirdības atbrīvošana ar domu spēku"


Greizsirdības atbrīvošanas piemērs sievietei, kura ir greizsirdīga uz savu vīru
"Mīļā greizsirdība, paldies, ka pie manis atnāci, lai celtu manu garīgo attīstības līmeni. Piedod, ka es tevi piesaistīju, bet citādi es nebūtu kļuvusi gudrāka, es nebūtu sākusi interesēties par garīgo pasauli, apguvusi Piedošanas mācību. Es nebūtu sapratusi, ka manī ir ne tikai greizsirdība, bet arī bailes "mani nemīl" un dusmas. Paldies, ka esi mani vedusi pie prāta. Šodien ir tā diena, kad es tevi atbrīvošu no sevis. Lūdzu, piedod man, ka es tevi tik ilgi turēju savā cietumā, izaudzēju tik lielu un nelaidu laukā. Diemžēl es līdz šim nesapratu, ka manī ir greizsirdība. Es nesapratu, ka esmu skaudīga uz visām sievietēm, kuras runā ar manu vīru. Tu savu darbu esi izdarījusi, tāpēc tagad vari būt brīva un iet savu ceļu. Es tevi atbrīvoju no sevis. Lūdzu, ej savu ceļu tur, kur tev ir jāiet. (Mēģiniet domās redzēt, kā greizsirdība aiziet projām.)
Mīļais ķermeni, lūdzu, piedod man, ka es tev ar savu greizsirdību nodarīju pāri. Piedod man, ka tev nācās ciest tikai tāpēc, lai es kļūtu gudrāka.
Mīļie vecāki, es piedodu jums, ka jūs manī jau bērnībā radījāt stresu - bailes "mani nemīl", kas pārauga skaudībā. Es zinu, ka jūs bijāt tikai mani skolotāji un apzināti nevēlējāties manī radīt šos stresus. Es jums no visas sirds piedodu jūsu kļūdas.
Mīļais vīrs, es tev piedodu, ka tu mani krāpi ar citām sievietēm. Es saprotu, ka tu tā rīkojies baiļu "mani nemīl" vadīts, jo no manas puses saņēmi vairāk pārmetumu nekā mīlestības. Es tev piedodu tavu rīcību. Es tevi ļoti mīlu tādu, kāds tu esi. Lūdzu, piedod man, ka es uz tevi dusmojos par tavu rīcību. Lūdzu, piedod man, ka es tevi pastiprināti kontrolēju, pārbaudot tavus mobilā telefona zvanus un citādi.
Mīļās vīra draudzenes, es jums piedodu, ka slepus satikāties ar manu vīru. Tikai tagad es saprotu, ka vīrs meklēja jūs tāpēc, ka viņam nesniedzu pietiekami mīlestības. Tikai tagad es sapratu, ka vīru mana pārspīlētā greizsirdība tik ļoti nogurdināja, ka viņš meklēja mierinājumu pie citām sievietēm. Lūdzu, piedodiet man, ka es uz jums dusmojos par jūsu rīcību.
(Vēlams piedot visiem pārējiem, kuri dzīves laikā pastiprinājuši greizsirdību vai veicinājuši kļūdu pieļaišanu).
Lūdzu, piedodiet man visi, kam es ar savu greizsirdību esmu nodarījusi pāri (piedošana jālūdz katram atsevišķi par konkrētiem notikumiem).
Es piedodu pati sev, ka esmu tāda, kāda esmu. Es tikai mācos. Es esmu skolniece, kura no savām kļūdām mācās, es darīšu visu, lai apgūtu mācību stundas. Es mīlu sevi! Es piedodu sev visas savas kļūdas."
Autore: Elvita Rudzāte