otrdiena, 2014. gada 1. jūlijs

Ilarions 29.jūnijs-6.jūlijs

Viedas Meistars Ilarions

29.jūnijs- 6.jūlijs/2014

Mīļie!
Kaut arī lielākā jūsu daļa ir paveikusi garīgās savienošanās darbu ar augstāko dimensiju perspektīvām, tomēr daudzas lietas joprojām vēl paceļas no jūsu šūnu atmiņām- tās tiek apzinātas un atbrīvotas. Te būtu jāsaprot, kas tad īsti notiek. Šī izpratne palīdz ātrāk visam pacelties virspusē un atbrīvoties, emocionāli neiesaistoties un mentāli nesaviļņojot. Tas līdzinās tīrīšanai ar sūkli, kas joprojām ir mitrs un tam vajag vēl dažus beigu vēzienus. Uz šo laiku jums visiem ir sakrājies ievērojams instrumentu arsenāls, tāpat esat uzkrājuši tehnikas, kas palīdz relatīvi viegli un ātri virzīties cauri notiekošajam. Jums ir tas, kas vajadzīgs, lai izietu šo laiku. Ja jūtat, ka vajadzīga papildus palīdzība, tad atrodiet praktizētāju, kurš var dot jums vajadzīgo palīdzību. Ir daudz labi kvalificētu cilvēku, kas līdzētu iziet šo laiku. Lūdziet saviem garīgajiem gidiem aizvest jūs pie tiem, kuri atbilst jūsu konkrētajam gadījumam un apstākļiem.

Ārējā pasaule, kurā dzīvojat, strauji mainās kaut arī ziņu dienesti gribētu likt jums noticēt pretējo. Daudzās valstīs līderi strīdas par varu un tā ir zīme, ka sistēmai un struktūrām, kas ilgu laiku bijušas stabilas, vajadzīgas radikālas pārmaiņas. Ir vajadzīgs jauns lietu redzējums un jauni ceļi kā pabeigt to, kam vajadzīgas pārmaiņas, bet joprojām ir tādi, kuri ietiepīgi turas pie reiz radītajām spēka struktūrām. Pasaules ļaudis vairs nav neziņā par spēka nelietīgo pielietojumu no savu pārvaldītāju puses un sākuši savus līderus likt zem mikroskopa. Visiem saprotams un zināms- vai nu pielāgojies un maini to, kas nestrādā vai paej nost un atkāpies. Sašutums kļūst aizvien lielāks.

Patlaban mainās viss un liela daļa jaunā ienāk caur domstarpībām un pretestību. Cilvēcei jāapjauš, ka visiem jāstrādā kopā, lai pārvarētu daudzos pārbaudījumus pasaulē, kurā tie dzīvo. Savu ieguldījumu dod visi labie un patiesie cilvēki. Ir tādi, kuri strādā ar Zemes režģiem, ir tādi, kuriem piemīt spējas dziedināt un stabilizēt dažādus planētas reģionus, ir tādi, kuri zinātnes jomā meklē risinājumus. Tāpat ir tādi, kuri ekonomiskajā sfērā pūlas radīt taisnīgu un objektīvu ekonomisko sistēmu visiem. Kā arī ir tādi, kuri medicīnas nozarē no patiesas sirds palīdz cilvēkiem, nevis piebaro farmaceitiskās kompānijas. Tie ļauj cilvēkiem izvēlēties alternatīvus un daudz dabīgākus risinājumus veselības problēmām. Katrā sabiedrības jomā ir jāatbrīvojas no paša ieinteresētības un jāsāk strādāt visu augstākajam labumam.

Kad visas iepriekš minētās struktūras pievienosies augstākiem principiem un darbības konceptiem, kas vērsts visu augstākajam labumam, tad rezultātā pasaules iedzīvotājiem būs radīta daudz stabilāka un mierīgāka vide. Kad tiks apmierinātas pasaules iedzīvotāju pamatvajadzības, tad tālākais ceļš tiks radīts caur atklātu komunikāciju, patiesu un godīgu sadarbību gan cilvēku, gan pasaules struktūru starpā un dzīve tad patiešām mainīsies uz labāku. Cilvēku sirdīs tiks izskausti aizdomu un baiļu elementi, starp pasaules iedzīvotājiem būs vairāk prieka un harmoniskas sadarbības, un tas nesīs ievērojamas un pozitīvas pārmaiņas.

Tas uzliek par pienākumu gaismasdarbiniekiem un citiem labas sirds un nodoma cilvēkiem turpināt vizualizēt, paredzēt un piešķirt spēku un stiprumu tam, ko jūs patiešām vēlaties un gribat redzēt manifestētu uz savas planētas. Tas ir tas fokuss, kas tiek prasīts no tiem, kuri jau apzinās un ir atmodušies neticamajai iespējai, kas ir cilvēces priekšā šajā laikā. Kad pasaules cilvēki atbrīvosies no visām uz sevi vērstajām interesēm un redzēs plašo pasauli kā daļu no sevis, tad atmirdzēs viņu dievišķie augstākie aspekti. Kad cilvēce sajutīs aicinājumu savstarpējai kalpošanai, tad atvērsies pamatīgi jauni notikumi un pieredzes.


Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions


©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included.
Thank you for including the above website link when posting this message.


Tulkoja Māra Brante