svētdiena, 2014. gada 6. jūlijs

Ieskats nākamās nedēļas horoskopā no 7.jūlija līdz 13.jūlijam


Mēness bez kursa(čika laiks) –
9.jūlijā no plkst.1:33 līdz plkst.4:24;
11.jūlijā no plkst.3:19 līdz plkst.6:24;
13.jūlijā no plkst.4:56 līdz plkst.6:07.

Mēness kursēs Skorpiona, Strēlnieka, Mežāža un Ūdensvīra zīmēs – šī nedēļa akcentu liks uz sadarbības iespēju meklējumiem, vairāk pievērsīsim uzmanību pretējam dzimumam ar mērķi veidot jaukas un mīļas attiecības.

Veiklajam Merkuram būs ingresija Vēža zīmē 13.jūlijā – cik jauki būtu lauku mājās jeb pašiem iegādāties māju laukos pie ezera, upes vai dīķa. Merkuriņš iesaka vākt zāļu tējiņas. Tāpat tas liks vairāk domāt par ģimeniskām vērtībām, senču mantojumu, sākt izpētīt dzimtas ģenealoģisko koku. Saimnieces aktīvi rosīsies virtuvē, lai sarūpētu gardumus ziemas garajiem mēnešiem. Jebkura ziņa, informācija tiks vairāk uztverta caur personiskām sajūtām, emocijām. Kritiskās situācijas cilvēki nespēs objektīvi novērtēt, tādēļ labāk paklusēt pirms izteikt savus secinājumus.

Nedēļas sākumā Venērai ar Urānu jauks aspekts, kas sola mīlestību no pirmā acu uzmetiena. Lieliska diena māksliniekiem, modes dizaineriem u.c. ar mākslu saistītiem amatieriem. Iespēja labi nopelnīt pateicoties lieliskajai un oriģinālajai idejai. Visādā ziņā nestandarta situācijas un idejas rullē! 

8.jūlijā Saulīte „strīdēsies” ar Urānu – tas savukārt arī mūs te kacinās uz kāda grandioza trača vai revolūcijas uzrīkošanu vai teiksim tā : „ da viss apnicies, eju uz citu smilšu kasti spēlēties”. Jābūt uzmanīgiem uz ceļiem un vispār – piesardzība noteikti noderēs.

9.jūlijā Saulīte „draudzēsies” ar Saturnu, kas savukārt mūs te lieliski disciplinēs. Kādam iespējams amata paaugstinājums, lieliskas karjeras izredzes. Kāds varbūt saņems pelnīto godalgu un novērtējumu paveiktajam darbam.

12.jūlijā plkst.14:24 ir pilnMēness  kas iekšēji mudinās meklēt mīlestību, jo 13.jūlijā būs precīzs Venēras un Marsa lieliskais un harmoniskais aspekts. Viss iesāksies kā viegls flirts kas pēcāk var pāraugt nopietnās attiecībās. Šo lielisko mīlestības iespēju nudien nevajadzētu palaist garām jo šai planētu simfonijai pievienojas Mēness mezgli, kas situācijai piedos pat karmisku nokrāsu.  Tātad nedēļas nogale solās būt īpaši labvēlīga attiecībām un mīlestībai. Kā zināms, tad skopais maksā divreiz, es noteiktu ieteiktu būt dāsniem gan dvēseliski gan arī materiāli.

Pirts dienas – 7.un 8.jūlijs.
Skaistumkopšanas dienas – 11.un 12.jūlijs
Organisma atslodzes diena – 12.jūlijs
Lai jums visiem izdodas

Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātne
http://www.draugiem.lv/#/uranija/news/?p=12115689