pirmdiena, 2014. gada 7. jūlijs

Bērnībā ieliktās programmas

Baiļu programmas daudziem ieliktas jau mātes klēpī atrodoties. Šajā stāstiņā no dzīves dots arī risinājums- kā dziedināt savu iekšējo bērnu.



"Bailes ir tā emocija, kas ar mani bijusi no paša manas dzīves sākuma. Patiesībā bailes ir sabojājušas manu dzīvi. Bērnībā biju ļoti sasaistīta un atturīga un tāpēc pieaugot nespēju realizēt savus sapņus. Īsumā- man nekad nebija drosmes kaut ko lūgt. Bailes bija viss, kas man bija; gan bailes runāt ar cilvēkiem, uzsākt jebko jaunu, būt sabiedrībā...par visu man bija bail.
Ļoti labi sapratu, ka tas viss bija gaužām neloģiski, bet neko nespēju darīt, jo mani bija pārņēmušas bailes. Visi centieni no tām atbrīvoties bija lemti neveiksmei, un tāpēc nonācu vēl lielākā izmisumā un depresijā. Man garām pagāja daudzas lieliskas dzīves piedāvātās izdevības. Šodien man ir piecdesmit gadi, esmu ļoti jauka un veiksmīga dēla māte un Šrī Bagavāna dedzīga piekritēja. Kādu dienu, dodoties mājup, Bagavāns man atsūtīja skaistu vīziju. Es redzēju mazu bērnu, kura actiņas bija asaru pilnas un milzīgās bailēs tas raudzījās savā mātē. Arī mātes acīs bija bailes, bet viņas vīrs uz abām skatījās ar dziļu nepatiku un noraidījumu. Tad uzplaiksnījumā redzēju visu, kas bija noticis manas dzimšanas laikā. Es biju jaunākā no piecām meitām un piedzimu kā bērns, kuru tēvs tik ļoti vēlējās kā zēnu. Viņš bija tik sarūgtināts un vīlies, ka uz mani un manu māti pēc piedzimšanas neskatījās vismaz pus gadu.
Es biju negribēts bērns. Noraidījuma sajūtas bija tik dziļi manī ienākušas, ka es tās sevī nesu visu dzīvi. Kad vīzijā vēroju bērnu, kas biju es, Bagavāns vadīja mani no iekšienes. Man bija jāpieliecas, jāapskauj un jānoskūpsta mazais bērniņš. Es mazajai teicu laipnus un mīlošus vārdus, apgalvojot, ka visi viņu mīl un viņa ir mīlēts un lolots Ammas un Bagavāna bērniņš. Kad to izdarīju, tad turpināja Bagavāns. Es redzēju Bagavāna mīlestību, kas apņēma mazuli. Tad vīzija pagaisa. Tuvāko dienu laikā es pamanīju skaistas transformācijas, kas bija notikušas ar mani. Bailes bija pilnīgi izzudušas. Smacējošās sajūtas, kad ikreiz ar kādu kontaktējos, bija pazudušas.
Tikai tagad, pēc Atmodas, zinu, ka varu arī nedzīvot ar reiz izveidotām dzīves programmām, bet atbrīvoties un būt pilnīgi brīva."
Tulkoja Māra Brante
Fragments no grāmatas "Šrī Amma Bagavāns"
Amma Bagavāns- šobrīd Indijā dzīvojoši avatāri- Dievišķā inkarnācijas, Vienotības universitātes (Oneness University) dibinātāji un vadītāji.