sestdiena, 2014. gada 5. jūlijs

03.jūlija diena - Kawak enerģija


 Ceturtā diena laika vilnī un kā par brīnumu - ceturtdiena, un vēl brīnumaināk, ka mēs to esam piefiksējuši , jo dzīvojot kopā ar dabas ritmiem, septiņu dienu nedēļa, kura neatbilst nevienam dabas ritmam, nav īsti vajadzīga. Tikai tik, cik sasinhronizēties ar ekonomikas sistēmu, taču tas jau cits stāsts.

 Kawak šajā vilnī ir stabilitātes pakāpienā, kas nozīmē to, ka lai justos stabili - nepieciešams maksimāls emociju spektrs – kaut kas, kas emocijām liek uzliesmot.

 Kawak ir enerģija, kura spēj izmainīt mūsu stabilitāti materiālajā pasaulē un lūdzu nejauksim to ar finansiālo stāvokli. Materiāli stabilam cilvēkam var nebūt naudas, taču tas šī cilvēka stabilitāti galīgi neietekmēs. Un ja panākam šādu neatkarību, tad arī naudai vairs neliekam šķēršļus.

 Tāpēc šajā vilnī transformēsim visus šķēršļus, kurus paši radām savas labklājības ceļā. Mēs paši ar domām radām to, ka neatnāk līdz mums lietas, kuras sagādā stabilitāti un pie reizes caur to mācāmies radīt un būt neatkarīgi no materiālās pasaules, kaut arī tā ir ļoti nepieciešama, vismaz šeit uz Zemes.

 Apzināsimies, ka šī diena ir spēcīga enerģētiska diena, kad var ar domu novirzīt emocijas vajadzīgajā virzienā. Tas ir līdzīgi kā spēlējot tenisu vai beisbolu, kur atsitīsim bumbu, tur tā lidos. Tāpēc ņemsim situācijas savā vadībā un virzīsim tās uz sev patīkamāku rezultātu.

 Ieliksim emocijas tajā, ko vēlamies.

 Radīsim šajā vilnī caur emocijām un spēsim atsperties, lai jau rītdien dotos tālāk..

 Diena šodien emocijām piesātināta - un sajūtas ir tās, kuras ūs virza, tamdēļ ļausim prātam atslābt, lai sirds runā.


Visuma laika un telpas radošā alķīmija