trešdiena, 2014. gada 2. jūlijs

02.jūlija diena- Etznab enerģija

 
 
Šodien ir Etznab enerģijas diena - tā ir kā krams, kuru sašķeļot, tas kļūst ass un objektīvs. Šodien un šā viļņa darbībā vide mūs šķels un griezīs nost lieko. Skarbi, taču vajadzīgi un noderīgi:).
 
 Ja Ix enerģija bija tā, kas uzslīpēja dimantu vai uzasināja skalpeli, tad Etznab enerģija griež ar vēsu mieru. Šai enerģijai nav emociju, tā redz gan balto, gan melno un sevi neidentificē ne ar vienu.
 
 Etznab ir tas, kas veidojās starp spoguļiem un tas nav ne labs ne slikts - vienā pusē kreisais attēls, otrā labais, taču Etznab paliek pa vidu, starp abiem. Līdzīgi kā Iņ - Jaņ zīmē S burts, kurš savieno melno un balto, taču nav ne viens, ne otrs.
 
 Ja Etznab griež kādu ilūziju, to salāpīt nav iespējams. To vislabāk zina sievietes, kurām ir pieredze ar mūsdienu kaprona zeķēm - ja tās ir uzrautas kaut kur, tad tās saplīsīs agri vai vēlu un tur neko nepadarīt.
 
 Tāpat arī Etznab enerģija šajā vilnī darbībā spoguļos mūs - cels ārā mūsu trūkumus, ilūzijas un mazvērtības kompleksus, lai mūs ar slaidu skalpeļa griezienu atbrīvotu no visiem šiem nesmukumiem. Tas var būt sāpīgi un nepatīkami, taču Etznab padara visu skaistāku un pievilcīgāku, tāpēc atliek tikai priecāties, ka tas tā ir un ka tas padara mūs harmoniskākus un pievilcīgākus.
 Atbrīvosimies no liekā ar baudu un sajūtot to, ka kļūstam neizmērāmi vieglāki.
 
 Viss, kas mums šodien nepatiks citos, būs mūsu pašu atspulgs un tas padarīs iespējamu to, ka mēs sevī varam izmainīt to, kas mums pašos nepatīk. Taču lai izmainītu, no sākuma ir jāpieņem un tad jālūdz debesīm, lai virza uz risinājumu un transformāciju. Un vēl atcerēsimies, ka visu, ko mēs sakām, sakām tikai un vienīgi sev. Tāpēc tad, kad lamājam citus, būsim modri un vērosim, kādu patiesību tad par sevi stāstam un kas jāmaina, lai nav jālamājas un jādusmojas.
 
 Lai veiksmīgas patiesības un spoguļošanās diena:).
 Un atcerēsimies - visu vilni darbība spoguļos mūs pašus un padarīs skaistākus mūs pašus, ja vien nenobīsimies ieraudzīt sevi ne tajā pašā patīkamākajā gaismā un ja atzīsim to visu, tad spēsim mainīt sevi uz labo pusi. Tāpēc nebrīnīsimies, ka daudzi ceļi šodien un šajā vilnī būs slēgti - tie ir tie ceļi, pa kuriem visticamāk nevajag iet vai arī uz šī ceļa ir kas risināms.
 
 Izmantosim vides dotās zīmes un dosimies tur, kur vide mūs virza. Ja gājējam luksoforā deg sarkans pa to ceļu, kur gribās iet, tad jāiet tur, kur zaļš, jo Visums Ziemeļu dienās rāda ceļu.
 
 Lai labs ceļa vējš šajā skaistajā dienā.
 
Visuma laika un telpas radošā alķīmija