pirmdiena, 2012. gada 2. janvāris

Montekjū 1.janvāris/2011


Montekjū vēstījums 1.janvārī/2012
 
_________________________________________________
 
 
Es gribu visiem novēlēt Laimīgu Jauno gadu.
 
Šajā apgaismības gadā, jums tiks doti (parādīti) pierādījumi, kas apstrīdēs pilnīgi visu, ko līdz šim esat pieņēmuši kā patiesību. Atveriet savu uztveri un prātu. Tur atrodas patiesība. Nekad agrāk patiesība nav bijusi tik pieejama kā tagad. Jums tiks tāpat sagādāti daudzi šķēršļi. Tiks lietotas BAILES; pagātnē tās vienmēr lieliski nostrādājušas. Atcerieties to, ka Kabala ir ieradumu radības, viņi vienmēr izmanto vienas un tās pašas kontrolēšanas metodes. Bet tagad jūs esat viedāki un redzat cauri viņu propagandai. Kam jūs uzticaties? Kā jau agrāk esmu teicis, skatieties uz viņu darbiem, nevis vārdiem. Arī acis ir ļoti labs godīguma indikators. Gaismas cilvēki nemeklē kontrolēšanas iespējas pār citiem, jo zina, ka visiem dota brīvā griba.
 
Daudziem no jums šis patiešām būs ļoti interesants gads. Dažiem būs jāpabeidz savi uzdevumi. Jūs tiksiet vadīti šajā ziņā. Tādi lēmumi netika pieņemti Zemes Plānā. Mūsu plāni tiks īstenoti mūsu virsvadībā un uzraudzībā. Tas ir kopdarbs. Aizvien vairāk cilvēku, abās dzīves pusēs, strādās kopā harmonijā. Tā tam arī bija jābūt. Tā tas reiz bija, pirms Kabala izjauca šo kontaktu iespēju un ieveda cilvēci kontroles tumsā, ko paši vien paaudžu paaudzēs jums uzspieda. Visi, kuri nākat no Gaismas, nolēmāt atgriezties un pārņemt savu planētu un atgriezt to Gaismā. Tas tomēr ir karš starp gaismu un tumsu, labo un ļauno. Nav viegli pieņemt faktu, ka pastāv tādi cilvēki, kuri tikai ārēji izskatās tādi paši kā jūs, bet tie plānojuši iznīcināt jūsu populāciju- miljoniem cilvēku. Viņiem nav sirdsapziņas. Viņu ieplānotajā pasaulē jums nav vērtības. Viņi ir parādījuši to, ka plāno jūsu pārņemšanu 2012.gadā.
 
Bet, vai patiešām tie domā, ka Debesis no malas noraudzīsies notiekošajā un ļaus tam notikt. Jūs ikviens esat ļoti dārga dvēsele. Jūs visi esat svarīgi lietu shēmā.
 
Jūsu vidū atrodas Gaismas cilvēki. Cilvēki, kuri var skaidri redzēt, kuri veltījuši savas dzīves tam, lai parādītu jums patiesību, kaut arī viņiem tikuši radīti daudzi šķēršļi. Tie gājuši tālāk tikai tāpēc, lai izpildītu savu misiju. Viens no tādiem ir Deivids Aiks, tāpat arī Maikls Tsarions ir Reālās Patiesības pārstāvis un izsaka to attēlos, veidojot attēlu no vārdiem, lai būtu viegli saprast un jūs skaidri redzētu destrukcijas ceļu; kā tas tika darīts un kāpēc tas tika darīts. Te nu jums ir divi dažādi vīri: katrs lietpratējs savā jomā. Viņu rakstītais pilnīgi droši atver prātu un sapratni, pat skeptiķiem. Bez šiem diviem vīriem vēl ir daudz tādu, kuri nepagurstoši ved ikvienu pretim gaismai.
 
Enerģija jūsu pasaulē mainās ļoti strauji. Tas ietekmē ļoti daudzus. Tavs lielais nogurums, mīļā, ir tieši tāpēc. Šīs pārmaiņas ir vajadzīga Pārejas daļa. Jutīgākie pieredzēs vairāk nekā citi. Šī pati enerģija iedrošina citus ilgi slēptas patiesības atklāšanai. Šādiem cilvēkiem vajadzīgs atbalsts un iedrošinājums. Nepateikšana padara jūs par līdzdalībnieku. Atrasties ne gaismas cilvēku tuvumā nav viegli. Tiem vairs nav kur slēpties. Bagātība šajos laikos vairs nenodrošina aizsardzību. Jūs esat 99%.
 
Atkal saku, kad izpētīsiet seno Īriju, tad viss kļūs kristālskaidrs. Jūs brīnīsieties, kā spējāt pieņemt kā faktu to, kas jums tika stāstīts par vēsturi vai reliģiju. Ticiet man, tas ir vieglākais ceļš kā atjaunot patiesību. Tieši tad viss tika apgriezts ar kājām gaisā: mainītas notikumu vietas, aizstāti vārdi, bet pierādījumi joprojām atrodami un visiem redzami. Ja vilcināsieties, tad paliksiet tumšajā neziņas cietumā un tumsā, kurā jūsu pārvaldītāji jūs arī ielikuši.
 
Nē, savā pēdējā inkarnācijā es nebiju īrs. Es piedzimu Londonā ortodoksālu ebreju ģimenē. Iepriekšējā dzīvē biju īrs. Man ļoti patika druīdu laiku dzīve. Kad izpētīsiet druīdus, tad redzēsiet pasauli pavisam citā gaismā. Viss kļūs skaidrs. Kā jau ar visu- ir jāsāk no sākuma un tad viss ritēs tālāk. Tas atkarīgs no jums- visiem jums- atbrīvot jūsu pasauli un tās cilvēkus. Aizvest to Gaismā. 2012. gads ir tādu iespēju laiks. Dariet to!
 
Jums pieejama palīdzība. Tev taisnība, mana mīļā. Tas ir gaisa kuģis, ko vēro vakaros pie debesīm, un jā, tas ir pietuvojies. Tie vēro un gaida cilvēces saucienu (lūgumu), lai palīdzētu Pārejā. Viņi nāk kā draugi, lai aicinātu jūs atpakaļ lielajā Visumā, kura daļa reiz bijāt. Viss kļūs skaidrs, kad visiem būs pieejama patiesība.
 
Gribu personīgi izteikt pateicību bērniem un draugiem, kuri palīdzēja tev jauna datora iegādē un mēs varam turpināt darbu. Tagad tu vari bez liekiem uztraukumiem strādāt, nevis raizēties par vecas datortehnikas niķiem.
 
Viss nebūt nav bezcerīgi un tumši. Jāpadara darbs, lai jūsu pasaule tiktu uz priekšu. Kad tas būs padarīts, tad jūs priecāsieties par dzīvi uz Zemes. Tā kļūs par Debesīm uz Zemes, ar visu, ko vien varat sapņot, viss tajā būs radīts priekš jums. Ļaunums būs prom, tā būs pagātne, prom uz visiem laikiem. Iesim tālāk kopā, lai atkal atjaunotu Mīlestības un Gaismas Pasauli visiem cilvēkiem.
 
Mana mīlestība vienmēr tevi vada. Tevi apbrīnojošais vīrs, Montī.



Tulkoja Māra Brante
http://mkinlatvian.blogspot.com/2012/01/1122012.html