svētdiena, 2012. gada 22. janvāris

Ilarions 22.-29.janvāris/2012


Viedas Meistars Ilarions

Mīļie!

 
Zemes atmosfēru turpina piepildīt augstākās Kosmiskās Mīlestības enerģijas, un aizvien vairāk cilvēkiem no dziļas būtības iekšienes paceļas ilgi slēptas un neatrisinātas lietas un izraisa tajos daudz neapmierinātības, jautājumu un raižu. Esiet modri un ziniet par šīm enerģijām, ziniet, ka tās skar jūsu ģimenes locekļus, tāpēc esiet līdzjūtīgi, bet norobežojieties no tām. Jums vairs nav jāuzņem sevī citu cilvēku rūpes. Nav svarīgi, cik ļoti tos mīlat, saprotiet, ka viņiem pašiem jātiek galā ar no dzīlēm paceltajām lietām.
 
Mīliet sevi tādā pakāpē, lai turpinātu priecāties par sava darba augļiem; par to, ka esat paveikuši savu darba daļu šajā laukā un tagad atrodaties spēka pozīcijā, lai citiem varētu sniegt atbalstu, saglabājot mieru, līdzsvaru un stabilitāti. Šīs situācijas būs tikpat dažādas, cik dažādi ir cilvēki. Mēs lūdzam jūs lietot Mīlestības spēku katrā brīdī un visu laiku būt laipniem- tās šobrīd ir visvajadzīgākās īpašībās, tāpat arī pacietība.
 
Daudzi jau esat iemācījušies būt Mīlestībā, laipni un pacietīgi, neziedojot vai nekaitējot saviem paša mērķiem, kas tuvina jūs Pacelšanai; un mūsu vēstījums šobrīd ir par to, lai jūs pastiprinātu jau esošās zināšanas par šo procesu un lūdzam jūs paplašināt savu viedumu un pieredzi, atbalstot citus. Tā ir patiesība, ka mēs visi esam Viens un līdz brīdim, kamēr visi uz Planētas nepieredzēs savas būtības iekšienes veselumu, mūsu uzdevums nebūs beidzies. Tāds uzdevums mums bijis jau ilgu laiku. Pildot ikdienas garīgās disciplīnas, esat iemācījušies pārvarēt Zemes ierobežojumus un noturēt sevi līdzsvarā.
 
Lietojiet šīs savas jau iegūtās spējas, jo cilvēkos šobrīd notiek lielas pārmaiņas un krasi pavērsieni. Ļoti svarīgi ir atrast telpu tiem saviem brāļiem un māsām, kuri tikko mostas tālākai patiesībai par to, ka viņu eksistencē vēl ir tik daudz nepieredzētā, nezināmā un negaidītā. Kad šie cilvēki būs sevī tikuši tik tālu, lai sāktu saprast to, kas patiesībā notiek viņu Pasaulē, tad viņiem būs vajadzīga jūsu Mīlestība un atbalsts. Tagad ir laiks būt par Gaismas stabiem jeb pīlāriem, jūs esat tam apmācīti, un vienkārši atrodoties citu cilvēku tuvumā, jūs jau veicināt risinājuma sasniegšanu. Jūsu klātbūtne cilvēkus spēcinās un enerģētiski atbalstīs, un tiem pietiks drosmes ieraudzīt savus pārbaudījumus un veiksmīgi tos atrisināt.
 
Centieties nepieskaņoties netīši uz jums raidītām enerģijām, un viss būs labi. Jūs ikkatrs aizvien tālāk attīstāties un izejat savas metamorfozes, lai visos līmeņos kļūtu par kristālisko augumu. Šis ir pārbaudījumu laiks itin visiem Zemes plānā un viss sakārtosies. Lūdzu, piesauciet savu Gaismas Ģimeni, Pavadoņus un eņģeļu vienības, lai tie palīdz jums katrā lietā un katrā dienā, atveriet sevi mūsu palīdzībai. Jūs redzat mūs kā dažādu krāsu vai apļu uzplaiksnījumus. Ziniet, ka tā IR jūsu tuvumā esošā Dievišķā atbalsta komanda.
 
Bet galvenokārt, mēs lūdzam jūs turpināt izjust prieku par savienošanos jūsu iekšienē ar Dievišķo Avotu. Prieka, pateicības sajūtas un pieredze spēcina jaunās enerģijas jūsu iekšienē. Kad esat priecīgi un pateicīgi, tad tās vairojas un pievelkas vēl vairāk un jūs kļūstat par dzīvojošu svētību Visam. Turiet savas sirdis un nodomus tīrus un cēlus, mīļie, un jūsu Pasaulē viss būs labi.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
ES ESMU Ilarions
 
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa /Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante