otrdiena, 2012. gada 10. janvāris

Montekjū 8.janvāris/2012


Montekjū vēstījums 8.janvārī/2012
______________________________________________
 
 
 
Mana mīļā, jūsu pasaulē patlaban valda ļoti liels apjukums. Tas tiek radīts speciāli. Ne viss Gars nāk no Gaismas. Daži piešķir sev lielus vārdus; citi lieto pazīstamus vārdus, lai sniegtu vēstījumus no it kā viņu radiniekiem vai citām uzticības būtnēm. Tiks lietoti visi līdzekļi, lai radītu neticību un apjukumu, lai tikai Kabala spētu saglabāt valdošo kontroli. Atcerieties, ka tie izmisīgi cenšas palikt pie varas. Tie dzīvojuši izmantodami cilvēci, un tieši cilvēce no tā ir cietusi milzīgus zaudējumus. Tikai atgriežoties Garā, jūs spējat saskatīt bēdu, posta un ciešanu patiesos apmērus.
 
Pirms ķeramies pie glābšanas plāna, visam jābūt savās vietās. Jūs jau zināt, ka lietas mainās ik dienas, padarot arī mums grūti nosaucamus kādus precīzus datumus utt. Ziniet, ka abās dzīves pusēs valda aizrautība un prieks. Mums labi sokas ar atklāšanas un atpakaļatdošanas plāniem. Kā mēdz teikt, „kad kaķis izlaists no maisa, tad to vairs nevar tur atpakaļ iebāzt”. Katru dienu nāk klajā kāda jauna patiesība, patiesība parādās no visiem iespējamajiem avotiem. Bet vēl tik daudz atklājamā, lai Cilvēks saprastu kas un kā izpostīja pasauli un kontrolē viņa dzīvi, kas izsauc tik daudz zaudējumu pārpilnības pasaulē. Cilvēks pieprasīs atbildes uz šiem jautājumiem. Cilvēkam tās pienākas saņemt. Tas nebūs viegli tiem, kuri vēl nav modušies, bet mums jāiet tālāk. Mēs nevaram mūžīgi gaidīt tos, kuriem ir bailes iziet no prāta- kontroles.
 
Veronika, es priecājos kopā ar tevi par jaunu pierādījumu saņemšanu no Īrijas. Jā, viņi mostas. Un sāk saprast- ja lūdz informāciju, tad to arī dod. Jo vairāk lūdz, jo labāk būs tiem, kuri joprojām tic Vatikāna mācībai: par to, ka cilvēki ir NEKAS; ka tie neko nevienam nenozīmē; ka visi cilvēki ir grēcinieki. Patiesībā jau visi cilvēki ir ‘pilni ar Gaismu’.
 
Vatikāns pielicis tādas pūles, lai iznīcinātu Gaismu. Cilvēki tika nolaupīti, nobeigti un bez žēlastības nokauti, darīts viss, lai tos iznīcinātu vispār. Cilvēkiem netika atstātas ne mazākās iespējas paglābties. Vatikāns kontrolēja visu. Noziegums pret īru tautu pārspēj visus citus. Ir svarīgs tas, ka Īrijas valdība, īpaši jau nu misters Kenijs, uzzina mūsu plānus par enerģijas atjaunošanu un visu svēto vietu atkal enerģetizēšanu, tas ir tik svarīgi jūsu pasaulei. Tas ir pirmais solis jūsu pasaules atgriešanai Gaismā; viss sekos tieši pēc tam. Īrijā sākās jūsu pasaules DESTRUKCIJA. Viss sākās no turienes.
 
Jā, mīļā, tur ir aktīvi iesaistīti senie druīdi. Daži ir reinkarnējušies, citi darbojas no šīs dzīves puses, lai sagatavotu planētu Zeme Zelta Laikmetam. Tu zini, ka arheoloģija atspēko viltus Bībeles vēsturi. Sinaja tuksnesī nav nekā, kas liecinātu par Mozus otro grāmatu. Tādi ir fakti, un tie ir jāpieņem. Pienācis laiks visiem uzzināt, kas esat, un saprast par ko jums jākļūst pasaulē, kurā ir atjaunota mīlestība un taisnība un visi cilvēki dzīvo mierā.
 
Zinu, ka nav iespējams fiziski redzēt padarīto. Mēs zaudēsim pārsteiguma momentu, ja atklāsim plānus. Mums vajadzīgs jūsu atbalsts, mums vajag, lai jūs apvienotos gaismā un mīlestībā. Atturoties kritizēt tos, kuri izvēlas citu ceļu. Arī tie nonāks tur, kur jānonāk, tikai viņiem vēl vajadzīgs laiks.
 
Būs nenovēršamas dabas kataklizmas, bet ziniet, ka Tumsas Kabala plāno „nežēlības” un „uzbrukumus”, lai radītu trauksmi un daudzus iegrūstu atpakaļ savas kontroles ķetnās. Olimpiāde nodrošinās plašu auditoriju, cilvēces skatieni tiks vērsti turp. Un tieši olimpiāde tiks izmantota šādu uzbrukumu īstenošanai. Mēs viņus vērojam un būsim vienu soli tiem priekšā. Viņi ies uz visu, jo nav ko zaudēt. Tas, kā tie nicina vienkāršo cilvēku, nav izstāstāms. Tikai aizmirst, ka bez vienkāršā cilvēka atbalsta, viņi nespēj izdzīvot. Kad visa informācija būs atvērti pieejama, tad būsiet šokēti un šausmināsieties par to kā daži ĻAUNI indivīdi spēja pārņemt jūsu pasauli.
 
Katru dienu un visiem iespējamiem līdzekļiem aiciniet un lūdziet atklāties patiesībai. Būsiet pārsteigti par rezultātu. Atcerieties senseno teicienu: lūdz un tev tiks dots. Meklē, tad atradīsi. Klauvē un tev taps atvērts. Šis ir laiks lūgt.
 
Atkal un atkal uzbrūk tiem, kuri runā patiesību un līdzcilvēkiem palīdz atvērties gaismai. Tas noticis arī jūsu vēstures gaitā. Tieši to viņi dara. Atkal uzbrūk Deividam Aikam. Ja viņš nebūtu Kabalai tāds bieds, tad Aiks tos neuztrauktu. Patiesības cilvēkiem vienmēr uzbrukuši, bet tagad tas vairs nenostrādā. Tikai Kabala ir ieradumu būtnes. Un ik reizi tie lieto vecās formulas. Par laimi, cilvēki vairs tādos tīklos neiekrīt. Aikam ne matiņš nenokritīs no galvas. Cilvēki jau iemācījušies atpazīt patiesību. Un notiekošais parāda tikai Kabalas izmisumu. Tas vairāk ko liecina par Kabalu, nevis Aiku. Viņš pārdzīvos arī šos uzbrukumus, turpinās darbu un sasniegs mērķi.
 
Visiem šis ir mācību laiks, jūs mācāties atvērt sevi patiesībai. Mācieties iztikt bez visa tā, ko jums mācīja vecāki un skolotāji. Būs aizraujoši ieiet patiesās vēstures pasaulē. Redzēsiet daudzas zemes un valstis pavisam citā gaismā. Kad atvērsiet savu pilno apziņu, tad paši redzēsiet, kāds spēks ir domai un sapratīsiet, cik patiesībā stipri esat un ko spējat. Tad jūsu pasaulē mainīsies pilnīgi viss. Tad pirmo reizi ieraudzīsiet savas planētas skaistumu. Tajā nebūs vietas bailēm. Bailēm vairs nebūs ne mazākā iemesla vai pamata. Jūs nekad neesat pazinuši reālu brīvību, kaut gan par to tiek daudz runāts. Cilvēki karojuši brīvības dēļ. Īsta brīvība atnāks tikai tad, kad tiks aizvākta Kabala. Tas pienāks, tas notiks!
 
Īrijai es saku... laiks mosties. Daudzas zemes mostas savai atskārsmei un tam, kādām tām ir jābūt. Pasaule satuvinās. Aizmirstiet pagātnē veiktās manipulācijas ar atšķirībām un dažādo. Jums ir tikai viens naidnieks- Tumsas Kabala- tie vēlas noturēt jūs tur, kur atrodaties, lai vienmēr būtu pa rokai un tiem kalpotu. Jūsu lielākās grūtības būs pieņemt faktu, ka viss jums mācītais un tam, kam esat ticējuši, ir MELI. Ar šo lietu katram jātiek galā pašam. Mēs visu laiku esam tepat, lai jums palīdzētu, lūdziet.
 
Pasaki Rupertam [Rupert Sheldrake], ka viņam ir taisnība. Ikviens ir medijs. Tikai nav to pamanījis. Bet pavisam drīz tas mainīsies. Un kļūs par normu. Es apskatīju viņa jauno grāmatu. Tā palīdzēs cilvēkiem izprast plaši izplatītos draudus, kas sasaistījuši cilvēci. Pasveici Rupertu. Arī šajā dzīves pusē viņš tiek apbrīnots un dziļi godāts.
 
Mana mīļā, tev priekšā darba pilna nedēļa. Esi mierīga, būšu kopā ar tevi. Jūs atrodaties pilnīgi jauna cikla priekšā. Priekšā gaida aizraujoši notikumi...
 
Joprojām tevi apbrīnojošais vīrs, Montī.
 
 
 
Rupert Sheldrake's new book
Ruperta Šeldreika jaunā grāmata
 
THE SCIENCE OF DELUSION; FREEING THE SPIRIT OF ENQUIRY
 
or call 0843 382 0000. Price: £16.

Tulkoja Māra Brante